Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarownica?

czarownica??

Polecane posty

Gość czarownica?

Witajcie...Mam problem i to ogromny,nie mogę sobie znaleść miejsca i nie wiem co robić... Możecie się śmiać ale dla mnie to nie ma nic do smiechu:( Zacznę od początku...Mieszkam w starej kilkurodzinnej kamienicy.Drzwi z głownego korytarza prowadza bezposrednio do domu a lazienke mam na korytarzu wiec postanowilam z chlopakiem zrobic scianke zeby nie paradowac po kapieli.Juz prawie ja skonczylismy,zostala tylko szpara z widokiem na korytarz. Wczoraj rano szlam do lazienki i wwyszlam na korytarz a w tej szparze stala jkas stara kobieta przypominajaca wiedzme !!!!!!!!! szybciej zatrzasnelam drzwi niz je otworzylam i strach mnie tak sparalizowal ze myslalam ze umre . Wiem ze to mogla byc jakas stara znajoma mamy,albo jakas bezdomna ,ale dlaczego po tym jak zatrzasnelam drzwi to sie dobijala ???? A wczesniej byla napewno cisza bo tutaj wszystko sie niesie i wszystko slychac.... wiem ze to banalne ale,czy wierzycie ze to byla jakas czarownica?? prosze o odp bardzo sie boje ze mogla rzucic jaki czar...jestem zalamana :(

Gość czarownica?
czy ktoś mial kiedys podobna sytuacje?:(

Gość czarownica?
czy ktoś mial kiedys podobna sytuacje?:(