Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Starletka

jest ich dwóch

Polecane posty

hej dziewczyny mam problem, mieszkam z facetem z ktorym jestem juz od 3,5 roku jest nam razem dobrze, ale ciagle powraca do wspomnien moj byly... utrzymujemy kontakt od 5 lat, od czasu do czasu piszemy na gg i czuje ze jest jakas chemia miedzy nami, ale to chwilowe... on tez ma dziewczyne... i to takie bledne kolo... co robic?

mieszkam ze swoim chloapkiem i nigdy go nie zdradzilam ! niewiem co mam zrobim z moim ex zeby w koncu dal mi spokoj bo zawsze rozmowa wychodzi z jego incjatywy :(

Gość chalna
po prostu z nim nie gadaj,olej go... Co ty bys powiedziala jakby twoj facet czul taka chemie do swojej eks???? fajnie by ci bylo? zastanow sie i postaw na miejscu swojego faceta.

a co z taka sytuacja, ustawiam sobie na gg opis"film z Misiem" a za chwile dostaje sms-a od mojego eks... kiedy my obejrzymy film, a on ma dziewczyne ;/ i pozniej jasie musze tlumaczyc z tego ze on napisal :(

Gość chalna
a czy twij eks tez jest w porzadku?? skoro on ma dziewczyne i pisze ci takie smsy,to jaka masz pewnosc, ze jakbys do niego wrocila,nie pisalby tak do swojej eks (czyli aktualne partnerki)???? nie zawracaj sobie nim glowy!!! nie wchodzi sie dwa razy do tej samej rzeki!!!!!

mam samsunga... ale ja nie chce do niego wracac ja po prostu niewiem co mam zrobic zeby on nie meczyl mnie tymi sms-ami i gflupimi rozmowami na gadu... kocham swojego faceta i jestem z nim szczesliwa, tylko niewiem po co on sie miesza :(

Gość chalna
chyba przeczysz sama sobie...najpierw piszesz,ze jest jakas chemia a teraz ze nie chcesz miec z nim nic wspolnego?? zdecyduj sie...

Gość chalna
jak ci sie nie podoba,ze do ciebie pisze i nie masz takiej opcji w telefonie,ze widzisz od kogo dostalas smsa(jak widzisz,to nawet nie odczytuj,tylko od razu kasuj),to dawaj chlopakowi do odczytania smsy ktore otrzymujesz....zebys nie musiala sie tlumaczyc,bo jestes nie winna... chyba,ze masz jakies tajemnice to wtedy nie wiem...ale po mojemu w prawdziwym zwiazku nie powinno byc zadnych tajemnic :)

Gość chalna
zablokuj go na gg i usun jego nr albo podaj mi ten nr to ja go zalatwie ;p

Gość chalna
a jak facet odczyta takiego smsa to bedzie wiedzial,ze typ jest jakis nawiedzony i wtedy na pewno sobie z nim pogada :)

Gość chalna
do jestem jakas popaprana masz juz jakis pomysl? bo ja juz kilka posiadam ;P takich hardcorowych :)

Gość chalna
no w sumie... ;/ ale juz mam patent :) moze poda ten nr,to bedziemy mialy pole do popisu :)