Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość :) taki sobie

Faceci idealni

Polecane posty

Gość rtyu
"juz nie mowie zeby piekny był zmiete skarpety zbieral po sobie,nie zasypial pzred telewizorem,wsadzal talezre do zmywarki( bo u matki swojej wklada)" Skarpetki sam sobie piorę, a telewizji nie oglądam, ewentualnie zasnę przed komputerem ;-) A zmywarkę potrafię nawet wyręczyć, co się bidula będzie przemęczać :-)

Husky - gdybym mial kompleksy mowilbym dokladnie na odwrot ale widze i wiem ze wiek nie jest adekwatny do tego co sie ma w glowie. Malo ktory 18-nastolatek jest w stanie zaprezentowac cechy osoby dojrzalej :)

slicznotka......szkoda mi ciebie.....zostaniesz stara panna :(:P sierpien....sa tacy faceci ??

Gość rtyu
"rtyu lecisz na nicka?" Lecę na łóżko, bo juz śpiący jestem. Sikam też na siedząco, serio :-)

"ewentualnie zasnę przed komputerem" dla mnie jestes skreslony.. nie chciałabym maniaka komputerowego z ktorym musiałabym się bic o dostęp :o

Gość rtyu
"dla mnie jestes skreslony.. nie chciałabym maniaka komputerowego z ktorym musiałabym się bic o dostęp" No ale przecież mamy dwa komputery, więc nie będzie potrzeby walczyć :D

lubi jezdzic na rowerze,prasuje sobie garnitury(np przed jakims weselem)dzwiga zakupy,otwiera mi dzwi,ma poczucie humoru, jest dobry z historii, zna sie na elekrtonice

Gość LHLADSOBIER
husky kiedy zdechniesz?????????????????już pora

rtyu no ok, jak dwa kompy to ok.. ty w jednym koncu pokoju, ja w drugim.. i spotykamy sie na kafeterii :D

Gość rtyu
"lubi jezdzic na rowerze,prasuje sobie garnitury(np przed jakims weselem)dzwiga zakupy,otwiera mi dzwi,ma poczucie humoru, jest dobry z historii, zna sie na elekrtonice" Wszystko oprócz tej historii, gdyż wyznaję zasadę, że liczy się tylko to, co tu i teraz, więc przeszłość mnie nie interesuje. Na elektronice, czy na elektryce ? :D

Husky....to my sie mamy ku sobie na 100%!!! ty na kompie a ja pod stolikiem miedzy twoimi udami!!! :P:P

Gość garniturów samemu się
nie prasuje :O kiedy ludzie w końcu zaczną to pojmować a później przychodzą mi takie tłumoki do sklepu i z płaczem: chyba popsułem spodnie od garnituru.. sam je prasowałem :O da się coś z tym zrobić? Nie, kurwa nie da! GARNITURY ODDAJE SIĘ DO PRALNI, GDZIE MAJĄ SPECJALNE ŻELAZKA DO PRASOWANIA TEGO TYPU UBRAŃ

Gość LHLADSOBIER
husky to puszczalska i tańczy w nocnym klubie na rurce a do tego leci na kasę

Gość rtyu
"no ok, jak dwa kompy to ok.. ty w jednym koncu pokoju, ja w drugim.. i spotykamy sie na kafeterii" Husky, obserwując forum widzę, że za bardzo nie odbiegasz od moich osiągnięć w zaprzyjaźnianiu się z komputerem .. może nawet masz większe doświadczenie w zasypianiu przed monitorem ;-)

Gość rtyu
Gdyby ktoś pytał, to zasypiam ... tuląc klawiaturę 🖐️ ... ale jeszcze tu wrócę ;-)

nie no. nigdy mi sie nie zdażyło zasnąć przed kompem :D

Gość LHLADSOBIER
to ta po...pierd...olona husky

Gość ktuśnobody
Pani dzienikarko ;) Facet idealny nie istnieje, bo facet jest składową kilku rzeczy, które konstytuuja świat waszych marzeń i pragnień ale które są wartościamy wykluczającymi się nawzajem ;) Jak dali ci dyplom, to sobie tę prawdę rozwiniesz i odkryjesz dlaczego tak często kobiety są niezadowolone ze swoich partnerów ( mówimy o przypadkach nie opratych o miłość, bo ta jak wiadomo idealizuje banał a nie ulega ideałowi :)) I jeszcze jedno, IDEALNY TO MOŻE BYĆ MĄŻ ;) ALE NIE FACET ;)

Gość rtyu.
"jeden z was jest chyba gejem, cos widze" sierpień, zostajesz skreślona z mojej listy potencjalnych kandydatek na towarzyszkę życia ... nie masz poczucia humoru :-( 🖐️