Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Teraz wszystko się zmieni

Jestem w ciąży....

Polecane posty

Gość btoTka n
nie powinnas sie obawiać rodziców jesli cie kochaja napewno ci pomogą ;)

Zaraz poczytam o tym kwasie foliowym. Oj drogie te wizyty ale dla dzidziusia wszystko.

btoTka n bardzo ci dziekuje za wsparcie ;)

Gość Bedzie dobrze ...
Zobaczysz ja w wieku 16 nastu lat urodziłam byłam mmłodsza od ciebie z poczatku mega awantura a teraz Natalia jest pupilkiem babci

Gość Tksahf tak
Po pierwsze gratulacje. A po drubie bedzie troche nieprzyjemnie ale dasz rade. Mama w wieku 18 lat moze byc lepsza od niejednej 30 ;p

Gość ciesz sie
kwas foliowy jest bardzo wazny , chroni przed powsawaniem wad ukladu nerwowego, poczytaj w necie.

Gość ciesz sie
kurcze 2 razy mi sie wkleilo;)

Gość ja bym nie chciala
kwas folioswy zapobiega powstawaniom wad ukladu nerwowego, ktory ksztaltuje sie w pierwszych 2-3 miesiacach zycia dziecka. Ale mozna go przyjmowac cala ciaze - nie zaszkodzi :)

Trochę już się zapoznałam z lekturą kwasu foliowego i jutro po niego lece

Gość btoTka n
polecam sie na przyszłość wiesz ja chodziłam do klasy w szkole śr. gdzie na 24 dziewczyny 13 było matkami więc znam sytuacje . teraz są szczęśliwymi mamami i żonami wiec głowa do góry ;)

Gość Jestem w twoim wieku
I u mnie w klasie już 2 dziewczyny urodziły

Gość nieodpowiedzialna gówniarara
wy jej gratulacje składacie przecież to gówniara jest

Gość z taka ortografia
to w tej maturalnej klasie tez nie masz czego szukac, spokojnie mozesz zajac sie macierzynstwem.

Gość Gówniara moze i tak
Może i gówniara ale kto powiedział że 18nastolatka jest złą mamą. Może byc bardzo dobrą , kochać swoje dziecko nad życie i starać sie dla niego jak najlepiej

Gość Gówniara moze i tak
Ciekawe gdzie ona powełniła jakiś błąd ortograficzny bo ja nie widzę a nie o ortografi mówimy tylko o dziecku

Wiem że jestem gówniarą, wiem że dziecko to poważna sprawa i chcę jej sprostać. Powinnam poczekać jeszcze parę lat z dzieckiem, ale chyba każdy człowiek popełnia błędy. Jednak mi naprawdę zależy na zdrowiu dziecka, chcę być dla niego dobra mamą, wiem że dam radę po prostu to czuję.Postaram się skończyć szkołę. Później może jakaś praca, albo może uda mi się studiować zaocznie. Chłopak pracuje to pieniądze będą wiem że nie bedzie nam się przelewać, ale chyba damy sobie radę. Może otrzymamy trochę wsparcia od rodziców.

Gość btoTka n
matko świeta a czemu mamy jej nie gratulować !! przecież to nie tragedia że zaszła w ciąże ! to teraz ma siedzieć i sie dołować ! nie ma powodu sie smucic ! przecież 18-latka może być dobrą matką !!!! wszystko z czasem sie ułoży wiadomo że początki beędą trudne ale jeśli ma wsparcie w chłopaku i będzie miała w rodzicach to wszystko będzie w porządku !!!

ja w twoim wieku nie myślałam o bzykaniu tylko o maturze

ja w twoim wieku nie myślałam o bzykaniu tylko o maturze

Gość mam 27 mieszkam w krakowie
za rok jak dziecko juz bedzie na swieci, powiesz,ze to najcudowniejsze co ci sie w zyciu przydazylo!!!!! zobaczysz!!!

jesli juz bedziesz pewna ze nisisz w sobie dzidziusia to powiedz rodzcom.. czym predzej tym lepiej i dla nich i dla Ciebie. ja osobiscie sobie tego nie wobrazam gdybym zaszla teraz w ciaze (a jestem z chlopakiem 3,5roku) zawsze sie zabezpieczamy i po stosunku sprawdamy gume (dmuchamy :P) lepiej miec pewnosc.. tez mam 18lat, chcialabym miec juz dzidziusia bo uwielbiam male bobasy i mam z nimi stycznosc, ale to jeszcze nie pora. najpredzej za 2-3lata ;). powodzenia autorko ! i zdrowia ! ;)

Gość Do tej wyrzej
Może i dziewczyna młoda ale którz z nas nie poełnia błedów „Kto z was jest bez grzechu, niech pierwszy rzuci na nią kamień (J 8,1-11)".

Gość szczeniara i tyle
czym ta szczeniara się chwali chyba głupotą najpierw bzyka się jak królik a potem ma problem maturą się zajmij a nie bzykaniem bez zabezpieczenia

Dziękuję wam za te mile słowa i również za negatywne reakcje wiem winna sama sobie jestem ale pisałam jestem gotowa ponieś konsekwencje a czasu juz nie cofne

Gość mam 27 mieszkam w krakowie
nie sluchaj tych wyzwisk, w twoim wieku, tez uprawialam sex, tz moglo mi sie to przydazyc, ale nievprzydazylo. i chociaz skonczylam studia medyczne, kos powie,ze bylam durna i nie myslalam o nauce?? te co tak pisza, to chyba kolo 30 zacyznaja uprawiac sex, albo jak znajda prace hehe glupie! pozdrawiam i zycze powodzenia

o chuj wam kurwa wszystkim chodzi ?! dziewczyna pisze ze chce miec to dziecko, ze chce je wychowac na dobrego czlowieka. trudno stalo sie ale nie chce usunac ! a wy i tak po niej jedziecie zamiast ja wspierac ! a napisalaby taka potrzepana co chcialaby usunac ciaze "bo to byla wpadka" to tez byscie po niej jechali ! no o chuj wam chodzi ? tak źle i tak nie dobrze !

Gość ciesz sie
mloda jestes , szybko odchowasz, a jak odchowasz to dalej mloda bedziesz:)) a mlodsza mama to wiecej energii i sily do wychowywania malucha :)