Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiesz kto ::::::::::::::::::::

chlopy to klamcy i skur............y

Polecane posty

lusia no skoro na ciebie nie mogę liczyć to sama muszę zaliczyć :P

"Do wynalezienia rozbryzgatora komarów nie jest potrzebna znajomość kobiecej natury" A co ma jedno do drugiego? Przecież w ramach swojej kobiecej natury, na której się nie znasz, nie pisałam o wynajdywaniu, a o korzystaniu :P

Przecież w ramach swojej kobiecej natury, na której się nie znasz, nie pisałam o wynajdywaniu, a o korzystaniu Nie pisałem że się nie znam, tylko że nie muszę się znać by wynaleźć, wyłącznie po to byś mogła korzystać. Ale nie, to nie, zawsze możesz natrzeć się octem i czosnkiem 😤

nie nie po to zmarnowałam tyle czasu na ciebie żeby teraz przyuczać pierwszego lepszego tylko dlatego, że zna się na wiatrakach

"żeby teraz przyuczać pierwszego lepszego" chyba dzisiaj będę zmuszona Cię lubić ;-) "Ale nie, to nie, zawsze możesz natrzeć się octem i czosnkiem 😤" Najpierw obwieszczasz, ze dla mnie nie będzie żadnego przedsiębrania działań wynalazczych, gdyż nie zasługuję, a kiedy ja się unoszę honorem i twierdzę, ze i tak bym nie skorzystała, Ty występujesz z obrażonym fochem. Może jednak myliłam się (w co niektórym będzie trudno uwierzyć, ale zdarza się i najlepszym), i Ty na tej kobiecej naturze się znasz, tyle, że tak bardziej w self-zastosowaniu, a nie obsłudze obiektu kobiecego :P ;-)

Przemilczę już tego pierwszego, lepszego, ale nauczycielki to się raczej kiepsko nadajecie. Obydwie!

"żeby teraz przyuczać pierwszego lepszego" chyba dzisiaj będę zmuszona Cię lubić ;-) "Ale nie, to nie, zawsze możesz natrzeć się octem i czosnkiem 😤" Najpierw obwieszczasz, ze dla mnie nie będzie żadnego przedsiębrania działań wynalazczych, gdyż nie zasługuję, a kiedy ja się unoszę honorem i twierdzę, ze i tak bym nie skorzystała, Ty występujesz z obrażonym fochem. Może jednak myliłam się (w co niektórym będzie trudno uwierzyć, ale zdarza się i najlepszym), i Ty na tej kobiecej naturze się znasz, tyle, że tak bardziej w self-zastosowaniu, a nie obsłudze obiektu kobiecego :P ;-)

Już przemilczę tego pierwszego lepszego, ale przestańcie się już kłócić, która bardziej nie chce mnie przyuczyć, bo ja się wcale o takie nauczycielki nie proszę. O1

ale nauczycielki to się raczej kiepsko nadajecie. Obydwie! ale jakieś argumenty na pokrycie swojej marnej tezy masz?

bo ja się wcale o takie nauczycielki nie proszę. dobrze, że chociaż zdajesz sobie sprawę z tego, że to za wysokie progi jak na ciebie:P:P:P chyba dzisiaj będę zmuszona Cię lubić zaczynaj:P

"ale przestańcie się już kłócić, która bardziej nie chce mnie przyuczyć" zabroń nam! :P chyba dzisiaj będę zmuszona Cię lubić zaczynaj ZS nie jest wredny, nie jest złośliwy i w ogóle to nawet lepiej, ze się zapadł pod ziemię (może być?) :P

a nie obsłudze obiektu kobiecego Ach, to Ty Luśka chciałaś, żeby podrapać Cię za uszkiem. Od razu tak trzeba było, a nie noskiem kręcić z miną "coś bym chciała, ale w sumie nie wiem co"

zabroń nam! No niestety nie mam "aparatu przymusu" ... i ciężko mi z tym strasznie, bo przydałby się

ZS nie jest wredny, nie jest złośliwy i w ogóle to nawet lepiej, ze się zapadł pod ziemię (może być?) zapomniałaś dodać, że jestem od niego o niebo lepsza :P

teraz tak sobie myślę, że w sumie nie ma co stwierdzać oczywistej oczywistości

na pewno nic za mocno nie grzeje:P

Dziewczyny mówi, że faceci to świnie, a tak naprawdę krzywda i wyrzucą do kosza, bo wolą kobieta kocha kobiety jak lesbijka. Dziewczyny też kłamią i zdrada.

Dziewczyny mówi, że faceci to świnie, a tak naprawdę krzywda i wyrzucą do kosza, bo wolą kobieta kocha kobiety jak lesbijka. Dziewczyny też kłamią i zdrada.

Gość kobietom trudniej zrzucić
Luśka, na komary antybzzz z ziaji

lusia czy możesz TERAZ być dla mnie miła?

Gość nie powinien odstawiać
tylko dawkę zwiększyć