Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczęściaaara!!;D

OŚWIADCZYŁ MI SIĘ!!:D

Polecane posty

Gość pink14
opisz cos wiecej! :) spodziewalas sie? wyobrazam sobie jak jestes szczesliwa, ja tez nie moge sie doczekac:D!

Gość szczęściaaara!!;D
ajj... było cudownie:) Ja dopiero po kąpieli, spaceruję w dresach po mieszkaniu... a on wpada do mnie w garniturze z bukietem czerwonych róż i zaraz w progu klęka przede mną na kolana... Nie wiedziałam co powiedzieć... Na początku nie mogłam wydusić z siebie słowa:) W końcu powiedziałam 'taaaak...":) później oczywiście zabrał mnie na romantyczna kolację... I było jak w bajce:) Wogóle się nie spodziewałam:) A jestem taka szczęśliwa:)

Gość szczęściaaara!!;D
A może wy opiszecie wasz piękny dzień...??:)

Gość kanał
Ty się lepiej zastanów.Może odejdż od niego. On chyba ma nie pokolei w głowie. A jak po tych oświadczynach się zmieni. Już na pewno nie będzie taki sam. Zostaw go poszukaj innego. Inny Cię bę dzie na rękach nosił, bajki opowiadał i nawet się nie będzie chciał żenić. Ale kanał

Gość marchwiowa kupa
na romantyczna kolacje w dresach poszła.... buahahaha :D:D:D co za żenada chwalic się tu na kafe.... co za typiara :D:D:D

Gość marchwiowa kupa
na romantyczna kolacje w dresach poszła.... buahahaha :D:D:D co za żenada chwalic się tu na kafe.... co za typiara :D:D:D

Gość szczęściaaara!!;D
oczywiście poczekał aż się przebiorę:) i dziękuje za gratulacje:) I nawet wasze żałosne komentarze nie są w stanie uczynić mnie chociaż troszkę mniej szczęśliwej:)