Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość labrina

nudności,mdłości, nie okres nie ciąża. Nie wiem co robić.

Polecane posty

Gość labrina

Na samym początku zaznaczę, że mam 17 lat, miesiączkuję w miarę regularnie, nie współżyję, to też nie stosuję żadnej antykoncepcji. Ni piję, nie palę, nie używam itd. Mój problem zaczął się w październiku kiedy to trafiłam do szpitala bo się odwodniłam. Strułam się jakimś domowym tostem i potem całą noc wymiotowałam. Wstawałam automatycznie, kibelek i dalej spać na ok.1h. Po ponad tygodniu kroplówek wypuścili mnie, mówiąc, że mam słaby żołądek i nie mogę jeść wszystkiego. Powiedziałam sobie ok i żyłam dalej. Czasem tylko, gdy przesadziłam (zwykły kogel-mogel wywoływał wymioty) nie jadłam czipsów i innych świństw, czasem tylko czekoladkę, jogurt, coś w ten deseń, a i to w niewielkich ilościach. Mdłości powracały w czasie okresu ale nie martwiłam się tym, bo silne i denerwujące objawy to chyba znak rozpoznawczy kobiet z mojej rodziny. Niestety tak ok. półtorej miesiąca temu znowu się zaczęło. Bez przyczyny nudności, mdłości, czasem wymiotowałam "powietrzem" i aż zatykało mi dech. Poszłam do lekarza, dostałam tabletki osłonowe, jakieś antybiotyki na choroby żołądka i syrop przeciw wymiotny. Leżałam w domu, nie wychodziłam, nie poprawiało się. W końcu po jakimś czasie nudności ustały, poszłam na badania na helikobakter, ale wyszły mi świetne wyniki jakbym była okazem zdrowia. Porzuciłam więc sprawę, z nadzieją, że mi przejdzie, czasem piłam tylko miętę. Nie wiem, może to na tle nerwowym, ale właściwie jedyną denerwującą rzeczą są teraz te wymioty, a w takim razie byłoby to błędne koło. Nie wiem co robić, dziś na 12 znów idę do lekarza, mam już tego serdecznie dość, czy któraś z Was, miała kiedyś podobną sytuację.?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować