Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I co ja mam zrobić

Przykro mi bardzo....

Polecane posty

Gość I co ja mam zrobić

jestem 2 miesiące po porodzie. Schudłam co prawda do wagi sprzed ciąży, a ciąże miałam bardzo ciężką, przeleżałam praktycznie 9 miesięcy. A co za tym idzie, zęby mi sie popsuły (zaznaczam nie jem słodyczy, fastfoodów, nie piję napojów gazowanych), włosów mam nie wiele, wiec przestałam farbować, tylko podcinam, bo boje się, ze jak już mi zaczną wypadać, będę poprosty łysa... a co za tym idzie pół głowy to odrost, nie az tak mocno rzucający sie w oczy ale jest. Jestem po cesarce, wiec jakiś tam brzuszek został, w końcu mięśnie zostały przecięte a ja mam 30 lat.... Dbam o siebie, na ile to mozliwe, tak... I co, mój mąż zamiast wyjść ze mną i z dzieckiem na które czekalismy tyle lat na spacer, woli wejść sobie, gdy ja jestem na dworzu, na ogłoszenia towarzystkie.... Cholera, przecież ja nie wyglądam jak wyglądam z własnego wyboru. Odchudzam się, ćwiczę,z włosami staram sie wrócic do naturalnego koloru, a to potrwa jeszcze rok, ubieram się przyzwoicie, do dentysty chodze, a on woli jakieś szprychy z neta.... Bardzo mi przykro...

Gość no coz tacy sa faceci
haha:) kolejna idiotka ktora zakatuje sie na smierc zeby pan i władca od niej nie odszedl do ladniejszej :)

Gość oooonnnnaaaaa
rozumiem cię całkowicie. Tylko że mój to najpierw oglądał, potem zaczął się spotykać. Wiem, ze w trzy tygodnie po porodzie zdradził mnie, ale czy to był pierwszy raz? Wątpię. Nie wiem, co ci doradzić. My jesteśmy razem, ale żyjemy obok siebie. a ja powoli ukłdam sobie życie bez niego. Rozmawiałaś z nim? Tłumaczy to jakoś?

Gość sdfghjk,mnbvfcghjk,mnbvghjkmnb
zostaw go w spokoju, niech wchodzi. Będzie dobry dowód przy rozwodzie

Gość mlikujoijk
myślę że jak będzie chciał to i tak pójdzie na bok, dbasz o siebie to dobrze ale rozmawiajcie dużo a przy dziecku ci chociaż pomaga?

Gość I co ja mam zrobić
NO cóż są..... fakt. Problem polega na tym, ze ja za 3 miesiące, znów będę szprycha, a mężowi się już dotknąć nie dam.... Jestem poprostu zdegustowana... bo to, że będę lepiej wyglądac to kwestia czasu, ale to co mi już w głowie siedzi to już siedzi..... trzeba być palantem, zeby widzieć, ze żona wraca do formy i odwalać taki manewr. A tu męzowi już portki lataja. Jestem osobą niezależna, z własnym domem, dobrą pracą... I NAPRAWDĘ JESTEM ŁADNA, no może obecnie trochę nie w formie. Do tego dobra gospodyni domowa... i co, pech, dowiedziałam się,czegoś co dowiedzieć się nie powinnam, jego pech nie koniecznie mój.... Powiedziałam mu, żeby do domu się za bardzo nie spieszył, bo już nie ma po co.... oj trzensą się mu galoty... I TACY SĄ FACECI, JAK NIE MAJĄ METY, TO MAJĄ PEŁNO W GACIACH!

Gość I co ja mam zrobić
NO cóż są..... fakt. Problem polega na tym, ze ja za 3 miesiące, znów będę szprycha, a mężowi się już dotknąć nie dam.... Jestem poprostu zdegustowana... bo to, że będę lepiej wyglądac to kwestia czasu, ale to co mi już w głowie siedzi to już siedzi..... trzeba być palantem, zeby widzieć, ze żona wraca do formy i odwalać taki manewr. A tu męzowi już portki lataja. Jestem osobą niezależna, z własnym domem, dobrą pracą... I NAPRAWDĘ JESTEM ŁADNA, no może obecnie trochę nie w formie. Do tego dobra gospodyni domowa... i co, pech, dowiedziałam się,czegoś co dowiedzieć się nie powinnam, jego pech nie koniecznie mój.... Powiedziałam mu, żeby do domu się za bardzo nie spieszył, bo już nie ma po co.... oj trzensą się mu galoty... I TACY SĄ FACECI, JAK NIE MAJĄ METY, TO MAJĄ PEŁNO W GACIACH!

Gość PORSCHE 911 TURBO
kiedyś bedzie tego żałował jak dziecko przestanie do niego mówić tato.a ty dalej dbaj o siebie i pracuj nad sobą.kontroluj portale na które wchodzi.przy rozwodzie bedziesz miała nie zbity dowód http://odlotek.pl/zaproszenie/31074

Gość nie rozumiem kobiet
dziwna jestes dla meza jestes tlyko przemdiotem towarem ktory ma dobrze wygladac i po twojej wypowiediz tez widac ze sama sie nie szanujesz a traktujesz jak lake maz meza chuja i tyle nie teraz to za 20 lat cie zdradzi jak zmarszczki juz bedziesz miala on ciebie nie kocha on kocha opakowani nic wiecej

Gość nie rozumiem kobiet
dziwna jestes dla meza jestes tlyko przedmiotem towarem ktory ma dobrze wygladac i po twojej wypowiediz tez widac ze sama sie nie szanujesz a traktujesz jak lalke maz meza chuja i tyle nie teraz to za 20 lat cie zdradzi jak zmarszczki juz bedziesz miala on ciebie nie kocha on kocha opakowanie nic wiecej ale sama go tego nauczylas tym jak sie przejmujesz o to opakowanie

