Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiedy no kiedy

W którym tyg ciaży zaczęłyście kupować wyprawkę?

Polecane posty

Gość kiedy no kiedy

Tylko szczerze!

Gość katjjjja
ubranka wczesnie od około 23tc jak juz bylam pewna plci no i zaczely sie wyprzedaze :P a reszty jeszcze nic kompletnie nie mam a jestem w 32 tc obecnie, zaczne kupowac mysle ze za jakies 2tygodnie zabiore męża na cala niedziele i sie za to zabierzemy, ale to pewnie kwestia jednego dnia a co nie znajde to z neta...najgorzej pewnie bedzie z wózkiemale nam sie az tak do tego nie spieszy zeby gwarancja na darmo nie leciała

Ja ubranka zaczelam kupowac po 20tyg jak znalam juz plec. Reszte po malu od 30tyg,zeby potem na ostatnich nogach po sklepach nie biegac.

Gość gftfvb
w 27 tyg, bo grozi mi wcześniejsze rozwiązanie, obecnie zaczynam 33tc i jestem zadowolona że wszystko mam, bo jak pomyślę, że miałabym teraz toczyć się na zakupy przy tej pogodzie... uff

zaczełam kupować na początku 3 trymestru, nie śpiesznie co jakiś czas coś kupiłam, by rozłożyć trochę zakupy

Gość kiedy no kiedy
mnie kusi żeby coś kupić. Nic wielkiego, jakąś pierdółkę - smoczek, albo skarpetki, ale to dopiero początek 2 miesiaca i się boję.

Pierwszą rzecz jaką kupiłam była koszula dla małego mężczyzny, jego Tatuś ma prawie taką samą i nie mogłam się oprzeć tym bardziej że to była wyprzedaż. Wczoraj trochę rzeczy dokupiliśmy, a takie powazne zakupy planujemy na przełomie 8-9 msc.

Gość do wyżej
ja kupowałam po trochu od początku , większe zakupy zaczęłam coś około 5 mc (było to łóżeczko ) :) nigdy nic nie wiadomo , a lepiej być przygotowanym . Różnie w życiu bywa , ja wiem że jakbym wylądowała w szpitalu mój chłop sam by sobie nie dał rady , więc wolałam być przygotowana :) W zabobony nie wierzę :)

Ja zaczelam jak tylko sie dowiedzialm o ciazy. :) Szalalam starsznie i kupilam mase malych ciuszkow ktorych synek nawet nie zdazyl zalozyc. :O

Gość trtr
Ja praktycznie od samego początku, tak gdzieś od 8 czy 9 tygodnia.

Gość mama z irlandii
ja zaczęłam kupować w 8 miesiącu bałam się wcześniej gdyż miałam 2 poronienia jedno w 21 tyg a drugie w 8 tyg.

Ja zaczelam po usg polowkowym.Stopniowo,stopniowo.Nie warto zostawiac na ostatnia chwile,zwlaszcza gdy sie ma czas.

Gość Mamiiii
ja mialam juz duzo ubranek przed ciaza .w 14 tygodniu dostalam wozek od mamy.a ubranka lozecko i inne rzeczy tez od tego czasu kupowalam. uwazam ze co ma sie stac to sie stanie nie wierze w zabobony.i nie wyobrazam sobie kupowac wszystko pod koniec ciazy lub po porodzie.mi sie od 31 szyjka skracala wiec cieszylam sie ze mam wszytsko juz nawet poprane i poprasowane w szafie potem w 38 bylam w szpitalu kilka dni i 39 urodzilam .mowie wam lepiej wczesniej wszytsko miec .teraz czekamy na 2 i tez zamierzam miec min miesiac wczesniej wszytsko gotowe w sumie mam po synku wiekszosc ale kolyska tez bedzie miesiac wczesniej i wozek.

Gość aniak74
Ja jestem w 13 tyg. a mam ochotę już wybrać się na zakupy, ale jakoś się boję zapeszyć, wcześniej poroniłam 3 razy, we wczesnej ciąży więc teraz spokojnie poczekam przynajmniej do 20 tygodnia :) Chociaż wiem że z moim maleństwem jest wszystko ok i dotrwam do końca.