Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takaSMUTNAOLA

jestem zaje*baną egoistką .POWIEDZCIE MI CO MAM ROBIĆ ..

Polecane posty

Gość takasmutnaola
przetrwa . . .

Gość NianiaNiunia
Nie mow swojemu facetowi o zdradzie. Jest to egoistyczne, on wcale nie musi o tym wiedziec! Taka spowiedz ma na celu zrzucenie ciezaru z CIEBIE na NIEGO - nie uwazasz, ze powinnas sama nosic ten ciezar? Zrobilas glupstwo i juz, nikt nie musi o tym wiedziec. Racje, wykasowac wszystko, najlepiej wyjechac gdzies do babci na dwa tygodnie, czy gdzies, zeby byc miedzy nowymi ludzmi i odpoczac. Taka przerwa duzo daje. Jesli jeszcze raz cie zaczepi, to nawet nie odpowiadaj. Ignorancja jest najbolesniejsza; nie odbieraj tel., nie odpisuj. Niech go zaboli, ze byl na tyle kiepski, ze masz go w dupie. Miej swoj honor. Wiem, co mowie, tez przez cos takiego przeszlam, trwalo to miesiacami, w koncu jakos sie urwalo, a ja zignorowalam go zupelnie i nie mamy kontaktu od 8 lat. Ale warto bylo. :) Uleczylo mnie to.

Gość takasmutnaola
dzięki NianaiNiunia .. znas zten ból ; D . nie wiem skąd zdobył moje nowe gg teraz ciągle pisze . dzisiaj mój chłopak próbował mnie pocałowac , a ja jak idiotka odsunęłam się i popłakałam , potem musiałam wymyślać jakiś durny powó , a w środku , w sercu pale się ze wstydu . . .

Gość NianiaNiunia
Powiedz mu tylko, ze twoj byly nadal sie z toba kontaktuje, ze troche ci namieszal w glowie, itd. Ze potrzebujesz czasu, zeby to wszystko przemyslec. Najlepiej zamknij sie gdzies sama w domu na jakis czas, przemysl, odpocznij, a moze samo sie rozwiaze.

Gość takasmutnaola
mam nadzięje ze sie ułoży ...