Gość I co ja mam zrobić
W domu bardzo pomaga. Jestem osobą, która uważa, ze obowiazki powinny być dzielone po równo. W równym stopniu zajmujemy się dzieckiem, czasem nawet w nocy wstaje on ja nie, gdy na nastepny dzień nie idzie do pracy. Robi śniadania,kolacje, sprząta, jak poproszę, robi zakupy... i tak dalej.... I CO Z TEGO.... Ja sobie leżenia 40 tygodni nie wymyśliłam tak.... przytyłam tylko 19 kg, wyglądałam jak kloc, no ale coż, dziecko ważniejsze, rok bez seksu... no coż, on sobie jakoś poradzić mógł, ja nie mogłam nic... bo zaraz bym rodziła szybciej.... No ale jak to mawia moja mama, faceci poświęcenia nie doceniają.... Pies go zwąchał. Nie mam zamiaru się z nim kłocić, nie w mojej to naturze. Ma mnie poprostu nie dotykać.... A nie zawsze będę tak marnie wyglądać jak teraz... oj nie zawsze... Najlepszy kara dla faceta, założyć pas cnoty i wygladać tak by inni się oglądali. I najważniejsze TRZEBA BYĆ FINANSOWO NIEZALEŻNĄ, FACETOM PALMA WALI JAK MAJĄ KOBIETE NA UTRZYMANIU!

Gość I co ja mam zrobić
Nie no ja nie mam zamiaru kontrolować mojego męża. Nie będę zniżać sie do poziomu przeglądania komórki, maila, neta.... Po co mi to.... Jak się będę rozwodzić, to się po prostu rozwiodę bez szarpania, dowodzenia i tak dalej.... Pewnie, ze nie zawsze będę młoda, ale mam zamiar zawsze świetnie wyglądać jak na swój wiek, bo on młody zawsze też nie będzie, prawda.... Nie popadajmy w paranoję...Na razie nie myślę o rozwodzie, póki prosto z pracy wraca do mnie.... nie mniej musi zrozumieć, że takie zachowanie działa w dwie strony i jak też mogę się dowartościowywać w ten sposób...

Gość to tylko potwierdza moja
teorie ze dzieci nie sa warte takiego zachodu i poswiecania nierzadko swojego zdrowia zeby je miec. i tak 80% zwiazkow rozpada sie po narodzinach dziecka :P

Gość I co ja mam zrobić
W domu bardzo pomaga. Jestem osobą, która uważa, ze obowiazki powinny być dzielone po równo. W równym stopniu zajmujemy się dzieckiem, czasem nawet w nocy wstaje on ja nie, gdy na nastepny dzień nie idzie do pracy. Robi śniadania,kolacje, sprząta, jak poproszę, robi zakupy... i tak dalej.... I CO Z TEGO.... Ja sobie leżenia 40 tygodni nie wymyśliłam tak.... przytyłam tylko 19 kg, wyglądałam jak kloc, no ale coż, dziecko ważniejsze, rok bez seksu... no coż, on sobie jakoś poradzić mógł, ja nie mogłam nic... bo zaraz bym rodziła szybciej.... No ale jak to mawia moja mama, faceci poświęcenia nie doceniają.... Pies go zwąchał. Nie mam zamiaru się z nim kłocić, nie w mojej to naturze. Ma mnie poprostu nie dotykać.... A nie zawsze będę tak marnie wyglądać jak teraz... oj nie zawsze... Najlepszy kara dla faceta, założyć pas cnoty i wygladać tak by inni się oglądali. I najważniejsze TRZEBA BYĆ FINANSOWO NIEZALEŻNĄ, FACETOM PALMA WALI JAK MAJĄ KOBIETE NA UTRZYMANIU!

Gość I co ja mam zrobić
Moja córka jest wartka każdego zachodu:)... mój maż nie koniecznie...Miałam 5% szans na macierzyństwo i to tylko dzięki medycynie.... Moja córka warta była każdego przelęzanego dnia, każdej zjedzonej tabletki na podtrzymanie, każdego wysiłku.... dziecko to dla mnie największe szczęscie..

Gość a jak tak to cooo
Autorko A może mąż tylko tak sobie przeglądał te ogłoszenia. Niekoniecznie chcąc odrazu sobie czegoś na boku poszukać. Może pogadaj z nim najpierw, wywalanie go od razu z domu, to wbrew pozorom wcale nie taki dobry pomysł. na to jeszcze będzie czas! Pozdrawiam

Gość a jak tak to cooo
Autorko A może mąż tylko tak sobie przeglądał te ogłoszenia. Niekoniecznie chcąc odrazu sobie czegoś na boku poszukać. Może pogadaj z nim najpierw, wywalanie go od razu z domu, to wbrew pozorom wcale nie taki dobry pomysł. na to jeszcze będzie czas! Pozdrawiam

Gość Gagita
Ciekawość ludzka jest ogromna , Ty nigdy nie szukałaś facetów w internecie ? Może trochę dystansu do całej sprawy nabierz a nie zadręczaj się . Jesteś fajna to ok , i tej wersji się trzymaj a najlepiej to go tak wypompuj aby nie miał już siły i ochoty nawet na oglądanie . Bierza interes we własne ręce , do roboty - nawet z tymi odrostami :)

Gość monikiluki
przez takie tematy trace wiare ze mozna byc szczesliwa w zwiazzzzku :( i czasem chyba lepiej byc sama...nie znam zadnej pary z dlugim stazem,dzieckiem i szczesliwej...