Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fotmania

pomożecie ? :)

Polecane posty

Gość fotmania

A więc chciałam Was prosić Was o poradę jak zrobić żeby udało mi się zmusić chłopaka żeby do mnie zagadał ; ) dalej dam rade ; ) Ale najpierw opowiem Wam w czym rzecz A więc " poznałam " go nad morzem . Czekając na kebaba zauważyłam go jak sprzedaje jakieś balony i bach ! oo ! Serce bum , bum , bum ; p zaczęłam się na niego gapić jak sroka w gnat ;d ogarnąwszy się wzięłam kebaba i usiadłam tak , aby mieć dobry widok na niego, lecz już nie patrząc się głupio tylko delikatnie zerkając;p Zauważyłam, że też zaczął zerkać , uszczęśliwiona poszłam nad morze; ) tam poznałam pewnego chłopaka z którym umówiłam się na wieczór na piwo . Od tak , żeby było co robić ; ) po długiej rozmowie okazało się, że ów chłopak jest dobrym kolegą pana od balonów ! ;o chyba zauważył , że mi się oczy zaświeciły i spytał czy go zawołać . A ja głupia, nadal stukam się w głupią głowę powiedziałam przeciągłe " niee, po co " głupia , głupia, głupia! nie rozumiem się , ale okej . Gdy chłopak odprowadzał już mnie pod mój domek przyznałam się mu, że podoba mi się jego kolega . On spytał się czy chcę jego numer ja znowu , że " nie , po co " . tu już mniej głupia bo rzeczywiście bo cholerę mi jego numer jakbym i tak nie napisała;p Ale miałam cicho nadzieje , ze powie koledze swojemu , że mi się spodobał . Lecz skomplikowały się sprawy i chłopakowi z którym się umówiłam na piwo najwidoczniej się spodobałam . na następny dzień znowu poszłam pod bar i zauważyłam pana od balonów , który stał przy barze i robił drinki . cały czas się patrzył i ja również zerkałam w końcu zauważyłam, że jego kolega z baru również się na mnie patrzy i się uśmiecha a potem odwrócił się do pana od balonów i się śmieli z czegoś . Wywnioskowałam, że ze mnie i po chwili sobie poszłam stamtąd . Tamten chłopak co byłam z nim na piwie powiedział mi, że dziś powiedział mu , że mi się podoba . Więc poszłam tam pod pretekstem kupienia sobie Coli . A on nic . Potem dopiero pod wieczór jak rozmawiałam z kolegą on oblał się wodą z wiaderka i jak zaczęłam się śmiać [ wyglądało to dość zabawnie ; ) ] on się do mnie słodko uśmiechnął ; ))Wiem , że to może wydać się strasznie puste , ale brzydka nie jestem. Większość ludzi mówi, że jestem bardzo, bardzo ładna i do tego mam fajny charakter. Idąc praktycznie każdy chłopak, faceci starsi i tak dalej patrzą na mnie i bardzo dużo zagaduję nawet głupie " którędy do morza " bądź " masz chusteczki ? " słyszę kilka razy dziennie. Więc nie wiem czemu pan od balonów nic! to głupie, ale pierwszy raz w życiu na kimś mi zależy , tak na prawdę . Wczoraj wyjechałam z nad morza , ale jutro wracam i zamierzam odwiedzić miejscowość na 1 bądź 2 dni w którym pracuję ten chłopak. Pomóżcie , bo umieram.

Gość kobietom trudniej zrzucić
sama do niego zagadaj, po co się męczyć?

Gość fotmania
ale co mam powiedzieć ? w desperacji jestem skłonna zagadać , ale nie mam pojęcia co , żebym nie wyszła już na totalną idiotkę