Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość kaem96

Demon u dziecka

Polecane posty

Gość kaem96

Cześć! .. słuchajcie.. Moja bratowa urodziła 4 lutego dziecko. Urodziło się zdrowe 10/10 pkt , waga 4550 , 60 centymetrów. Dziecko na początku jadło piersią , później zmieniono mu na mleko sztuczne NAN , na początku jadł to mleko .. później nie chciał jeść tego mleka więc zmienili mu na Bebiko . Teraz je do tej pory. Był w wielu szpitalach ,bo od 3 miesiąca zaczął się nieprawidłowo rozwijać. Miał takie chwile w których nie chciał w ogóle jeść, pić.. był odwodniony . Lekarze stwierdzili ,że ma jakoś dziwnie oczy .. ( nie ma zespołu zeza czy coś takiego tylko powiedzieli ,że wygląda to tak jakby nie widział na jedno oko ) ale my wiemy ,że widzi , bo śledzi normalnie przedmioty jednym i drugim okiem tak samo . Stwierdzili też u niego wysokie podniebienie.. tak zgadza się ,ma wysokie podniebienie. No i ostatnio mój tato pojechał z bratową do lekarza i z dzieckiem do Kłocka.Ten lekarz jest bardzo dobry , uratował życie mojemu bratu. No i on go zbadał , spytał sie od kiedy on sie nieprawidłowo rozwija- czy od urodzenia czy od jakiegoś momentu.. bratowa powiedziała że od 3 miesiąca.. a lekarz zapytał sie czy miał szczepionkę w 3 miesiącu .. bratowa powiedziała, że tak ,że po tej szczepionce zaczął sie źle rozwijać. No i on tam im powiedział ,że dziecko ma być cały czas w ruchu ,że jest szansa jeżeli będzie mały na tyle silny to wyjdzie z tego .. ( oczywiście też rehabilitacja ) .. no i ok. a dzisiaj była kolejna wizyta u tego lekarza.. i mój tato powiedział ,że odkąd wrócili z pierwszej wizyty od niego to mały przestał tak dziwnie płakać jednym cięgiem. Teraz płacze jak zdrowe dziecko.. a ten lekarz powiedział tak '' może to być dla Was śmieszne ,ale zastanawiam się czy dziecko nie jest opętane przez złego demona .. przez złe moce ''.. no i chciał sprzedać taką książke o tych demonach ,co trzeba robić żeby one zniknęły ale mama bratowej powiedziała że nie.. ale tato i tak jak będzie następna wizyta to kupi tą książkę. Dziecko nie jest ochrzczone jeszcze...dopiero będzie w sierpniu chrzczone. i pytanie do Was , czy któraś z Was miała z takim czymś do czynienia? Czy Wam jakiś lekarz też takie coś powiedział?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować