Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KATARNIENKA

Z braku seksu faceta odbija mi.

Polecane posty

Gość KATARNIENKA

Jestem sam od pol roku.Mam 27 lati 2 2- letnie dziecko.Coraz bardziej brakuje mi faceta i seksu.Mam taka ochote ze mysle o tym non stop od rana do wieczora.Przez co nie moge sie skupic a nicxzym.Nie idzie mi praca w domu kompletnie nic.Te mysli mnie zabijaja powoli.I mam glupie mysli zeby zrobic to z kobieta az unikam kontaktow z ludzmi bo sie boje ze mi odwali.Zamknelam sie w 4 scianach.Pomocy??????????????

Zaspokojenie w sferze seksu nie jest glowna przyczyna Twoich rozterek. Jest nim raczej brak konkretnych zajec. Gdyby seks byl najwyzsza potrzeba ludzkosci, co najminiej polowa tego swiata juz by nie zyla. ;) Nie blaznij sie wiec kobieto bo z jakichs przyczyn ten upal, zrobil Ci sieczke z mozgu :P

Gość matryieczka
Mam mnowstwo rzeczy.Praca, dom dziecko. I nie moge sie na niczym skupic.A niw domu ani w pracy bo ciale mysle o seksie. Mam zajebiste duze potrzeby ale jeszzce kilka lat temu bylam rok bez faceta i jakos dawalam rade a teraz wariuje.

Gość matryieczka
Mam mnowstwo rzeczy.Praca, dom dziecko. I nie moge sie na niczym skupic.A niw domu ani w pracy bo ciale mysle o seksie. Mam zajebiste duze potrzeby ale jeszzce kilka lat temu bylam rok bez faceta i jakos dawalam rade a teraz wariuje.

Gość Heloł Heoł
autorko zastanow sie najpierw pod jakim nickiem bedziesz pisala;D -10/10

Widzisz wiec, ze bez seksu mozna 'wytrzymac' bo w koncu rok wczesniej " "wytrzymalas" :D Zabrzmialo jak wstrzymywanie moczu ;) Czy naprawde dla tych kilku minut ruchow posuwisto-zwrotnych, jestes w stanie zaniedbac wszystko inne ? :D

Gość LOLuś
dziwne..może kup wibrator?heh...ja facet ,a mam zdecydowanie mniejsze potrzeby:-)(mogę sie obejść...) Znajdź pasję.Może jesteś sfrustowana takim życiem jakie prowadzisz,trochę rozgoryczona także i chcesz rozładować te złe emocje,które sie nagrowadziły(a seks jest w tym dobry)?

Gość KATARIENKAA
kiedys jak bylam mlodsza potrafialm obejsc sie bez seksu. mAM w sobie za duzo energi ktorej nie mam jak sie pozbyc.Masturbacja pomaga tylko na chwile. Mam duzo zajec ale potrzebuje sie wyzyc.Poczuc blikosc faceta ja wariuje juz bez tego.Za dlugo juz sama jestem. tO JESTEM JA PRAWDZIWA.

Energi masz za duzo ? Podlacz sie do zarowki, zaoszczedzisz na pradzie :D

Energii masz za duzo ? Podlacz sie do zarowki, zaoszczedzisz na pradzie :D

Energii masz za duzo ? Podlacz sie do zarowki, zaoszczedzisz na pradzie :D

Gość matacz..
o ktos tam widze zazdrosci temperamentu ! autorko co za problem znalesc sobie kogoś do sexu ??

Od czego masz sympatie i inne podobne portale? Wrzuc ogloszenie ze potrzebujesz faceta na niezobowiazujace bzykanko i moment znajdzie sie masa chetnych, w ktorych bedziesz mogla przebierac ;)

Gość matryieczka
Zaden wibrator czy cos tam innego nie zastapi mi faceta.Tej bliskosci cipepla. jego odecchu. Mam za duzy temperament. OD RANA sprzatam w domu, piore gotuje i ciagle mi sie chce mimo ze wieczorem wczoraj robilam sobe dobrze sama. Znlaezienie faceta do seksu nie ma jak.Gdzie go zaprosze.W sumie mieszakamy sami ale w 1 pokoju. Co ja mam zrobic.Jak pozbyc sie tejj ciaglej chcicy.Nigdy tak nie mialam wytrzymywalam bez seksu a teraz nie moge.Az mnie nosi.

Gość zgłoś się do burdelu
miejsce w sam raz dla ciebie, i pozbędziesz się chcicy od razu

Gość zgłoś się do burdelu
miejsce w sam raz dla ciebie, i pozbędziesz się chcicy od razu

Gość KARTERIENKAA
Bardzo smieszne z tym burdelem.Jetem porzadna dziewczyna.W swoim zyciu mialam tylko 2 facetow.Zadnych przypadkowych sekualnych spotkan.Nic. Tylkoze mam ogormne potrzeby.

Gość bełkot zignorowanej panny
masz "zwiększenie macicy" idź do burdelu, dobrze ci piszą

Gość KARTERIENKAA
po urodzeniu dziecka tak mi sie orobilo.

Gość rokastila
napisz skad jestes.. a moze znajdzie sie ktos chetny do pomocy