Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 agaaaaaaaa

opuchlizna na oku...pomocy!!!

Polecane posty

Go艣膰 agaaaaaaaa

Wczoraj wieczorem zaczela mnie bolec prawa powieka tak nagle nie wiem od czego. Dzis jak wstalam to zobaczylam ze to prawe oko mam troche mniejesze bo pojawila sie opuchlizna. Czytalam ze to moze byc jeczmnien ktorego bardzo nie chce miec bo to okropnie wyglada i nie wyjde z domu z czyms takim. Nie chce siedziec w domu jak mam wakacja:(:( co zrobic zeby nie dopuscic to pojawienia sie tej krostki ktora jest przy jeczmieniu. Zaczelam juz pocierac obraczka zlota ale nie wiem czy to cos daje. Zalezy mi bardzo na czasie, chce zeby jutro juz tego nie bylo:(:( pomozcie mi prosze

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 agaaaaaaaa
piszcie cos prosze....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agaaaaaaaa
dodam ,偶e chodzi o oko saurona

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agaaaaaaaa
Raczej cala, wyglada to tak jakbym miala przymruzone jedno oko bo jest mniejsze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agaaaaaaaa
i bardzo mnie to boli;/

Udost臋pnij ten post

A wyczuwasz gulk臋 jak dotkniesz powieki? J臋czmie艅 to taka gulka w艂a艣nie jest... Jako dziecko cz臋sto to mia艂am, zazwyczaj na dolnej powiece nad rz臋sami tymi ma艂ymi

Udost臋pnij ten post

a nie leci Ci z oka ropa, albo jaki艣 p艂yn? Bo ja tak ju偶 mia艂am kilka razy w te wakacje i po prostu przewia艂am :) i te偶 mia艂am spuchni臋te, tyle 偶e mi lecia艂a ropa i mia艂am oko ci膮gle takie wiesz, mokre.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fgdgkedre3243
ja ci podam taki sprawdzony spos贸b 偶e ci za dwa dni znikinie albo i jden. Po prostu birzerz past臋 do 偶eb贸w - tak膮 zwyk艂膮 z du膮 ilo艣ci膮 fluoru i nacierasz ni膮 to miejsce jak troch臋 pole偶y to znowu nacierasz. Nie zostanie po siniaku nawet slad...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bosanoga
to raczej nie j臋czminie艅. Mo偶e nie zmy艂a艣 wczoraj makeupu i dzi艣 ci臋 odczuli艂o? Albo spa艂a艣 na oku i sobie zatar艂a艣 dlatego dzi艣 masz spuchni臋te. A masz zaczerwieniona ga艂k臋? Czy tylko powieke spuchni臋t膮?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agaaaaaaaa
wiesz co wczoraj wieczorem jak dotykalam to wydawalo mi sie ze cos jest ale nie wiem bo teraz nic nie czuje

Udost臋pnij ten post

autorko ja mia艂am co艣 podobnego to nie by艂 j臋czmie艅 ale mia艂am opuchni臋t膮 powiek臋 i guzik wiem sk膮d to si臋 wzi臋艂o ... by艂am u lekarza przepisa艂 krople do oczu i ma艣膰 po kilku dniach przesz艂o mi to

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wymarzona
rob oklady z herbaty,na opuchlizne pomoga.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agaaaaaaaa
tylko powieka jest spuchnieta, nie mam zadnego zaczerwienienia. Teraz wydaje mi sie ze tak jakby ta opuchlizna jest mniejsza ale bol niestety dalej taki sam:( makijaz oka zawsze zmywam najpierw normalnie woda rozmazuje a potem zwyklym kremem nivea, robie tak od bardzo dawna i nigdy sie cos takiego nie zdarzylo...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agaaaaaaaa
no i co lekarz nie powiedzial Ci czym to jest spowodowane? dziwne. Bylas u okulisty czy lekarza rodzinnego?

Udost臋pnij ten post

dobre b臋d膮 ok艂ady z herbaty, ale tez s艂ysza艂am, 偶e pomaga ugotowane na twardo jajko. gor膮ce w skorupce przyk艂ada膰 do oka. Mnie to pomaga艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ziele 艢wietlika
Najlepiej b臋dzie jak p贸jdziesz do lekarza. A je艣li nie to: Id藕 do apteki, kup 艣wietkik w saszetkach i ok艂adaj ciep艂ym. Koniecznie ciep艂ym, cokolwiek przy艂o偶ysz - herbat臋, rumianek. Oko "lubi" ciep艂o i taka opuchlizna zejdzie po ciep艂ych ok艂adach.

