Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BasiaJter

Proszę o radę w mojej sprawie!!!

Polecane posty

Gość BasiaJter

chodzi oczywiście o faceta.Mojemu chyba cos odwaliło.Opowiem w skrócie.Chodzi o to że mu na poczatku zależało strasznie,łaził za mna ,starał się-po prostu czuł ze mnie nie ma i moze mnie stracic....w obecnej chwili nie jest tak bo poczuł że go kocham i że chce z nim byc itd.Jak zrobić aby nie był pewny tego,aby znowu mnie zdobywał itd...moze ktos tez mial taka sytuacja,bo ta mnie obecnie meczy

Jak zrobić aby nie był pewny tego,aby znowu mnie zdobywał" o ja pierdo... ludzie to mają problemy :D

Gość i znowu bełkot
wrzuć banknot 50 złp - otrzymasz poradę

Gość aniabra
olej go , lekko

Gość BasiaJter
nie wiem po co niektore osoby siedza tutaj jesli ich rady są gówno warte!!! moze i to glupie ale dziwnie sie czuje jak zawsze za mna latal staral się a teraz jest inaczej,bo wie ze go kocham

Gość BasiaJter
nie chce go olac bo go kocham tylko bym chciala aby mu zalezałon bardziej.Może to własnie kobiety tak chca aby latać za nimi,a faceci wiedza na czym stoja i moze on podchodzi do tego juz dojrzale.no nie wiem bardzo bym chciala aby ktos sie wypowiedzial.tylko bez zartow

Gość AUDI RS4
ale przecież on nie bedzie cie zdobywał całe życie.i tak kiedyś wedrze sie rutyna i monotonia.lepiej odpuść sobie próby zachęcenia go,bo może sie okazać że uzyskasz odwrotny efekt http://odlotek.pl/zaproszenie/31074

BasiaJter zacznij się przyzwyczajać. Tak jest w życiu i nic na to nie poradzisz. Oczywiście on powinien się starać ale nie licz na "latanie" jak na początku. A do ciebie już należy ocena czy po prostu przeszliście na następny etap związku gdzie ludzie są razem a nie latają za są z wywieszonymi ozorami czy po prostu on się leni ;) na to ci tu nie odpowiemy bo was nie widzimy i nie znamy. Zresztą pewnie było by tyle odpowiedzi ile tu osób siedzi bo każdy widzi związek inaczej :)

Gość BasiaJter
Ja to rozumiem.On do mnie że ciagle się czepiam.Tylko że ja to zawsze mowie co mi lezy na sercu.Trudno jest mi sie przestawic,bo zaraz mi sie wkreca ze mu na mnie nie zalezy...tylko jak sie do tego przestawic miec wyjebane no nie wiem prosze o rade

Gość BasiaJter
Ja widzę że on mnie kocha.Jest szczesliwy jak jestesmy razem.może po prostu pora sie przestawic.On mi kiedys napisal ze teraz jest czas na odpowiedzialnosc.nie zrozumialam tego

Gość BasiaJter
Ja widzę że on mnie kocha.Jest szczesliwy jak jestesmy razem.może po prostu pora sie przestawic.On mi kiedys napisal ze teraz jest czas na odpowiedzialnosc.nie zrozumialam tego

Gość BasiaJter
???

moze i to glupie ale dziwnie sie czuje jak zawsze za mna latal staral się a teraz jest inaczej,bo wie ze go kocham" potwierdzam!!! głupota na maksa :) Ja widzę że on mnie kocha.Jest szczesliwy jak jestesmy razem." więc po co jęczysz? szukasz problemu tam gdzie go nie ma ? nudzi ci sie?

