Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarna_dziura

dziś byłam ostatni raz w kościele, mój ksiądz jest chory! przeczytajcie

Polecane posty

po tym, jak ksiądz się darł z ambony, że katastrofa smoleńska to zbrodnia i wina Tuska, że nasz premier poczynił konszachty z Putinem żeby pozbyć się prezydenta patrioty i rozgrabić Polskę, moja noga tam wiecej nie postanie :o co to ma wspólnego z wiarą i naukami Jezusa ja się pytam? :o chory człowiek!

Gość kubelwajgen
Może za dużo winka mszalnego wypił :D

Gość heyyyyyyyyyyyyyyyyy
jacy parafianie taki ksiądz 🖐️

wcześniej jakoś tak bardzo się z tym nie afiszował, dziś przeszedł samego siebie, nienormalny jest :o nawet zbiera podpisy za powołaniem miedzynarodowej komisji ds. wyjasnienia katastrofy :o w jakim ja kraju zyje 😭

Na szczęście jestem ateistką i temat koscioła, wiary, religii mnie nie dotyczy. I nie piszę tylko o katolicyźmie ale o wszystkich religiach. A tak poza tym uwazam, że te wszystkie wiary zostały wymyślone po to aby ludzi dzielić- a boga(ów) i tak nie ma.

Gość ojTamOjTam
Moze jestesmy z tej samej parafii? Bylam swiadkiem identycznej sceny ;/ i tez mi sie odechcialo chodzic a kurcze dopiero co zaczelam ;)

fakt, faktem tusk masz konszachty z putinem. Zamach był to jest pewne.Samolot się bardzo mocno rozleciał były podobne wypadki i nie było takich uszkodzeń . btw. kościół katolicki jest sekta. Kler tez często odwiedzaja dzivki.

w sumie to mnie to nie dziwi choć u mnie w kościele takie sytuacje nigdy nie miały miejsca, ja się dziwię że w trakcie nie wyszłaś bo ja bym tak zrobiła. swoją drogą, ja myślę że to wszystko zależy od człowieka i nie ważne czy jest to ksiądz czy nie - zwyczajnie o pewnych sprawach w pewnych miejscach się nie mówi i koniec kropka. jak tak dalej pójdzie ludzie odsuną się od kościoła, moherowy elektorat wymrze i jak się kapną że nie ma kto na ofiarę dawać szybko zmienią poglądy!

Gość ty a kościół dwie
czarna_dziura- sprzeczności:D

Gość bambuuuko
Ja chodze do kosciola, ale glownie dlatego zeby sie pomodlic. Slów ksiedza nie biore na powaznie. Ja bym chyba ostentacyjnie wstala i wyszla z kosciola i jeszcze powiedzialabym cos glosno.W takich sytuacjach cisnienie mi sie podnosi i nie recze za siebie.

Gość ty a kościół dwie
brunet_81-- skończ piwo chłeptać wsioku i nie piertol głupot.:D Niektórzy, tacy są ale takie społeczeństwo pozwala na to:(

ojTamojTam wszystko możliwe, Dolny Śląsk? ;) miałam ochotę wyjść, ale jakoś się powstrzymałam, chociaż teraz żałuję, mogłam wstać i wyjść środkiem, tak żeby wszyscy widzieli... chorzy są ci ludzie, potem chodzą i powtarzają bo co ksiądz powiedział, to święte :o

ale wlasnie przez takie słowa wypowiadane z ambony nie można się skupić i wyciszyć żeby się pomodlić, więc postanowiłam,że nie będę chodzić i niepotrzebnie się denerwować...

Gość bambuuuko
Nosz kurde jakie wy macie dowody na to, ze Tusk ma konszachty z Putinem?! Smiech mnie ogrania, jak takie bzdury czytam. Jak macie dowody to zglaszac juz na policje i sie tym zajma, na co jeszcze czekacie?

chociaż widzę że i na forum nie brakuje podobnych opinii do Twojego proboszcza :) oj brunet żal czytać, taki młody facet a gadki jak mój moherowy sąsiad. tak był zamach, spisek i co tam jeszcze chcecie... zawsze sie zastanawiałam skąd u ludzi takie posrane pomysły. choć typ ludzi którzy mają takie poglądy jest chyba ściśle określony- np. mój sąsiad- 65 letni amant z włosami do ramion farbowanymi na czarno, obwieszony amuletami szczęścia, po 7 klasach podstawówki - chodzi po osiedlu i wiecznie rozgłasza o spisku i zamachu na naszego prezydenta! ludzie! gdzie ja żyję?

To chodź gdzie indziej.Faktycznie chory.U mnie w czasie kampanii były czasem ulotki Kaczyńskiego-gniotłam je i wyrzucałam:-) Religii i polityki nie powinno się łączyć.

ale ludzie- nie ważne, czy to był zamach, czy nie. Nie ważne, czy Tusk i Putin mają jakieś kontakty. to jest temat na inną rozmowę. ksiądz nie powinien się wpierdalać w tematy polityczne i już! koniec, kropka.

Gość ty a kościół dwie
brunet_81 -- buahahahahaha stuknij sie w głupi łeb:D

Gość ojTamOjTam
Czarna - Wrocek dokladniej ;)

akurat kościół popieram ze jest za PiS-em :) media stosują socjotechnikę :o i PO wciąż jest na topie :o ale powoli słabnie :) Pis zyskuje :)

ojTamojTam ja okolice Wrocka wiec nie, ale widac ksieza podobne poglady maja ;) odnosnie kampanii jeszcze - zbierał podpisy moj proboszcz poparcia dla Kaczyńskiego :o

Gość bum boom
ja jestem z wrocka, w którym kościele tak było?

Gość bum boom
czarna a skąd jesteś dokładnie?:) jeśli mozna wiedzieć

Gość anonimowaaaaaajć
oj, wymówka żeby nie iść do kościoła (nie bierz tego do siebie, tak mi się zdaje że wymówka) nie wszyscy księża są tacy.. a ja np nie chodzę już od dawna. nie tylko z takich powodów jak opisujesz

taki przypadek mialam jak byly wybory pomiedzy Kwasniewskim a Walesa...od tamteh pory nie ide do tego kosciola:-P