Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alka6735463

Uzależniona od zdradzania?? ;/

Polecane posty

Gość Alka6735463

Witam. Od dwóch lat jestem szczęśliwą, choć młodą męzatką (mam 21 lat) Bardzo Kocham mojego męza, jestem z nim szczęśliwa, chcę z nim założyć rodzinę... Wszystko zaczęło się rok temu. Poszłam z moją koleżanką na kawkę, bo chciała się pożalić. Tam zobaczyłam JEGO. Przyglądał się mi z zaciekawieniem. Kiedy moja koleżanka poszła do wc, On podszedł i zostawił karteczkę z telefonem. Pisało "zadzwon, napisz, lub cokolwiek" A ja głupia puściłam mu sygnała. Oddzwonił, poprosił o spotkanie.. Czemu się zgodziłam? Nie wiem. Poszliśmy do kawiarni, rozmawialiśmy, było przyjemnie. Choć od razu powiedział kim jest i czego szuka. Był szczery, przyznał, że szuka dziewczyn do porządnego seksu, do tego, aby je porządnie zerżnąć, bez czułości i słodkich słówek. Zauroczyło mnie to. Poprosił o drugie spotkanie. Poszliśmy do hotelu. Od razu zerwał ze mnie ubranie i wyj*bał jak nie wiem co. Od tego czasu spotykamy się kilka razy w tygodniu, i jednym słowem sie pier*olimy. Jest ostry, wulgarny, każe mówić, że jestem jego suką itd... Mój mąż jest czuły, delikatny... Od roku go zdradzam, ale nie umiem przestać. ON wyładowuje moje napięcie, i daje spokój i spełnienie. Jestem zła, ale nie potrafię tego przerwać... Są jakieś odwyki?? Pomocy ;(

Gość takaniunia
Idź do psychologa i poproś o pomoc.

Gość EwkaMarhefka;p
wiesz, ze to nie jest normalne ani okay?? Może powiedz mężowi prawdę? niech Ci pomoże zapomnieć?

Gość anonimowaaaaaajć
wygląda na męskie fantazje mówiąc jezykiem kafeterii - na prowokację

Gość Alka6735463
Jak mogę powiedzieć mężowi? przecież mnie zostawi ;( Wiem, że to nie jest okej. Ten facet spotyka się z wieloma kobietami, opowiada mi jak je rżnie, ze lubi słuchać jak jęczą, jak wypinają tyłek a on może w niego wejść itp... Podnieca mnie takie gadanie, ale wiem, że tak dłużej nie może być :(

Gość Pani Bzyholok
ja jestem przyszłą Panią psycholog i powiem Ci, że gdybyś do nie przyszła z takim problemem, wykoppałabym Cię za drzwi :/

Gość do PaniBzyholog
od razu widać że jesteś przyszłą psycholog i coś podejrzewam że pewnie kiepską psycholog będziesz. A do autorki sądzę że to po prostu może być jakaś odmiana seksoholizmu.. myślę że możesz poszukać gdzieś pomocy..

Gość Alka6735463
Boże, ja go cały czas zdradzam. Przecież to się w końcu wyda :(

Gość to u was normalne
niestety:(

Gość bede głosowac po raz pierwszy
jesteś nienormalna