Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Teraz wszystko się zmieni

Jestem w ciąży....

Polecane posty

Gość Teraz wszystko się zmieni
Dziękuję wam bardzo nawet nie wiecię jak mnie podniosłyście na duchu. Teraz myślę, że dam sobię radę z wszystkim, że nie będzie tak źle jak z początku myślałam. Teraz mam wiarę,na lepsze jutro. Uświadomiłam sobie, że to nie jest koniec śwaita. To dopiero początek ,teraz będę odpowiedzialna za tą małą istotkę muszę dla niej żyć i pokazać że mama dała sobię radę, że się nie poddała.

Gość mloda210600
jestem pełna podziwu dla Ciebie! :) życzę zdrówka dla przyszłej mamusi i dla maluszka :)

Gość mloda210600
jestem pełna podziwu dla Ciebie! :) życzę zdrówka dla przyszłej mamusi i dla maluszka :)

Gość ciesz sie
pomimo tego ze wpadliscie to uwazam ze jestes odpowiedzialna osoba. bo nie ten przegrywa , kto upadnie i lezy ale ten ktoremu sie potknęło ale wstaje i idzie dalej :)) jakby wszyscy ludzie byli tacy jak ci wszyscy ktorzy potrafia kryrtykowac autorke topiku toby na swieci malo ludzi bylo-przynajmniej tych planowanych;P powodzenia!

Gość ciesz sie
ale napisaalm:) ten wygrywa oczywiscie;) musze sobie chyba kawe zrobic;)

Gość pies-ogrodnika
wielkie gratulacje :) napewno dacie sobie rade, wazne ze Twoj chlopak ma prace wiec jakies pieniazki beda. rodzice napewno Wam pomoga ;) bedzie awantura, krzyk i placz ale po czasie zaczna sie cieszyc i naprawde wszystko sie ulozy :) teraz juz mozesz sie tylko cieszyc moja Droga, bo stres maluszkowi nie pomaga ;) ah i co do wizyty to idz normalnie z kasy do lekarza, nie wydawaj pieniedzy na prywatnego, bo szkoda kasy. lekarz to lekarz. ja cala ciaze chodzilam do lekarza z NFZ i urodzilam zdrowa corke, lepiej te pieniazki zostaw sobie na lepsze badania USG dzidziusia. a te co pisza ze autorka jest gowniara, to zapewne sa panie wysoko wyksztalcone ktore nie maja czasu na dziecko. taaak drogie kobiety, czekajcie do 30-tki to se bedziecie mogly adoptowac dziecko a nie zrobic. zazdrosnice zasrane...

Gość idiotkiiiii
tak jest rodzice niech pomagają, a nie nie zechcą to z rana róbcie im wpierdol, od razu wezmą się za utrzymywanie swojej córci bo biedactwo dało dupy, szkoda córci, oj, jak ona dala, tyle się musiała namęczyć dając chłopakowi niech teraz odpoczywa a rodzice niech zapieprzają do setki mają jeszcze kupę lat.Wiecie co, jesteście żałośni z tym utrzymywaniem was przez rodziców. Pieprzyć się umiecie a później to najlepiej jak rodzice jeszcze mają was z wnukami utrzymywać. Wstydzilibyście się tak pisać, do seksu dorosłe a już do pracy na cześć swoje dziecka to nie. A zapierdalajcie 24 godzin na dobę to odechce wam sie pierdolić w tym wieku.

Gość Mimika890
Do autorki:trzymam kciuki i mimo zawistnych komentarzy także gratuluję, bo z dzieci trzeba się cieszyć ;) pewnie, że na początku nie będzie łatwo, ale jesteś młoda, pełna energii i na pewno wychowasz zdrowe i szczęśliwe dziecko. Ty także dbaj o siebie, zdrowo jedz i dużo spaceruj. Ja przez całą ciążę dużo spacerowałam, ruszałam się i dzięki temu miałam łatwiejszy poród. Poszukaj w swoim mieście darmowych szkół rodzenia, na pewno wiele wyniesiesz z tych zajęć. Trzymaj się ciepło ;*

Gość zabezpieczajcie sie
prezerwatywy nie są drogie sex jest super sprawą ale po co robić dzieci w tak młodym wieku

Gość Do Autorki topiku ;)
Ja jej nie potępiam no wkońcu sama w jej wieku kochałam się i też to tak mogło sie skończyć. Gratulacje i zdrówka dla ciebie i dzidzi

Gość Do Autorki topiku ;)
Ja nie potępiam autorki bo sama w tym wieku już się kochałam. Powodzenia życze dużo zdrówka ;) I GRATULACJE

Gość Aneta32

Jedeny w Polsce praktyczny kurs online  przygotowany przez lekarzy i specjalistów https://bezpiecznyjunior.pl/

Korzystamy już jakiś czas i jesteśmy super dumni z naszych postępów z naszym kochanym maluszkiem.

Warto być świadomym rodzicem