Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda mama - załamana...

Moja 5 miesieczna córeczka - cięko chora?! dziwna narośl na główce

Polecane posty

Kilka dni temu dowiedziałam sie że moja mała córeczka prawdopodobnie jest cięzko chora. od urodzenia na główce - kości miała mała narośl. pojchałam do lekarza który stwierdził ze trzeba poczekać co z tą "naroślą" się bedzie działo i że szkoda takie maleństwo operować jeśłi to może wcale nie rosnąć. po czasie pojechalam znowu do lekarza który tym razem zmienił zdanie i z " narośli" wyciągnął jakiś płyn. kilka dni temu ponowna wizyta tym razem ze zdjęciami zakończyła się słowami : to może być torbiel, rak lub krwiak. jestem załamana nie wiem co robić na pewno pojade do jakiegoś innego specjalisty bo jak na razie nie jestem w stanie nic innego zrobić. może któraś z was miała podobny przypadek może dziecko miało również taką narośl. naprawde nie wiem co robić.

Gość kurde mole...
onkolog- bez skierowania-szybko-marsz!

po tym co usłyszałam na pewno to zrobie ale nie chce w to uwierzyć, że lekarz wcześiej tak bardzo to zbagatelizował...

bardzo prosze o rade może światełko nadzieii że to nie musi być to..

Gość pomponiasty cyc
Bardzo Ci współczuje, wyobrazam sobie co mozesz czuć w takiej sytuacji, sama mam małe dziecko. Wiem, że łatwo mowic komuś kogo sprawa nie dotyczy, ale może nie powinnaś martwić się na zapas. Na dobrą sprawę jeszcze nic nie wiadomo. Trzymam kciuki zeby okazało się ze to nic powaznego...

Gość gvdajsdbhjaksvdhavd
Młoda mamo! Czy mogłabyś podać maila? Chciałabym się z tobą skontaktować odnośnie twojej córeczki .

ja ciągle mam taką nadzieje ale jeśli lekarz wymienia takie warianty (rak, torbiel czy krawiak) to chyba nie zgotował by mi takiego piekła gdyby nie był czegoś pewien prawda?

boje sie bo lekarz nie zgotował y mi takiego piekła na samych domysłach prawda?

Gość wymarzona
wiesz co ogladam na reality zoon programy medyczne i o doroslych i odzieciach,tam czesto pokazuja rozne schorzenia a z tego co Ty piszesz to czesto tam takie przypadlosci pokazuja jak lecza jak przeprowadzaja ew,operacje i powiem Ci ze w zadnym z tych pokazywanych przypadkach nigdy nie zdiagnozowano zadnego nowoywora u dzieci,czesto to btly torbiele,roznego rodzaju narosle,lagodne guzki,ale nigdy nic zlosliwego,yak wiec nie martw sie na zapas napewno i u Twojego dzieciaczka tez sie okaze nic groznego,pewnie zrobia biopsje i od razu bedzie wiadomo ze to guzek o lagodnej strukturze.

wymarzona pocieszyłaś mnie troszke ja cały czas licze na to że jełśi juz coś to ten torbiel i ze nie bedzie tak źle

Gość gvdajsdbhjaksvdhavd
Mamo dzieciątka, podaj mi tu swojego maila. Jestem kobietą w razie jakby co. Być może będę mogła ci troszeczkę pomóc, ale najpierw musimy skontaktować się bardziej osobiście niż przez forum :O Nie jestem żadną szamanką i nie będę proponowała ci żadnych cudów niewidów ale być może, nie obiecuję na 100% ale mogłabym chyba troszeczkę ci pomóc, choć troszkę i nie chodzi o pomoc finansową... Podaj swój mail jeśli możesz i chcesz.

kochana spokojnie jak najszybciej rób badania bo z krwiakiem to nie przelewki liczy si każdy dzień każda minuta szczerze powiedziawszy tamtemu lekarzowi już bym nie dała dotknąć dziecka

Gość wymarzona
oczywiscie ze tak bedzie,ja wcale nie wymyslilam tego dla potrzeb pocieszenia Ciebie,to autentyczne przypadki te ktore ogladalam i naprawde w zadnym z nich nie stwierdzono u zadnego dziecka czegos niebezpiecznego,lekarze tamci mowia ze dzieci sa zbyt male zeby zmiany guzowate na glowkach mogly by byc jakims zagrozeniem,wiec glowa do gory,nie mozesz nawet myslec inaczej jak tylko pozytywnie.

młoda mama - załamana... boje sie bo lekarz nie zgotował y mi takiego piekła na samych domysłach prawda? różnie to bywa jak urodziłam syna neurolog stwierdził , że pewnie ma porażenie mózgowe:P dopiero usg wykazało, że nie ma jak urodziłam córkę lekarka kazała mi położyć dziecko w szpitalu bo umrze na sepsę- bo wyniki moczu miała nie do końca dobre zrobiłam posiew niczego nie znaleźli a mała ma 3 lata

wiem , że matka nie jest w stanie się nie martwić dlatego jak najszybciej rób badania najgorsza jest niepewność

Gość babsko stare....
niestraszcie kobitki. Mamo, moze to jest zwykla torbiel, nie martw sie. Lekarz powiedzial, co wiedzial - chyba lepiej, zebys sie przygotowala na rozne ewentualnosci niz zyla w niesiwadomosci... tylko nie podchodz tak emocjonalnie, mysl jak facet...

Gość Annegi
ODSZKODOWANIA MEDYCZNE: Błąd lekarza Błąd w diagnozie zdrowia płodu Błędna diagnoza lekarza Porażenia mózgowe Zakażenia w placówce medycznej: hbv, hcv, hiv, gronkowiec, sepsa, inne ODSZKODOWANIA WYPADKOWE: ODSZKODOWANIA DOTYCZĄCE MIENIA, PRAW AUTORSKICH, INNE Zgłoszenia: tel. 512 610 442,annegi@interia.pl

Gość calinka mała
Nie chce straszyc, ale. Niech nikt nie gada glupot ze sie guzyczy raki nie zdarzaja u malych dzieci..bo sie zdarzaja i b czesto. Tylko jak ktos w tym nie siedzi to nie wie. Szybko do lekarza i niech robia pelna diagnostyke.. Co niektorych to zal nie sugerujcie sie jakimis glupimi programami.

Gość 8ifrdekobieto,aktos
kobieto,ktos cie prosi 2 x o maila,chce pomoc-co ci szkodzi podac... jeny:O