Gość zasmucony123421
ja byłem od strony faceta i nie rób nic bo to jest wkurzające... może chłopina ciezko pracuje, moze ma problem a Wy kobiety ciągle musicie mieć okazywane że jesteście kochane... skoro jest z Tobą to Cię kocha i już - za jakiś czas zacznie to znowu okazywać... zresztą rodzaj okazwywanych uczuć zmienia się w czasie i ich nasilenie również to normalna sprawa

"nie wiem po co niektore osoby siedza tutaj jesli ich rady są gówno warte!!!" Cześć Regres, to powyżej, moim zdaniem było właśnie do Ciebie. By na przyszłość unikać podobnych reakcji, powinenieś tak jakoś doradzić, żeby chłopak jednak za Autorką zaczął ganiać, a nie od razu, prosto z mostu "nudzi ci się".

Cześć Regres, to powyżej, moim zdaniem było właśnie do Ciebie" 🖐️ no ba ;) autorka nie zrozumiała tego wpisu tylko sie oburzała że nie dostała rady takiej jaka chciała usłyszeć:) normalne tutaj na kaffe ... ale, jak by była kumata chociaż odrobinę to by pomyślała no tak !!! w sumie robię z igły widły :) widać że to młoda dzierlatka ;)

Autorko - może rzuć go tak na niby. Zerwij kontakt, nie odbieraj telefonów. Jeśli będzie się starał mimo wszystko dotrzeć do Ciebie, znaczy, że mu zależy. Jeśli poszuka sobie innej miłej dziewczyny - znaczy nie było Wam pisane być razem. Cześć Chłopaki. :)

Gość kanał
Na wszysto jest odpowiednia pora. Na wątpliwości. Na zauroczenie. Na wątpliwości. Na miłość. Na wątpliwości. Na rozstanie. Na wątpliwości. Na nienawiść. Na wątpliwości. Na samotność.

rzuć go znowu zacznie za tobą latać no chyba, że zacznie za inną..................

Na wszysto jest odpowiednia pora. Na wątpliwości. Na zauroczenie. Na wątpliwości. Na miłość. Na wątpliwości. Na rozstanie. Na wątpliwości. Na nienawiść. Na wątpliwości. Na samotność." i nawet na piwo z wieczora :P

Ale my nie lubimy piwa z wieczora i z rana także. :D

brum Autorko - może rzuć go tak na niby. Zerwij kontakt, nie odbieraj telefonów. Jeśli będzie się starał mimo wszystko dotrzeć do Ciebie, znaczy, że mu zależy ... O widzisz Regres, tak się powinno odpowiadać :D. Taka odpowiedź nie spowoduje natychmiastowego zamknięcia wątku, ponieważ na pewno Autorka wróci później z płaczem "jakie to chłopy niedomyślne, bo się nie domyślił, że to na niby tak było, tylko po to żeby się zaczął starać" Cześć Brum, Jutrzenko radosna

Gość kanał
Ale kanał

"...w obecnej chwili nie jest tak bo poczuł że go kocham i że chce z nim byc itd.Jak zrobić aby nie był pewny tego,aby znowu mnie zdobywał itd...moze ktos tez mial taka sytuacja,bo ta mnie obecnie meczy" "BasiaJter Ja widzę że on mnie kocha.Jest szczesliwy jak jestesmy razem.może po prostu pora sie przestawic.On mi kiedys napisal ze teraz jest czas na odpowiedzialnosc.nie zrozumialam tego" O co ty walczysz kobieto? Bredzisz jak cięzko chora. Błądzisz. masz faceta to pielegnuj ten związek i nie oczekuj,że będzie cię wiecznie zdobywał!

Gość kanał
Jednak pójdę na to PIWO pomimo, że nie wieczór.

Ale my nie lubimy piwa z wieczora i z rana także." nie kłam !!!!:P

Ależ my nie kłamiemy. :D A przynajmniej nie w sprawie piwa. :D

Ależ my nie kłamiemy. :D A przynajmniej nie w sprawie piwa. :D

Brum, jeśli nie stosujecie piwa z wieczora, to nie wiecie, kiedy jest sposobna pora.