Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fotmania

pomożecie ? :)

Polecane posty

Gość fotmania

A więc chciałam Was prosić Was o poradę jak zrobić żeby udało mi się zmusić chłopaka żeby do mnie zagadał ; ) dalej dam rade ; ) Ale najpierw opowiem Wam w czym rzecz :) A więc " poznałam " go nad morzem . Czekając na kebaba zauwazyłam go jak sprzedaje jakieś balony i bach ! oo ! Serce bum , bum , bum ; p zaczełam się na niego gapić jak sroka w gnat ;d ogarnowszy się wziełam kebaba i usiadłam tak , aby mieć dobry widok na niego, lecz już nie patrząc się głupio tylko delikatnie zerkając;p Zauważyłam, że też zaczął zerkać , uszczęśliwiona poszłam nad morze; ) tam poznałam pewnego chłopaka z którym umuwiłam się na wieczór na piwo . Od tak , żeby było co robić ; ) po długiej rozmowie okazało się, że ów chłopak jest dobrym kolegą pana od balonów ! ;o chyba zauważył , że mi się oczy zaświeciły i spytał czy go zawołać . A ja głupia, nadal stukam się w głupią głowę powiedziałam przeciągłe " niee, po co " głupia , głupia, głupia! nie rozumiem się , ale okej . Gdy chłopak odprowadzał już mnie pod mój domek przyznałam się mu, że podoba mi się jego kolega . On spytał się czy chcę jego numer ja znowu , że " nie , po co " . tu już mniej głupia bo rzeczywiście bo cholere mi jego numer jakbym i tak nie napisała;p Ale miałam cicho nadzieje , ze powie kolede swojemu , że mi się spodobał . Lecz skomplikowały się sprawy i chłopakowi z którym się umuwiłam na pwio najwidoczniej się spodobałam . na następny dzień znowu poszłam pod bar i zauważyłam pana od balonów , który stał przy barze i robił drinki . cały czas się patrzył i ja również zerkałam w końcu zauważyłam, że jego kolega z baru równierz się na mnie patrzy i się uśmiecha a potem odwrócił się do pana od balonów i się śmieli z czegoś . Wywnioskowałam, że ze mnie i po chwili sobie poszłam z tamtąd . Tamten chłopak co byłam z nim na piwie powiedział mi, że dziś powiedział mu , że mi się podoba . Więc poszłam tam pod pretekstem kupienia sobie Coli . A on nic . Wiem , że to może wydać się strasznie puste , ale brzydka nie jestem. Większość ludzi mówi, że jestem bardzo, bardzo ładna i do tego mam fajny charakter. Idąc praktycznie każdy chłopak, faceci starsi i tak dalej patrzą na mnie i bardzo dużo zagaduję nawet głupie " którędy do morza " bądż " masz chusteczki ? " słyszę kilka razy dziennie. Więc nie wiem czemu pan od balonów nic! to głupie, ale pierwszy raz w życiu na kimś mi zależy , tak na prawde . Wczoraj wyjechałam z nad morza , ale jutro wracam i zamierzam odwiedzić miejscowość na 1 bądz 2 dni w którym pracuję ten chłopak. Pomóżcie , bo umieram.

hm trudna sprawa, może idż i kup od niego balony i spytaj czy pójdziecie gdy skończy pracę na spacer?:)

hm trudna sprawa może podejdź i kup balona i spytaj co robi po pracy i czy pójdziecie na spacer?

hm trudna sprawa może podejdź i kup balona i spytaj co robi po pracy i czy pójdziecie na spacer?

Gość grzesssssss
no jasne ze jestes głupia skoro nie chciałas sie poznac itd... to męcz sie dalej idiotko obserwuj go az inna laska ci go sprzątnie spod nosa

Gość fotmania
Grzesiu :) Ty tego nie zrozumiesz to jest impuls , strach, że on tu zaraz może przyjść a Ty nie wiesz co zrobić, albo jakby ten kolega bo niego przyszedł , on by powiedział, że nie chce mu się . Trudno spojrzeć prawdzie w oczy . a jeszcze zapomniałam dodać , ze pod wieczór jak stałam z kolegą to on oblał się wodą z wiadra ja się zaczęłam śmiać [ zabawnie to wyglądało ] a on się tak słodko uśmiechnął do mnie ;p

Gość fotmania
mam dysleksje proszę pani bez torebki :)

Gość grzesssssss
skoro nie chciałas by koles go z toba zapoznał skoro nie chciałas telefonu tego kolesia a ten mu powiedział ze laska nie jest toba zainteresowana i sie smiali to nie startuje do ciebie tylko badawczo ciebie obserwuje i tak bedziecie sie badali az do końca wakacji i bedzie po wszystkim.

Gość fotmania
kto mu powiedział, że nie jestem nim zainteresowana? właśnie podejrzewam , że ten chłopak co poszłam z nim na piwo specjalnie mu coś powiedział , żeby się go pozbyć czy coś. nie wiem

Gość grzesssssss
fotmana jesli ci zalezy na tym facecie to bierz sprawy w twoje ręce na co czekasz?

Gość fotmania
chciałabym tylko nie wiem co powiedzieć . może jakaś propozycja ? a czekam na wyjazd , bo wyjeżdżam dopiero jutro niestety

Gość PORSCHE 911 TURBO
przełam sie i zagadaj do niego.nie próbuj rozmawiać z jego kolegą od piwa.bo jezeli wpadłaś mu w oko to bedzie chciał was poróżnić.odwagi bo inaczej bedziesz tego żałowała http://odlotek.pl/zaproszenie/31074

Gość grzesssssss
jezu chyba az taka tępa to nie jestes zeby nie wiedziec jak zagadac do kolesia normalnie powiedz np:czesc czesto tu bywambo kocham to miejsce i takie tam ble ble reszte samo sie rozwinie chyba ze koles jest mrukiem

Gość fotmania
ahaha, Grzesiu rzeczywiście. jestem ciekawa co byś zrobił gdyby dziewczyna nagle do Ciebie podeszła i zaczęła paplać, że coś tam kocha , coś tam lubi . ja bym na przykład nie wiedziała o co w ogóle jej chodzi i po cholerę mi to mówi ; )ale masz rację tępa nie jestem na pewno ; ) PORSCHE 911 TURBO masz racje ; )

Gość grzesssssss
to badz bardziej bezposredna powiedz wprost ze ci sie on bardzo podoba albo ze ma piekne oczy,włosy czy ze jest fajnie opalony

Gość fotmania
myślę, że spróbuje . ale tu są sprawy lekko skomplikowane , ale i tak dziękuję Ci Grzesiu :)

Gość fotmania
a i jeszcze jedną : co byś Ty zrobił gdyby jakaś dziewczyna podeszła do Ciebie i od tak zagadała ?