Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość watpliwa19

cyberuczucia

Polecane posty

Gość watpliwa19

poszłybyście na taki zahaczający o perwersję układ, w którym utrzymujecie kontakt internetowy z facetem, który was kręci fizycznie i piszecie sobie miłe rzeczy, sprawiacie cyberprzyjemność? i w przypadku, gdy on zastrzega, że nie będzie się angażował? czy ma to coś ze zdzirstwa? czy warto się tak rozmieniać na drobne?

Ja bym się z nim nie spotkała, on będzie Cie traktował jak typową łatwą panienkę.

Gość nie wierzę w to co widzę
:classic_cool:

Gość watpliwa19
czyli nie powinnam mu dostarczać takich wrażeń? ja się dość szybko angażuję, jestem łasa na czułe słówka, nie chcę się sparzyć, mimo że pójście za przyjemnością jest takie pociągające...

Może i jest to pociągające.Ale skoro łatwo się angażujesz to tym bardziej zostaniesz zraniona przez tego faceta.Zastanów się sto razy zanim podejmiesz decyzję spotkać się z nim.

Gość watpliwa19
donkapatke, dziękuję za zainteresowanie tematem :) ja zdaję sobie sprawę, że na dłuższą metę nic by z tego nie było.. ale mimo wszystko tracę dla niego głowę i nie wiem czy powiedzieć sobie pas i zerwać z nim kontakt. z drugiej strony nasze rozmowy są strasznie podniecające, a temu uczuciu też trudno się oprzeć... więc powiedz mi, jak kobieta kobiecie, czy jest sens utrzymywać tą internetową znajomość, bez spotykania w realu, gdzie pewnie zostałabym wykorzystana jako obiekt seksualny i nic więcej?

Powiem Ci tak znam to z autopsji, więc doświadczenie mi mówi, nie warto.Faceci- sprytni faceci często mają to do siebie że potrafią wyczuć kobietę, to czego ona pragnie co na nią działa i sprytnie to wykorzystują. kiedyś ktoś mi powiedział, że mówi zawsze to co wie że kobieta chce usłyszeć.Także ja bym na Twoim miejscu powoli wycofała się z tej internetowej znajomości. naprawdę nie warto pozwolić facetowi ranić się.

Gość watpliwa19
heh, to w takim razie ja też niewinna nie jestem, bo też często łapię się na tym, że myślę, co on by chciał usłyszeć i mu to mówię... taki szczególny rodzaj empatii :p dziękuję za spojrzenie na moje wątpliwości trzeźwym okiem, tego mi było potrzeba.. pozdrawiam i życzę spotkania na swej drodze samych wartościowych facetów, donkapatke :)