Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarna_dziura

dziś byłam ostatni raz w kościele, mój ksiądz jest chory! przeczytajcie

Polecane posty

czarna dziura czyżby miasto bzdury to ty głosisz na tym forum więc się zamknij jak ci się kościół nie podoba to nie musisz do niego chodzić nikt cię tam przecież siłą nie ciągnie więc w czym problem zresztą ty i tak tam pewnie bywasz tylko od święta i na środę Popielcową czyli parę razy do roku.

bergamotka35 to dobrze że nie chodzisz bo kościół nie potrzebuje takich co to udają katolików a nimi nie są.

Gość przpałętał się
kolejny oszołom na kafe w postaci Alejandro

Gość czarna dziura czyzby miasto
ja nie chodze do kosciola:D Kolezanka mi opowiadala jak to wlasnie wyszla wkurwiona jak posluchala tych glupot. I miejsce to miala w Dzierzoniowie dlatego pytam:P

do przpałętał się Oszołomem to jesteś ty powiedz na kogo głosowałeś niech zgadnę? na pewno na PO więc wszystko jasne więc nie trzeba nic więcej komentować a oszołomstwa to masz u siebie w domu pod dostatkiem

Ja mieszkam we Wrocławiu a mój proboszcz tez porusza tematy polityczne, katastrofy Smoleńskiej i to jak obecny rząd źle rządzi co jest prawdą to co miałby powiedzieć że w Polsce jest dobrze ksiądz ma obowiązek mówić prawdę a prawdą jest że PO fatalnie rządzi więc prawdę mówi i ma rację.

Gość jem kisiel
ocołomuw ci u nas dotatek ale i teko noweko psyjmuie :) po kuresku wycło co? :classic_cool:

Gość przpałętał się
na nikogo nie głosowałam, bo w tym kraju nie ma na kogo głosować. Ale za to od razu można poznać na kogo ty głosujesz. Wulgarny, agresywny język - tylko PiS. Co jeszcze napiszesz, głuptasku?

przpałętał się głupków to masz w rodzinie pod dostatkiem na pęczki głosowałem na PIS i co z tego za to jaki wulgarny język mają wyborcy PO to szkoda gadać wystarczy posłuchać tego oszołoma Palikota, Niesiołowskiego, Sikorskiego, Komorowskiego czy Tuska.

jkl wiesz co jeżeli już ktoś coś rozgrabił to żydzi którzy wymyślają sobie że należą się im jakieś ziemie itd. Skoro ksiądz ma prawo głosować w wyborach to ma tez prawo do wypowiadani się publicznie to myśli na temat polityki. Ty odpier.ol się od kościoła bo skoro i tak nie chodzisz to łapy precz od kościoła ateisto.

Gość przpałętał się
a dlaczego obrażasz moją rodzinę?

Gość barbarka999
Jak to sie mówi- Są ludzie i ludzie-ksiądz też człowiek Kazdy ma prawo do własnego zdania czy to ksiądz czy lekarz cży szary" człowiek Do kościoła idzie sie po to by sie pomodlić a nie słuchać poglądów politycznych ksiedza A niech sobie mówi ma do tego prawo ,fakt może nie z ambony....Takie gadanie mam gdzieś ,w duchu mogę sobie powiedziec ależ ty głupoty chłopie mówisz....i tyle przecież nie musze podzielać jego poglądów politycznych

Gość nie jestem katoliczką już
czuję się jakbym przeszła jakąś przemianę, jakbym poznała prawdę. jednak zgadzam się z Twoim księdzem autorko, że mógł to być zamach.

Gość do nie jestem katoliczką już
Jest jednak pewna różnica między tym, że może nam się wydawać, że był zamach, a tym co robią księża na ambonie. Przypadek czarnej dziury nie jest odosobniony. Możemy przypuszczać, że był zamach, możemy być nawet o tym przekonani, ale księża nie powinni wzbudzać agresji w ludziach.

Gość do nie jestem katoliczką już
:D

Gwałtowny Gwałciciel jesteś debilem sądzisz według siebie to że ty jesteś zboczeńcem i pedałem to twoja sprawa więc widać wszystkich sądzisz po sobie. A jak media załgane typu TVN czy GW głoszą bzdury że to na pewno nie był na 100% zamach tylko wina pilotów to to już nikogo nie razi że dziennikarze są nieobiektywni i na siłę wmawiają ludziom to że to na pewno zamach nie był tylko wina pilotów. Wtedy jakos się tym nie oburzacie.

Gość nie jestem katoliczką już
We mnie nie wzbudzają żadnej agresji. Tydzień temu byłam na ostatniej mszy świętej - tam ksiądz nic nie mówił o polityce - może dlatego, że były to przygotowania do komunii dzieci. Mimo, że mój stosunek do wiary uległ zmianie, to mam szacunek do księży jak i do pozostałych katolików. Wierzę w Boga. Potrafi on natchnąć serca katolików, protestantów a nawet ateistów. polecam zajrzenie na www.zbawienie.com oraz www.odwyk.com

HEEEEEEEEEEEE ja księżom tyłka nie liżę a to że jestem katolikiem to przerasta ciebie jako ateiste ty zaś liżesz tyłek starym cuchnącym menelom spod budki z piwem i na dodatek ciągniesz im druta z połykiem zboczeńcu a ojcu Rydzykowi miernoto to do pięt nie dorastasz więc nie masz prawa go krytykować bo najpierw musiałbyś być godzien

Gość nie co obce nie jest ludzkie
dlaczego po nie wydobywa gazu łupkoweko tylko płaci ruskim i to najwiencej w całej europie i właśnie robi to Tusk który podwyższa ceny wszystko prywatyzuje teraz chce sprywatyzowac szpitale czemy nie inwestuje w gaz łupkowy a płaci za gaz rosjanom i to W 2010 r. najdrożej za rosyjski gaz płaciły Polska - 336 dol. za 1 tys. m3 Cała Europa płaci mniej niż my Burzyński zauważył jednocześnie, że praktycznie wszystkie kraje Europy Zachodniej mają tańszy gaz niż w Polsce. cena dla Wielkiej Brytanii wyniosła 191 dol. za 1 tys. m3. Tuska podarował Gazpromowi 1,26 mld dol. za tranzyt gazu do Niemiec W zamian Putin wspaniałomyślnie podarował Tuskowi Festiwal Piosenki Rosyjskiej. http://niezalezna.pl/4249-przy-tobie-najjasniejszy-putinie-stoimy-i-stac-chcemy

Gość ASDFG
TO SA TE SCIERWA KOSCIELNE

Gość ASDFG
ALEJANDRO81 a co kurwa robisz na erotycznych stronach ,jak ta cala mafia koscielna z ambony straszyc wiernych klatwami bozymi a samemu z wywieszonym jezorem na strony erotyczne.ty ministrancie zasrany uwazaj bo jak sie kleryki wkurwia to na stosie zostaniesz spalony ty debilu,a najlepiej spadaj bo wtope zrobiles niemilosierna:):):):):):):)

Gość ASDFG
ALEJANDRO81-dal odpowiedz: a to ze jestem katolikiem przerasta ciebie-jaaaaaaaaaaaprzeroslo jezeli kazdy katolik jest jak ty:(ha ha ha ha ha ha :)