Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ważne sprawy

obalamy stereotypy o prymitywnych facetach

Polecane posty

Gość ważne sprawy

pierwszy z nich to: facet to prymitywny typ czerpiący radość z celowania strumieniem moczu do odpływu w brodziku pod prysznicem" otóż nie jest to prawdą: prawdziwy facet nigdy nie celuje do odpływu, oddaje natomiast mocz szeroko i obserwując zachowanie się żółtej strugi w wodzie zgłębia zjawisko dyfuzji cieczy a jednocześnie na podstawie prędkości poruszanie się strumienie monitoruje solidność i fachowość montażu miski brodzika ze szczególnym uwzględnieniem jej kąta i kierunku nachylenia.

Kurczę, a ja zawsze staram się trafić w odpływ... widać nie jestem prawdziwym facetem, tylko całkiem prymitywnym :D

zupapomidorowa ucz sie od dzisiaj od autora..jak byc prawdziwym mezszczyzna:-D

Ale na prędkość strumienia ma wpływ wielkość pęcherza oraz ilość wypitych piw. Hipoteza autora, jest błędna, podobnie, jak to, że wysokość budynków ma wpływ na prędkość wiatru. Oczywiście, jeżeli weźmiemy pod uwagę układ złożony, to taki wpływ ma miejsce, ale przecież nikt, a przynajmniej ja, nie leję do pisuaru przez cudze ramię.

Gość no a moglbys autorze
...taaaa.A ja proponuje moze jednak pisac od teraz na temat wyjatkowego prymitywizmu i glupoty facetek.Powod?Mim o ze to my tym wszystkim krecimy.Mimo ze do was -facetek nalezy az...2% wszystkich wynalazkow i unowoczesnien.To wy i wasze male mozdzatka(jesli w ogole cos tam macie)mowia wam ze WY JESTESCIE NAJLEPSZE !>no nie tylko najlepsze ale tez najpiekniejsze,najmadrzejsze,najinteligentniejsze,najsprytniejsze,najzdrowsze.Macie wszystkiego najwiecej.A jak facet w ogole ma cos pozytywnego to wy itak macie tego o wiele wiecej.W ogole och i ach.A my-pomimo ze to dzieki NAM siedzisz ty cwocyczo przy urzedzeniu kltore pozwala ci napisac te dyrdymaly na nas -my jestesmy przez was uwazani za gorszych pod kazdym wzgledem. To swiadczy o waszej wyjatkowej tepocie,podatnosci na lesbo/feministyczna propagande,pysze,ignorancji i Bog wie czym tam jeszcze!! Trudno nawet sobie wyobrazic jak by wygladal swiat pod waszymi rzadami.O zaraz-nie teudno.Szwecja!Z normalnego fajnego kraju zrobilyscie kraj dyskryminujacy mezczyzn w sposob wyjatkowy.Kraj seksistowski.Wy nigdy nie potraficie byc obiektywne.Niech zyje facetski seksizm.

sikać do odpływu to każdy leszcz potrafi, jest tu jakiś kozak co zesrał sie sobie do wanny ? To wcale nie jest stereotypowe hahahaha

Gość widziałem film.
widziałem film o jakimś wybitnym muzyku, który w latach młodości żył w strasznej biedzie w domu z rodzeństwem, wszyscy kąpali się w jednej wodzie w wannie i on nie będąc ostatnim do kąpieli narobił do wanny. Był geniuszem muzycznym, ale życiowo był upośledzony. Dostał baty za tą kupę w wannie od ojca. Obejrzałbym jeszcze raz, ale nie pamiętam tytułu.