Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie umiem spać

Oduczyłam się spać. Bezsenność mnie zabija:-(

Polecane posty

Gość nie umiem spać

Mam taki problem, że od kiedy urodziłam syna nie potrafię spać. Mały w nocy często się budzi więc nie zasypiam bo za chwilę i tak muszę wstawać i do niego iść. Wiem, że taki stan jest bardzo niebezpieczny ale nie wiem co z tym zrobić.

Gość nie umiem spać
Nikt mi nie pomoże??

Gość "taki stan jest bardzo
niebezpieczny" tylko sie nie ze sraj przypadkiem :O

Gość "taki stan jest bardzo
bo ty kurwa jedna jedyna wstajesz do dzieciaka.Co za ksiezniczka pojebana.

Gość co za jad tu sie saczy

Gość nie umiem spać
A ty wstajesz???

"taki stan jest bardzo- jesloi dziewczyna nie spi dluzszy okres czasu to faktycznie jest to niebezpieczne

Gość Monique2222
no dobrze ,ale ile spisz godzin na dobę? jak nie śpisz w nocy to odsypiasz w dzień? czy następnego dnia czujesz ,że nie możeszwykonywać tylu czynności ile byś chciała przez niewyspanie czy czujesz tylko lekkie zmęczenie?

Gość nie umiem spać
Wstaję w nocy średnio co 2 godziny( czasami śpię np.4 godziny/ dobę). W dzień nie odsypiam bo nie umiem zasnąć- oduczyłam się. Jestem rozkojarzona ale spać nie umiem.

Gość nie umiem spać
Wstaję w nocy średnio co 2 godziny( czasami śpię np.4 godziny/ dobę). W dzień nie odsypiam bo nie umiem zasnąć- oduczyłam się. Jestem rozkojarzona ale spać nie umiem.

Gość nie umiem spać
Nie odsypiam w dzień bo nie mam czasu, a śpię średnio 3,4 godz./ dobę.

Gość BMW M3
dziewczyno długo tak nie pociągniesz.zacznij o siebie dbać bo może sie to dla ciebie skończyć tragicznie.mam nadzieje że chociarz prowadzisz dobra dietę... http://odlotek.pl/zaproszenie/31074

Gość BMW M3
dziewczyno długo tak nie pociągniesz.zacznij o siebie dbać bo może sie to dla ciebie skończyć tragicznie.mam nadzieje że chociarz prowadzisz dobra dietę... http://odlotek.pl/zaproszenie/31074

Gość chinota
może to na tle nerwowym, są różne pastylki ziołowe uspokajające, np. Nasen, może spróbuj.

Gość BMW M3

Gość nie umiem spać
Nie śpię teraz bo pilnuję dziecka baranie. Po co mam k urwa iść spać jak za chwilę mnie dziecko obudzi. A jak dziecko nie śpi to wiadomo, że i ja nie śpię!!!!!!

Gość Monique2222
nie mówcie,że jej się ,,popierdoliło" bo nie znacie szczegółów. czasem organizm jest zmęczony ,a nie można zasnąć mimo to. ale bardzo rzadko jest tak żeby nie móc spać wogóle przez dłuższy czas (zwykle kończy się to śmiercią). u normalnego człowieka z bezsennością pojawiają się nawet fazy mikro snu kiedy nie śpi ponad 48 h. pamiętam jak kiedyś codziennie w akademiku były imprzezy do rana . wtedy tak się wybiłam ze snu ,że też nie mogłam spać .spałam jedna noc np 3 czy 2 h i zasypiałam koło 6 nad ranem ,a kolejną noc dopiero przesypiałam normalnie . i tak na przemian. uwierzcie mi ,ze byłam wykończona strasznie. brałam leki ziołowe na bezsenność bez recepty i stopniowo wróciłam do dawnego rytmu. spróbuj brać benosen ( taki ziołowy lek bez recepty), albo pić melisę. jeśli to nie pomoże możesz iść do lekarza po leki nasenne albo zatrudnić opiekunkę. a może po pewnym czasie się przyzwyczaisz i będziesz odsypiać np w dzień

Gość Monique2222
3, 4 godziny na dobę to stanowczo za mało . może pomyśl żeby na jakiś czas ktoś inny zajął się dzieckiem np rodzice? bo nie ma żartów jak się tak krótko śpi . różne choroby się z tego biorą

Gość tabletki nasenne
Dziecko dać komuś na dobę pod opiekę Zażyć rano dawkę środków nasennych( trzeba uważać, żeby nie przesadzić ale dawka musi być na tyle duża, żeby przespać ok. doby) Potem możesz nie spać nawet przez kilka dni czynność powtórzyć.

Gość tabletki nasenne
To nie jest mój pomyśl. Znalazłam to kiedyś na innym forum. Radzę uważać ale wydaje się skuteczne.