Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarna_dziura

dziś byłam ostatni raz w kościele, mój ksiądz jest chory! przeczytajcie

Polecane posty

bum boom odpowiedź, że okolice Świdnicy satysfakcjonuje? ;) mój ksiądz rządzi całym miastem, burmistrz jest jego marionetką :o

Gość ksiadz prawde powiedział
nawet to w Rosji wiedza ze tysk jest na smyczy u putina poczytac mozna tutaj http://prawda2.info/index.php

tak pis zyskuje zwłaszcza jak jarek swoją mordę ciągle pokazuje w tv kłócąc się o ten durny krzyż i zarzucając spisek- ludzie mają tego dosyć, kłótni i tego ich jechania i żerowania na tragedii smoleńskiej. co za obłuda! w kampanii jarek zapowiadał taką zgodę a teraz co wyprawia! ludzie czy wy się na to łapiecie??? ja nie mówię że PO czy SLD to partie idealne ale PiS to zwyczajni populiści! wszyscy jak naćpani powtarzają w kółko teorie spiskowa jarosława!

Gość bum boom
satysfakcjonuje;)

bum boom a Ty skąd w takim razie, że zainteresowały Cię moje strony? a jeśli chodzi o PiS - nie rozumiem tych ludzi, czy oni sami siebie nie słyszą? przecież to sie nadaje do psychiatryka to, co oni wyadują :o i szczerze to wolalabym koalicje PO - SLD moze wkoncu ukróciliby mordy tym czarnym diabłom :o

czarna_dziura bum boom odpowiedź, że okolice Świdnicy satysfakcjonuje? mój ksiądz rządzi całym miastem, burmistrz jest jego marionetką więcej takich ludzi :)

PO - SLD moze wkoncu ukróciliby mordy tym czarnym diabłom już całkiem Ci odbiło :o :o PO -afera na aferze :o echhhh

Gość aniol bez skrzydel
ja tam lubię mojego księdza zawsze msza jest krótka na temat, na koniec zawsze powie coś miłego że pojawia sie uśmiech na twarzy nigdy słowa o polityce :) współczuję ci __ http://tnij.org/hmoa

ja mam księdza w rodzinie - kuzyna i stwierdzam,że on jest księdzem z powołania! nie interesują go sprawy polityczne, zajmuje się młodzieżą, jezdzi z nimi na wycieczki, organizuje im imprezy byleby tylko nie szwędali się po mieście i głupoty im do głowy nie przychodziły, tak powinno być!

Gość bum boom
no z Wrocka właśnie:)

bum boom :D sorry nie zakumałam, bo zbulwersowana jestem ;) ale jeśli chodzi o Wrocek to moje drugie miasto bo tam studiowałam :)

Gość kliiiiiii
Prezydent o inteligencji wytnij - wklej. Dramat! Czeka Nas Polska pod rządami Tuska-czyli Polski nie będzie,bo będzie sprzedana.Nie interesowałam się wcześniej Polityką,ale teraz widzę,że Po(myleńcy)to najgorsza partia w kraju,i kto tu powiedział,że PIS-owcy spiskują?Wczoraj wieczorem bardzo ładnie powiedział Pan Nitras z PO,że przecież podczas kampanii Oni tak naprawdę nic Nam Polakom nie obiecywali i się wykręcał on złożonych przez Marszałka deklaracji-śmiechu warte Koniec świata - Korwin wskazuje Kaczyńskiego Jednak wielu moich zwolenników pyta: „Który Kandydat jest mniejszym złem? - i chce iść na niego głosować. Odpowiadam: problemem nie są Kandydaci, tylko stojące za nimi mafie, chcące rozkradać Polskę, obsadzać wysokopłatne posady i brać łapówki. Mafia stojąca za Bronisławem Komorowskim znana jest z większego rozmachu w tym względzie. Co więcej: jeśli ta sama mafia opanuje całe państwo, to znacznie łatwiej będzie jej kraść. Ja bardzo lubię Bronisława Komorowskiego ale patrzę też, kto Go popiera. I jeśli taki np. gen.Marek Dukaczewski ogłasza, że otworzy szampana, jeśli wygra Komorowski to tym, co chcą głosować, radzę: zamknąć oczy, zatkać uszy i głosować na Jarosława Kaczyńskiego

Gość bum boom
ja też kocham Wrocław:D

świetne miasto, moim zdaniem nie ma lepszego, piękniejszego i z taką atmosferą, jest jakoś wyjątkowo przyjazne :D

Gość bum boom
to się przeprowadź;)