Udost臋pnij ten post

Te偶 kiedy艣 tak mia艂am. We藕 sobie co艣 z prawdziwego z艂ota, obr膮czk臋, pier艣cionek, cokolwiek i pocieraj powiek臋. To mo偶e by膰 zal膮偶ek j臋czmienia. Mnie zawsze pomaga na objawy, kt贸re opisujesz :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 spali lili
ja tak mia艂am w tamtym roku. najpierw my艣la艂am ze to j臋czmie艅 potem mi to spuch艂o a potem zrobi艂 sie paskudny wylew (wygl膮da艂am jakby mnie ktos pobi艂 bo powieka te偶 by艂a sina) pojechalam na ostry dy偶ur do szpitala (he taki ostry 偶e wyczeka艂am sie 5 godzin!!!!!!!!) lekarka my艣la艂a 偶e mnie ktos waln膮 i da艂a mi rewcepte na wit c i kropelki przeciw zapalne... zesz艂o mi to po 2 tyg. jakis czas p贸藕niej zacze艂am czuc 偶e cos mi si臋 takiego samego robi tylko ze na drugim oku. Zcze艂am panikowac bo wiedzialam czym to pachnie, kolega z pracy poradzi艂 mi 偶ebym sob ie ci艣nienie zmierzy艂a bo moze to co艣 od tego (przy okazji 藕le sie czu艂am, by艂am os艂biona i ca艂y czas mi sie spa膰 chcia艂o) okaza艂o sie ze mam bardzo niskie ci艣nienie, nie mia艂am czasu zapisywacs sie do lekarza i znowu czeka膰 huj wie ile (na prywatnego nie mia艂am pieniedzy) wi臋c posz艂am do apteki i tam mi kobieta doradzi艂a takie tab do ssania na podwy偶szenie ci艣nienia. Po nich wszystkie objawy ust膮pi艂y i dodatkowo poprawi艂o mi sie samopoczucie. zbadaj sobie ci艣nienie, jak co艣 to te tab nazywaj膮 sie Glucardiamid i kosztuj膮 ok5 z艂.. mnie oko bolalo jakbym mia艂a siniaka...

Udost臋pnij ten post

Mi raz spuch艂o, wygl膮da艂am jakby mi kto艣 przywali艂 - bo pod okiem te偶 mia艂am spuchni臋te, i si臋 skleja艂o tak膮 wysuszon膮 rop膮. Okaza艂o si臋 偶e to objawy uczulenia jakiego艣 by艂y, lekarz da艂 mi mocny odczulacz i kaza艂 pi膰 wapno, zesz艂o na drugi dzie艅 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 spali lili
ja tak mia艂am w tamtym roku. najpierw my艣la艂am ze to j臋czmie艅 potem mi to spuch艂o a potem zrobi艂 sie paskudny wylew (wygl膮da艂am jakby mnie ktos pobi艂 bo powieka te偶 by艂a sina) pojechalam na ostry dy偶ur do szpitala (he taki ostry 偶e wyczeka艂am sie 5 godzin!!!!!!!!) lekarka my艣la艂a 偶e mnie ktos waln膮 i da艂a mi rewcepte na wit c i kropelki przeciw zapalne... zesz艂o mi to po 2 tyg. jakis czas p贸藕niej zacze艂am czuc 偶e cos mi si臋 takiego samego robi tylko ze na drugim oku. Zcze艂am panikowac bo wiedzialam czym to pachnie, kolega z pracy poradzi艂 mi 偶ebym sob ie ci艣nienie zmierzy艂a bo moze to co艣 od tego (przy okazji 藕le sie czu艂am, by艂am os艂biona i ca艂y czas mi sie spa膰 chcia艂o) okaza艂o sie ze mam bardzo niskie ci艣nienie, nie mia艂am czasu zapisywacs sie do lekarza i znowu czeka膰 huj wie ile (na prywatnego nie mia艂am pieniedzy) wi臋c posz艂am do apteki i tam mi kobieta doradzi艂a takie tab do ssania na podwy偶szenie ci艣nienia. Po nich wszystkie objawy ust膮pi艂y i dodatkowo poprawi艂o mi sie samopoczucie. zbadaj sobie ci艣nienie, jak co艣 to te tab nazywaj膮 sie Glucardiamid i kosztuj膮 ok5 z艂.. mnie oko bolalo jakbym mia艂a siniaka...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agaaaaaaaa
chyba bede jednak musiala sie wybrac do lekarza jak nie przejdzie. chociaz bardzo nie lubie lekarzy;/

Udost臋pnij ten post