Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość instytnkt..:)

Zabespieczenie prezerwatywa

Polecane posty

Gość instytnkt..:)

Witam wszystkich serdecznie :) Może najpierw opisze swój wiek i wszystko żeby nie było głupich,zbędnych komentarzy :) Jestem 21 letnią kobietom , dziewictwo straciłam mając pół roku temu z moim obecnym narzeczonym :) Chciałam was wszystkich zapytać co sądzicie o seksie w którym mężczyzna zabespiecza sie prezerwatywą ale gdy już ma dojść robi to poza mną.. czy to jest waszym zdaniem bezpieczne ? Nie chce barać tabletek antykoncepcyjnych bo po ślubie planujemy dziecko :) ale jak narazie nie chce zajść w ciążę Proszę o waszą odpowiedz :) Pozdrawiam serdecznie ;)

Gość eka88
to nic zlego oim zdaniem, masz wieksza pewnosc ze nie zajdziesz w ciaze :) z moim kochalam sie bez gumki ale zawsze zdazyl wyjsc, jednak uwazam ze w moim przypadku ryzyko zbyt duze i biore tabetki chociaz tez po slubie planujemy dzidziusia

my uzywalismy gumek rzadziej i nic nie b yło. raz raz pękła i niestety musialam wziasc tabletke a teraz zaczynam brac tabletki anty. ktore dobrze mi doradzil ginekolog i wydaje mi sie ze beda one wygodniejsze i pewniejsze

my uzywalismy gumek rzadziej i nic nie b yło. raz raz pękła i niestety musialam wziasc tabletke a teraz zaczynam brac tabletki anty. ktore dobrze mi doradzil ginekolog i wydaje mi sie ze beda one wygodniejsze i pewniejsze