Gość kliiiiiii
jest to jedyny przypadek w dziejach ludzkości, kiedy syn wybrał sobie matkę przed swym narodzeniem: Syn boży odwiecznie wybrał Maryję za swoją Matkę i obdarzył pełnią swej Łaski, która przewyższała łaskę wszystkich .aniołów i Świętych. Wziąwszy z Maryi ciało za sprawą Duch Świętego, Syn Boży żył w przedziwnej komunii ze swą matką pĄN mówi do ks. Ottayio (25 VI 1975): Jest to tajemnica doskonałej Komunii. Ja żyję w Niej, a Ona we Mnie. Ona „zyje Moją naturą Boską, a Ja Jej naturą ludzką... Za Jej pośrednictwem Ja, Słowo Przedwieczne Ojca, otrzymałem naturę ludzką. Dzięki Niej tajemnica Zbawienia stała się rzeczywista.., Przez Jej pośrednictwo szatan został zwyciężony, człowiek dobrej woli, jeśli tylko chce, może się zbawić. z relacji istniejącej między Bogiem a Moją Matką powstają sprawy wzniosłe i jedyne: Jej Macierzyństwo połączone z Dziewictwem Jej Niepokalane Poczęcie Wyłączenie Jej z podlegania zepsuciu ciała Wniebowzięcie i królowanie Maryi nad wszystkimi potęgami Nieba i ziemi Jej władza nawet nad mocami piekła, które Ona wreszcie zwycięży całkowicie. Ludzie zarozumiali, uważający się za samowystarczalnych, nie widzą wielkości i potęgi Mej Matki, która jest przecież ich Matką. Nie słuchają Jej wezwań macierzyńskich.

dziura PIS nie jest doskonały ale nie okrada polske na potęgę!!!!!!! chooj tuskol chciał w polse dalej GMo ale wszytskie partie SLD, PIS I PSL sie sprzeciwiły!!!sprzedawczykowi jebanemu!!! tylko moze zawetowac złonierz bronek :o

miejscem pracy ksiedza? to czemu nie placi podatków jak kazdy porządny obywatel,który pracuje i podatki placi? :o a tego z klubem nie skomentuje, zalosne :o 🖐️

żeby glosować na PO to trzeba być: przestępca, być u koryta, niedoinformowanym politycznie lub zwykłym durniem

czarna_dziura jesteś debilką która z kościołem to ma niewiele wspólnego i pewnie jesteś POmatołką. A ten ksiądz ma 100% rację bo też tak myślę jak on ta katastrofa to był zamach i tez uważam że Tusk z Komorowskim i Putinem zaplanowali ten zamach. Masz mądrego księdza za to ty jesteś beznadziejną osobą jakby ksiądz mówił dobrze o PO i Tusku to jeszcze byś go pochwaliła za to bo już na tym forum czuć i śmierdzi od ciebie POmatolstwem nawet na tym forum. A kościół nie potrzebuje takich katolików jak ty skoro głosujesz na PO to nie wiem co robisz kościele. A ksiądz też jest człowiekiem i obywatelem Polski i ma prawo na ambonie powiedzieć to na co ma ochotę a jak się tobie to nie podoba to wypad z kościoła. Kościół nie potrzebuje takich pseudo katolików jak ty i tobie podobne osoby na tym forum. A dla księdza słowa uznania za odwagę bo wiele osób myśli podobnie na temat katastrofy Smoleńskiej tylko nie ma odwagi tego publicznie powiedzieć bo nie będzie poprawny politycznie.

Gość czarna dziura czyzby miasto
Dzierzoniow?:D Tam podobne glosza bzdury:D

Gość aga jest szersza od olki
Zapraszam do mojego kosciola.Ksiadz w ogole nie porusza tematu polityki tylko mowi o Bogu i Jezusie.No ale kosciol jest w miescie,wiec pewnie dlatego,bo ksiadz i kosciol na wsi to juz inna bajka.

brunet_81 mordy to powinno się zamknąć tym lewakom i liberałom z PO i SLD czyli tym dwóm najbardziej szkodliwym partiom w Polsce. A ty jestes ateistą to się nie wypowiadaj na tym forum bo twoim bożkiem jest szatan więc pomódl się do niego. Tylko nie rozumiem czemu PO udaje partię katolicką skoro tak naprawdę to nienawidzi kościoła tak samo jak SLD ale robi to chyba po to żeby mieć paru księży na swoich usługach takich jak tacy pseudo księża jak Życiński, Gocłowski, Dziwisz, Pieronek, Boniecki czy Sowa bo ci księża to wysłańcy szatana którzy zostali duchownymi nie z powołania a nadani partii żeby teraz służyć PO.