Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LadyBlackCat

Oszalałam !!

Polecane posty

Gość LadyBlackCat

Hej! Zacznę od tego, że mam 18 lat, i jestem dziewczyną xD (no, to się narzuca samo przez się xD). Od razu uprzedzam, że czuję się w tym momencie jak na dragach, więc na pewno nie przejmę się żadnymi obelgami z waszej strony, co się dość często na Kafe zdarza xD. Ale w każdym razie to, o czym teraz piszę, nie jest żadną prowokacją, żartem, czy czymś podobnym. Nie wiem, czy to kwestia tego, że w mojej rodzinie nigdy nie było dużo kasy, czy po prostu przez długie siedzenie samej w domu tak mi bije po deklu, ale dosłownie non stop myślę o pieniądzach! Ciągle myślę o różnych (łatwych) formach zarobku (tak, wiem co mi niektórzy tutaj zasugerują- kur*wienie się nie wchodzi w grę xD). Pierwsze, o czym myślę, kiedy się obudzę to pieniądze, ostatnia rzecz o której myślę przd zaśnięciem to pieniądze, nawet w snach widzę pieniądze, ciągle gadam tylko o pieniądzach. Niby jestem ładna i młoda, więc wystarczyłoby mi znaleźć bogatego faceta, ale zaczynam myśleć, że moje wymagania są za wysokie dla zwykłego śmiertelnika xD. Chciałabym codziennie chodzić na zakupy, do fryzjera co 2 tygodnie, do różnych ośrodków odnowy biologicznej, kupować najdroższe kosmetyki i dodatki. Wymyśliłam nawet, że kupię sobie dom w Beverly Hills z sauną, basenem, jacuzzi i oczywiście podróżowałabym po całym świecie. Nazwijcie mnie blacharą (bo zaczynam myśleć, że faktycznie nią jestem xD), zaczynam się tylko martwić, że to nie jest normalne xD. Może to jakaś fobia, choroba, jest na to jakaś nazwa? xD. Haha! A może nie mam się czym martwić i któraś z Was również ma takie myślenie jak ja? Czekam na opinie. Love forever! Kochajmy się

Gość czy aby na pewno nosiłaś
nakrycie głowy podczas upałów, wygląda że , raczej nie....

Gość LadyBlackCat
To, że jestem materialistką już od dawna wiem ;P

Gość LadyBlackCat
HAHA! ;)

Gość material girl
poki nie kradniesz i nie szukasz sponsora to wszystko jest ok!!! wielka przyszlosc Cie czeka, skoro masz takie marzenia. Na pewno wszystko sie spelni, jesli masz dazenie do celu. Trzymam kciuki ;*********