Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiaaaa1990r-19..............

O 18 mam randkę ale jest jeden problem mianowicie mam faceta, dobrze robię??

Polecane posty

od 4 lat . nie mam dużych wyrzutów sumienia(prawie w ogóle) a umawiam się z tym facetem tylko dla zemsty .niby Mój facet nigdy mnie nie zdradził z żadną ale już tyle razy popełniał błędy że ja też mogę (np. ostatnia kłótnia zdarzyła się w sobotę , mieliśmy iści razem na dyskotekę ja miałam kierować on pić ,umawialiśmy się że będą to 2 piwa przez całą imprezę ja przyjeżdżam pod dyskotekę o około 22 a on już prawie pijany mówię mu że jak nie przestanie pić to możemy się bawić oddzielnie a on mi powiedział że tego chce , że chce się bawić z kuplami , i żebym już jechała najlepiej bo on ze mną nie wejdzie na tą dyskotekę :o )Niby wszystko skończyło się wtedy ok bo razem wróciliśmy do domu ale ten związek to już nie to co kiedyś ... Ale nie umiem z nim zerwać morze ten koleś mi pomorze :) dobrze robię ??

Gość latroooooo
a bywaja inne sytuacje podobne? bo jesli tak i czujesz sie zle w tym zwiazku to idz na tą randke reszta sie sama rozwiaze

latroooooo-- tak bywają w ostatnim czasie bardzo często potrafił jak był w delegacji iść na całą noc gdzieś z kumplami (później mówił że do baru ) i wyłączyć tel . chociaż wcześniej mi mówił żebym do niego zadzwoniła ... 2 tyg temu w piątek po takim wypadzie z kuplami zadzwonił do mnie i powiedział żebym spakowała mu rzeczy bo on ze mną zrywa bo ja go ograniczam bo nie pozwalam przez cała noc chlać . później po takich akcjach (które się zdarzają najczęściej po pijaku) zmienia się winnego człowieka czułego , miłego który cały czas powtarza że mnie kocha już sama nie wiem :o

latroooooo-- tak bywają w ostatnim czasie bardzo często potrafił jak był w delegacji iść na całą noc gdzieś z kumplami (później mówił że do baru ) i wyłączyć tel . chociaż wcześniej mi mówił żebym do niego zadzwoniła ... 2 tyg temu w piątek po takim wypadzie z kuplami zadzwonił do mnie i powiedział żebym spakowała mu rzeczy bo on ze mną zrywa bo ja go ograniczam bo nie pozwalam przez cała noc chlać . później po takich akcjach (które się zdarzają najczęściej po pijaku) zmienia się winnego człowieka czułego , miłego który cały czas powtarza że mnie kocha już sama nie wiem :o

kliknęło mi się 2 :o