Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczerzelolita

Czy znajdę ...

Polecane posty

Gość szczerzelolita

Czy znajdę chłopaka ?? Zalety : -długie nogi -długie rzęsy -brunetka -164 wzrostu -38rozm buta -spore piersi -wlosy za biust -zadbana wady : rozstępy na biodrach (już wyblakłe) spora waga 55kg Hobby : jazda konna, taniec Proszę o szczere odpowiedzi ! :)

1) nie ważysz dużo jak na swój wzrost, masz normalna a nie sporą wagę ;) 2) na pewno znajdziesz :)

Nie tylko to czy masz "spore piersi" i te inne cechy, które wymieniłaś liczą się... Jeżeli chodzi o wygląd to ważna jest także twarz, to jak sie poruszasz oraz zachowanie... Jak zachowujesz sie jak głupia rozwydrzona nastolatka to nigdy nie znajdziesz sobie powaznego chłopaka... I oczywiście inteligencja...

Gość szczerzelolita
czy ktoś się jeszcze wypowie ?? :) Dziękuje za odp.

Gość szczerzelolita
czy ktoś się jeszcze wypowie ?? :) Dziękuje za odp.

Gość szczerzelolita
czy ktoś się jeszcze wypowie ?? :)

Gość szczerzelolita
czy ktoś się jeszcze wypowie ?? :)

Gość szczerzelolita
każdy mówi, że mam ładne rysy twarzy, nie przesadzam z tapetą bo uważam : http://www.youtube.com/watch?v=5Iih6CxNmDw :) Inteligentna zależy, bo w nauce nie jestem orłem, ale się szanuje i myślę, że nie jestem głupia ;) Z twarzy się sama sobie podobam (oczewiście bez przesady nie jestem narcyzem) :) :) :)

Gość szczerzelolita
łatwo tak powiedzieć... :( Ale nawet nie znam fajnego chłopaka i nie wiem, gdzie mam szukać :)

Gość szczerzelolita
nie z neta nie chce :P

Gość szczerzelolita
Co takiego ? :) Heh.. A i dodam, że chce jakiegoś inteligentnego chłopaka.. nie kręci mnie to jak np. ide sobie i tak jak ostatnio ,było trabili na mnie :( I jak takiego znalezc, i zeby mial styl typu skate :)

Gość BRUTALL
"spora waga 55kg" BUUUUUUUUUHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAH :D:D:D:D JAK TO JEST SPORO TO JA NIE MAM PYTAŃ:D

Gość szczerzelolita
Dla mnie jest.. bo nie czuję się z nią dobrze i mam spory brzuszek :)

Gość szczerzelolita
czy mogę liczyć na jeszcze czyjals wypowiedz ?? :)

szczerzelolita -> a czym się różnią ci których poznasz w necie d tych których poznasz w realu? ;p ps. jak by co to ostrzegam że ja nie przepadam za stylem skate ;p

Gość BRUTALL
to szukasz chłopca bo faceci w granicach 100kg i więcej by cię chyba zgnietli :)

Gość szczerzelolita
bo w necie nie zawsze da sie poznac kim na prawde jestes ^^ mozesz np. przeslac nie swoje zdjecie.. Levviatan, a jak masz na imię ? :) A jakim stylem sie kierujesz ?? :P

Boże dziewczyno jakie Ty masz problemy.. Skąd my mamy wiedzieć kiedy znajdziesz chłopaka, który Ci odpowiada??:D Ile masz lat? Poza tym każda potwora znajdzie swojego amatora.

Gość bobik sonsiada
biorac pod uwage twoje pytanie moze i znajdziesz ale durnia na podobnym poziomie co ty

Gość anna KKKKKKKKKKKKKKKKKKK
a kogo to obchodzi. wyjdz z domu to moze znajdziesz.A nie tu siebie opisujesz ze nie wiadomo jaka jestes i jakie masz zalety.

szczerzelolita -> to polecam rowerek brzuszek się poprawi nogi też przez co brzuch będzie bardziej proporcjonalnie wyglądał w stosunku do ciała ;)

Gość szczerzelolita
To mi poprawiliscie humor :D Ale nie zapominajmy o moich wadach raczej wiecej ich takich powaznych nie widze.. :) Nie jestem zrzeda i szanuje wypowiedzi panow.. :)

Gość Ponny
powiem ci ze troche duze nogi masz jak na swoj wzrost. ale reszta jest ok

Gość szczerzelolita
Kredka na baterie -->a czy ja pytałam kiedy znajde ?? Chodziło mi tylko oto czy z opisu jestem strasznie brzydka ..

Oblubienica -> znając życie to mieszka na 2 końcu Polski ;p szczerzelolita-> imienia nie podam na kafe a styl to raczej nawiązujący do metalu ;)