Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pristine

Ktoras pomoze?

Polecane posty

NIe rozumiem relacji pewnej damy w moja strone jest tu jakas kobietka chetna mi to wyjasnic, bede wdzieczny, preferuje gg czy cokolwiek prywatnego

Yhm okej, jakis czas temu zupelnie przypadkowo dziewczyne na, portalu, nasza klasa, dostalem nr gg, kontakt sie urwal, w sumie nie ciagnelo mnie jakso specialnie by ten kontakt utrzymywac, po jakims czasie napisalem co u niej slychac, jak samopoczucie itd, tego dnai siedzielismy na gadu i pisalismy od wieczora do 3 nad ranem, mimo ze do pracy rano szła, wszystko bylo milo, potrafila slodzic, mowila jaki to fajny charakter mam, wiadomo bajeczki (albo i nie), charakter mamy podoby w wielu kwestiach sie zgadzamy, jestesmy zrownowazeni, potrafimy pogadac na rozne tematy bez strzelania fochow, po jakims czasie zaproponowalem wyjscie na spacer na miasto ( tak sie sklada ze mieszkamy w okolicach Zakopanego ) Napisala mi ze nie jest JESZCZE na to gotowa, ze ma pewne zasady ze nie spotyka sie z ludzmi poznanymi przez internet, ale czasami jej ktos te zasady nagina, stwierdzilem ze jest to zwykla wymowka, dalem sobie spokuj, nie gadalismy około tygodnia bo moze troche mniej z 5 dni, napisala ze chyba nie jestem z nia szczery, ze jestem jakis inny,co jest tego przyczyna, dlaczego zmienilem styl pisania, napisalem jej ze potraktowalem to jako wymowke i dalem sobie spokuj, to napisala mi ze to nie byla wymowka, wymowki z jej strony wygladaja zupelnie inaczej, ogolnie to zglupialem.