Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zyzyzyzyzyzyzyzy

czy moglam zajsc w ciaze? prosze o odp

Polecane posty

Gość zyzyzyzyzyzyzyzy

witam. w piatek skonczyl mi sie okres a w sobote w nocy uprawialam sex bez zabezpieczenia jednak bez wytrysku we mnie i na zewnatrz tez nie. moje cykle zazwyczaj trwaja 30-34 dni. czy istnieje duze prawdopodobienstwo ciazy?

tak ale w ciaze nie jest tak latwo zajsc poczytaj tematy gdzie dziewczyny staraja sie o dziecko i sama zobaczysz jakie to wbrew pozorom trudne....

Gość zyzyzyzyzyzyzyzy
ktos jeszcze odpowie??

zaraz po okresie nie tak latwo zajdziesz w ciaze. niby w wydzielinie juz moga byc plemniki ale ja czesto sie tak kocham zchlopakiem i do tej pory nic. chociaz teraz inwestuje w tabsy.

Jeżeli masz tak długie cykle to dzien po okresie miałaś jeszcze dni niepłodne do tego nie było wytrysku więc ciąża nie możliwa. ale na przyszłość radze się zabezpieczać

Gość zyzyzyzyzyzyzyzy
dziekuje za odpowiedzi;)

plemniki moga przezyc do 72h w dogodnych warunkach a faza folikularna[jest zmienna] jest nazywana faza wzglednie nieplodna czyli ze mimo ze teoretycznie sa dni nie plodne to w ciaze mozna zajsc poniewaz owulacja moze sie przesunac a plemniki przezyc do tego czasu natomiast faza lutealna [jest stala] nazywana faza bezwzglednie nieplodna i w niej nie da rady zajsc w ciaze[2 dni po owulacji istnieje minimalne ryzyko] i przez 10 dnia az do nastepnej @ mozna kochac sie do woli;)

Gość zyzyzyzyzyzyzyzy
ok dzieki;;) mam nadzieje ze w ciazy nie będe..