Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Teraz wszystko się zmieni

Jestem w ciąży....

Polecane posty

Ostatni tydzień źle się czułam, brzuch mnie bolał słabo mi było, do tego spóźniał mi się okres. Postanowiłam zrobić test ciążowy i wynik pozytywny. Nie wierzyłam zrobiłam drugi i również pozytywny. Pokazałam chłopakowi on mnie przytulił i powiedział, że mnie nigdy nie zostawi. To się okaże... W czwartek mam 18 nastke to piękny prezent sobie zrobiłam;/ wiem za takie rzeczy trzeba płacić i jestem gotowa ponieść tego konsekwencje. Ryczeć mi się chce :( Moje życie się wywróciło do góry nogami, w tym roku mam iść do klasy maturalnej, ciekawe jak to wszystko bedzie. Wiem jedno mam zamiar wychować to dziecko, na dobrego człowieka Nie wiem jak o tym powiedzieć rodzicą oni mnie zabiją , z chaty wyrzuca. No cóż sama jestem sobie winna\ Nie wiem po co wam to piszę. Może dlatego, że nie mam się komu wygadać?

Gość gość
Niezła prowo :)

Twoja wypowiedz świadczy o Twojej odpowiedzialności i dojrzałości. Gratuluje dzidziusia i Chłopaka (przyszłego męża) i zycze Ci powodzenia ;*

Gość grzesssssss
fajnie moje gratulacje ze zostaniesz mamusią powodzenia w realizacji marzen :classic_cool:

Gość coś z czyms OO
Ja też w twoim wieku zaszłam w ciąże nie martw się wszystko brdie dobrze

Gość btoTka n
ej nie przesadzaj rodzice na pewno Cie z domu nie wyrzuca na poczatku napewno nie bendzie ciekawiw ale wszystko z czasem sie ustabilizuje ;)

Gość blandi84
iakie to życie jest cholernie niesprawiedliwe takie gówniary zachodzą w ciąże a kobiety kyóre bardzo chcą mieć dziecko nie mogą zajść a takie szczeniary co mają jeszcze siano w głowie to mają dzieci obłęd

Jakoś to będzie musi być najbardziej boję się reakcji moich rodziców. Jak to przeżyje to reszta będzie już łatwiejsza. Co do chłopaka to jesteśmy już razem 15 miesięcy zawsszze mnie wspierał kochał, mimo wszystko boję się że może mnie samą zostawić, on zaprzecza. Miesiąc temu coś mi wspominał o zaręczynach. Oby okazał się odpowiedzialny, i oby daliśmy sobie rade

Gość btoTka n
a zaszłaś w ciąze bo kochaliście sie bez zabespieczenia czy pękła gumka itd ??

Zaraz mnie zjedziecie ale tak 3miesiace temu byłam jeszcze dziewicą i to był ten pierwszy raz jedyny co zrobiliśmy to bez gumki, i to z jakim efektem ...

Gość btoTka n
i doszedł w tobie ?? no nie ciekwie można było przewidzieć konsekwencje . . . a w którym jesteś miesiącu byłaś u gina ??

Gość ciesz sie
bo to oznacza ze oboje jestescie zdrowi i nie macie problemow z zajsciem w ciaze, ta jak masa ludzi niestety:( moze gdybym sie wczesniej zecydowala na dziecko to nie mialabym problemow z zajsciem , nie trzeba bylo czekac do 30stki:((

Tia doszedł... wiem kompletnie nieodpowiedzialne. No ale teraz moge sobie gdybać. W czwarkek powinnam dostać miesiączke. A w piątek i wczoraj testowałam. A do ginekologa wzięłam nr od przyjaciółki. Jutro jade do chłopaka mieszkamy 30 km od siebie i tam przyjmuje ten gin. Chce się jednak osobiście zapisać do niego bo mam mnustwo pytań. Nie wiecie ile kosztuje tak prywatnie?

Gość Kochana to powód
do szczęścia z początku trochę pokrzyczą ale gdy zobacza maluszka to go pokochają a ile twój chłopak ma lat?

Gość ciesz sie
test wyszedl pozytywnie? co do ceny, to w kazdym miescie kazdy lekarz sobie inaczej liczy. zadzwon o niego i zapytaj o cene wizyty aha i czym predzej do apteki po kwas foliowy, nie czekaj do wizyty u lekarza.

Gość Kochana dasz rade
ja tez urodziłam mając te naście lat najważniejsze by maluszek był zdrowy a ile twój chłopak ma lat

Gość Boziu ...
rodzicom mnóstwo wstęp ciekawy

Chłopak ma 22 lata w sumie idą już mu 23 ma prace na szczęście. Właśnie słyszałam coś o tym kwasie foliowym. Szczeże nie wiem po co on jest ale wiem że trzeba przyjmować . Jutro rano po niego polece

Gość btoTka n
u mnie kosztuje 50 zł prywatnie a skad jestes

Gość ciesz sie
aa teraz doczyytalam- pozytywny.

Gość btoTka n
3 mis temu kochałas sie bez zabesp.. i od tamtej pory niemasz okresu ?

Tak oba testy wyszły pozytywnie a jednym kreska troche bladsza ale było spokojnie widać a wczoraj ta na polu ,,T" tak samo wyraźna jak ta na polu ,,C" pokazała sie po paru sekundach. A mieszkam w okolicach Zielonej Góry

Gość ciesz sie
aa teraz doczyytalam- pozytywny.

Gość ewelina;p
ja za prywatną wizyte płaciłam 65 zł

Tak oba testy wyszły pozytywnie a jednym kreska troche bladsza ale było spokojnie widać a wczoraj ta na polu ,,T" tak samo wyraźna jak ta na polu ,,C" pokazała sie po paru sekundach. A mieszkam w okolicach Zielonej Góry

Gość telefoniara
u mnie wizyta kosztuje 70 lub 80 złoty...

Gość ciesz sie
kwas foliowy jest bardzo wazny , chroni przed powsawaniem wad ukladu nerwowego, poczytaj w necie.

Zaraz poczytam o tym kwasie foliowym. Oj drogo no ale dla dzidziusia wszystko.