Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozczarowana_karolina

wczoraj chłopak powiedział mi

Polecane posty

W środę idę do dentysty do innego miasta. Będę musiała jechać autobusem i później pieszo szukać gabinetu bo nigdy tam nie byłam a ponadto strasznie boję się dentysty. Zapytałam więc mojego chłopaka czy nie mógłby wziąć wolnego na jeden dzień i mnie podwieźć (zaznaczę, że mieszkamy razem) a on mi na to : czy ty nie umiesz nawet jednej rzeczy zrobić beze mnie? zatkało mnie. owszem, wiele rzeczy robimy razem, głównie z mojej inicjatywy ale myślałam, że obojgu nam to pasuje, zawsze wtedy dobrze się bawimy, nawet na zakupach. strasznie mnie zabolały te słowa, od wczoraj ze sobą nie gadamy. co o tym sądzicie?

może miał zły dzień :O wiesz generalnie branie wolnego po to aby zawieźć Cie do dentysty jest jakby wiesz... no dziwne :P jesli ma sie zawalać prace to niech bedzie to jakis istotny powód a nie taka błahostka. wsiądź taksowke i raz dwa znajdziesz gabinet ;)

nie mogę wziąć taksówki bo nie mam kasy na to, to jest małe miasteczko więc nie ma nawet autobusów miejskich a co do jego pracy - to taka studencka praca, do której on nie przywiązuje jakiejś wielkiej wagi i brał już wolne z dziwniejszych powodów

poradźcie mi jak mam się teraz zachować..

nikt sie nie wypowie?

wskazanym zachowaniem jest bieganie wokół lokalnego słupa ogłoszeniowego i wykrzykiwanie na cały głos pakistańskich modlitw żałobnych :o 🖐️

nie macie żadnych rad?

Gość ty nie masz kasy na taksówkę?
a chłopak ma? to pożycz od niego

mamy wspólną kasę, oboje studiujemy, ja mam stypendium, on dorabia, reszta od rodziców nie stać nas na taksówki zresztą nie o to chodzi, pojadę sobie tym autobusem i znajdę chodzi o jego słowa

Gość no ma racje chlopak
a czemu ty szukasz dentysty w jakiejs pipidowie a nie u siebie? :-0 rzeczywiscie nic nie potrafisz sama zrobic? a kupe? :-0

idę do dentysty w innym mieście bo jest taniej to, że nie idę w swoim mieście świadczy o tym, że nie umiem nic zrobić?

jejku dziewczyno z igły robisz widły... naprawdę sama nie potrafisz wsiąść do autobusu i pojechać do dentysty tylko musisz autem jechać?

Gość julka kulka
nie rob z siebie takiej sieroty idz i nie [plakej. ja tez sie boje dentysty ale bez przesadyzmu

Gość Ja_reklamowka
masz problemy kolezanko! Zachowujesz sie jak 5 letnie dziecko ktore nie umie przejsc na 2 strone ulicy same. Ogarnij sie ! A dentysta to tez czlowiek. Swoja droga tez bym nie pojechala z toba , na miejscu partnera...po co brac wolne z tego powodu...

kurcze potrafię to zrobić, po prostu szukałam sobie autobusu w necie i przyszło mi do głowy, że moglibyśmy pojechać razem itp. to była tylko propozycja a on wyskoczył z takim tekstem jakbym cały czas coś od niego chciała a jest raczej na odwrót więc nie rozumiem o co mu chodzi

ogolnie nie odpowiem - czy zawsze tak robisz:) ale faktycznie przesadzilas aby bral dzien wolnego aby pojechac z Toba do dentysty. wydrukuj sobie mape z netu, zawsze mozesz kogos zapytac - dasz rade

Gość VOLVO v50 T5
autorko powinnaś niektóre sprawy załatwiać we własnym zakresie.a powiedział tak bo może był zmęczony albo coś go zdenerwowało. http://odlotek.pl/zaproszenie/31074

Gość google nie gryza
wydrukuj sobie mapke i po sprawie, jak to takie male miasteczko to trafisz i z buta. usamodzielnij sie, nie jestes dzieckiem zeby cie za raczke trzymac bo sie boisz strasznego pana z wiertlem

wiem, że dam radę nie o to chodzi, że boję się tam sama jechać, nie znajde drogi czy coś to była luźna propozycja z mojej strony, on brał już wolne z wielu innych dziwacznych powodów, np. jak mu się zwyczajnie nie chciało iść więc z wolnym by nie było problemu dlatego to zaproponowałam

Gość google nie gryza
jak widzisz nikt ci nie przyznal racji wiec pozostaje ci tylko sie odobrazic i zaczac z nim gadac.

ludzie chodzi o to, że to właśnie ja wszystko w naszym związku załatwiam! ja mu płacę za studia bo on nawet nie wie jak wygląda blankiet, nie mówiąc już o koncie internetowym, ja naprawiam jak coś się zepsuje,pilnuję by swoje sprawy załatwiał w terminie, ja kupuję wszystkie rzeczy, które są normalnie potrzebne w domu itp. rzuciłam od niechcenia propozycję, czy by mnie nie podwiózł a on mi wylatuje z tekstem, że nic bez niego nie umiem zrobić

Gość Co za durna kobieta
rusz doope i po prostu idź do tego dentysty :O Fajnie by Ci było chodzić z kimś , kto nawet iść gdzieś sam nie potrafi :O

nie umiecie czytać???????!!!!!!!!!!!!!! od tygodnia mam tę wizytę umówioną, wiem jak dojechać, postaram się trafić tu nie chodzi o to, że się boję iść sama czy nie umiem chodzi o to, że on na zwykłą propozycję, rzuconą od niechcenia tak zareagował

raz piszesz, że wszystko robicie razem a teraz, że sama wszystko robisz, więc skoro sama wszystko robisz, to do dentysty też jedź sama :P

Gość no widzisz jaką masz zapłatę
on to traktuje jak coś naturalnego, że ty mu pomagasz, a sam się nie poczuwa, przestań załatwiać jego sprawy, ale wspólne opłacaj ty, żeby potem nie było problemu, jak zawali sam parę spraw, to powiedz mu, że we dwoje jest rażniej i zawsze można ustrzec tę drugą osobę przed popełnieniem błędu, tylko broń boże nie zacznij sama robić wszystkiego, a on nic, powiedz mu, że cię zranił, i tylko tyle i przez następnych kilka dni bądź trochę oschła (np. nie kochaj się z nim, powiedz mu, że jak woli wszystko robić sam, to proszę bardzo :P)

nie umiecie czytać???????!!!!!!!!!!!!!! od tygodnia mam tę wizytę umówioną, wiem jak dojechać, postaram się trafić tu nie chodzi o to, że się boję iść sama czy nie umiem chodzi o to, że on na zwykłą propozycję, rzuconą od niechcenia tak zareagował

raz piszesz, że wszystko robicie razem a teraz, że sama wszystko robisz, więc skoro sama wszystko robisz, to do dentysty też jedź sama :P