Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam już tego dość

znów nowy facet mnie okłamał!!!!!

Polecane posty

Gość mam już tego dość

i znowu kolejny raz poznałam kogoś nowego jak zaczęło mi bardzo zależeć to ten mydlił mi oczy coraz bardziej i jak sie okazało przypadkiem dziś to ma dziewczynę a cały czas mówił że jest sam. Jeny który to już raz :(

Gość tacy oni są...

ale co sie dziwisz? normalne u takich osób jak ty ... nie pozna to lepiej , nie upewni się ... a wystarczy że koleś jest przystojny i coś miłego powie a ta uwierzy :D pózniej płacz że poznała taka jedna z druga oszusta ;)

Gość kanał
Ale kanał

Gość kanał
Ale kanał

Gość mam już tego dość
no właśnie tu się mylisz... nie jestem naiwna... i nie jest dla mnie istotny wygląd tylko wnetrze. uwazałam go za bardzo mądrego i wartościowego

Długo go znałaś zanim stwierdziłaś, że ma interesujące wnętrze?

Gość mam już tego dość
najpierw było tylko koleżeństwo... dwa miesiące... w zeszłym tyg zanosiło się na coś więcej niż koleżeństwo, bylismy dziś umówieni a tu taki numer wrrr

Gość mam już tego dość
najpierw było tylko koleżeństwo... dwa miesiące... w zeszłym tyg zanosiło się na coś więcej niż koleżeństwo, bylismy dziś umówieni a tu taki numer wrrr

uwazałam go za bardzo mądrego i wartościowego" i pewnie po tygodniu znajomosci :P

Gość the same
mnie dzisiaj zdarzyło się to samo, zaczęło mi na nim zależeć a tu okazuje się że znowu jest z "byłą" dziewczyną, jeszcze mu radziłam w jej sprawie haha to naprawdę mnie bawi :D

Gość the same
mnie dzisiaj zdarzyło się to samo, zaczęło mi na nim zależeć a tu okazuje się że znowu jest z "byłą" dziewczyną, jeszcze mu radziłam w jej sprawie haha to naprawdę mnie bawi :D

Gość mam już tego dość
olać go ;) postaram się ale i tak mu wygarnę co nieco dziś i to nawet przy tym spotkaniu niech nie myśli że będzie miło

oj tam tego kwiatu to pół swiatu:))) haha znajdziesz sobie innego- nie histeryzuj;)) Miłego dnia;)

a tu okazuje się że znowu jest z "byłą" dziewczyną, jeszcze mu radziłam w jej sprawie haha to naprawdę mnie bawi" i dobrze :) śmiech to zdrowie :) a na marginesie to gdzie sie podziewa w takich momentach ta wasza słynna kobieca intuicja ?

kobieca intuicja została wyciszona przez falę upałow.Wiele światłych mózgów zostało w tym czasie lekko przypieczonych więc nie dziw się Regresie,że zwyczjną kobietę intuicja zawiodła.

Gość The same
kobieca intuicja daje sygnały ale nie zawsze tak łatwo jest jej słuchać ;) lepiej udawać że to tylko złudzenie i myśle że jest tak jakbyśmy chciały by było

kobieca intuicja daje sygnały ale nie zawsze tak łatwo jest jej słuchać" albo słuchacie jej kiedy wam wygodnie :P

Gość The same
czy to nie to samo? czasem po prostu bardzo się chce czegoś co tak naprawdę jest złudzeniem, dlatego zawsze trzeba zachowywać dystans bo intuicja choć istnieje nie uchroni nas przed rozczarowaniami ;)

Ale w końcu sam Ci powiedział że ma dziewczyne? Fajnie że ją zdradzał, nie masz czego żałować ;)

Gość The same
Ja dostałam sms od jego dziewczyny z prośbą o to bym z nim nie pisała bo ją to wkurza :D

A czy Ty przypadkiem nie nadinterpretowałaś jego zachowania wobec Ciebie? Kobiety często widzą to, co chcą widzieć - a to że facet się do niej uśmiechnie czy otworzy drzwi, czy po prostu jest miły, wcale nie oznacza że się zakochał czy że coś chce ;)

Gość kaskaczek
Pewnie na necie poznałaś ;)

"kobieca intuicja została wyciszona przez falę upałow" a liczne ugryzienia komarów nie są w tym przypadku groźne? Bo nie wiem, czy mam się martwić i wzmagać czujność...

Gość mam już tego dość
nie poznalam go przez internet i sory ale jak ktos mi mówi ze nikogo nie ma i mówi jaka to ja jestem wyjatkowa jedyna w swoim rodzaju to chyba nie wyssałam sobie z palca tego ze nie chodzilo tu tylko o koleżeństwo

Gość mam już tego dość
nie mówie od razu że sie zakochał no bo bez przesady nie mamy po 5 lat żeby o zakochaniu juz od razu mówić