Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arturek25

Romans z zona przyjaciela !!!

Polecane posty

Gość arturek25

nie mam pojecia co zrobic. mialem przyjaciele, znalem go ponad 15 lat i od roku mam z jego zona romans. problem w tym ze to nie chodzi tylko o seks lecz my sie bardzo kochamy. 2 tygodnie temu bylem wypity i postawilem ja pod morem ze ja chce ja tylko i ze o wszystkim mu powiem. ona sie bala ze ja to zrobie wiec sie sama przyznala. rozpowiedzialem to wszystkim znajomym a mamy wspolnych znajomych. bo nie wiedzialem ze oni to chcca dla siebie ukryc. okazalo sie inaczej. teraz kazdy o tym wie, wszyscy sie odemnie odrwocili prawie. ale ona nie. nadal mnie bardzo kocha lecz rodziny nie moze zostawic. dalej sie spotykamy, dzwonimy do siebie, piszemy smsmy i wiadomosci na nk. ostatnio bylismy w motelu i wspaniale sie kochalismy ponad 3 godz. 2 dni pozneij bylismy takze razem ponad 3 godz. chciala sie ze mna krwia polaczyc, przeciela palca sobie i ja takze i polaczylismy sie krwia z naszej milosci do siebie. nikt o tym nie wiem ze nadal sie spotykamy. maz jej wybaczl pierwsza zdrade ze wzgeldu na dziecko. co mam zrobic bardzo ja kocham i chce z nia byc. kochalismy sie i znowu go zdrtadzila....lecz on o tym nie wiem.....prosze o doradzenie dziekuje

Gość arturek25
ludzie pomozcie mi !!

Gość plpl
Wez sie odkochaj chlopie, nic tu dobrego z tego nie bedzie. A im predzej tym lepiej.

Gość gfdxgfxfcx
Jak facet ma takich przyjaciół , to strach pomyśleć jakich ma wrogów. Laska zwykła kurew, a ty nie dość że huj to jeszcze pojebany i dziecinny (łączenie się krwią) Co do rady to powieś się kutasie, będzie jednego tępaka mniej!!!

Gość arturek25
sam sie powies zjebie. milosc nie wybiera !! a laczenie krwia udowodnila ze bardzo mnie kocha

Gość plpl
udowodnila ze kocha ... czy ty masz 14 lat? Jednego zostawila to i Ciebie zostawi jak sie jej znudzisz.

Gość arturek25
mowila mi ze zawsze bedzie dla mnie tylko kochanka, mozemy sie tylko widziec raz w miesiacu....bardzo ja kocham...teraz jak bym powiedzil mu ze kochala sie ze mna znowu zstawil by ja

Gość już nie dziewica
Oglądałeś "Krolla"? Jest tam taki tekst: " Żony są w domach, a k u r w y za płotem"

Gość sdfaefsDf
Nakłucie paluszka, ja pierdole dobrze że się nie wykrwawiliście. Oglądnijcie sobie w przerwie 3-godz. barabara Winetu tam to sie potrafili wymieniać krwią DEBILU.

Gość GOLF R32
z tą krwią to przesada.ile macie la 17?a po za tym jak jej mąż sie o tym znowu dowie to cie rozszarpie.ja bym tak zrobił.a więc uważaj bo stąpasz po cienkim lodzie http://odlotek.pl/zaproszenie/31074

Gość sdfaefsDf
Nakłucie paluszka, ja pierdole dobrze że się nie wykrwawiliście. Oglądnijcie sobie w przerwie 3-godz. barabara Winetu tam to sie potrafili wymieniać krwią DEBILU.

Gość plpl
wez ja olej, ona sie Toba bawi

Gość plpl
Ona sie Toba bawi, wez ja olej najlepiej.

Współczuję twojemu przyjacielowi mając ciebie za przyjaciela!!!! z jednej strony ma takiego przyjaciela a z drugiej żonę kurwę , nic do pozazdroszczenia! A ten test z krwi nie wierzę co za głupota ,człowieku czegoś ty się na oglądał ,pora na ziemię!

Gość kanał
i ty mówisz, że to twój przyjaciel?? Ty na pewmo nie jesteś przyjacielem. A w przyszłości innych przyjaciół też już mieć nie będziesz. ŚWinia nie przyjaciel. Przyjaciel a żonę kumplowi jak partyzant od tyłu. Ale kanał

Współczuję twojemu przyjacielowi mając ciebie za przyjaciela!!!! z jednej strony ma takiego przyjaciela a z drugiej żonę kurwę , nic do pozazdroszczenia! A ten test z krwi nie wierzę co za głupota ,człowieku czegoś ty się na oglądał ,pora na ziemię!

Gość samanta21
Musicie to skończyc. To Twój przyjaciel? To jak mogłeś mu takie świństwo zrobic?

Gość kanał
i ty mówisz, że to twój przyjaciel?? Ty na pewmo nie jesteś przyjacielem. A w przyszłości innych przyjaciół też już mieć nie będziesz. ŚWinia nie przyjaciel. Przyjaciel a żonę kumplowi jak partyzant od tyłu. Ale kanał

Gość kanał
ale prowo. ale kanał

Gość eeeeeelalunia
dookola tyle bab a ty sobie taka wybrales....dajsobie na LUZZZZZZZZZZZ

Gość dzika paprotka
niezłe świństwo zrobiłeś przyjacielowi:/

Gość sdfaefsDf
Powiedz mu , że ją dalej pukasz. On ją zostawi i twoja wielka miłość przyjdzie do ciebie. Przyjaciel w sumie zyska, bo pozbędzie się żony kurwy i fałszywego "przjaciela". Wy będziecie już na zawsze razem (pasujecie do siebie chamstwo, kurewstwo, głupota i dziecinada) Taka jest moja rada.

Gość matacz..
rany co za swiry chodza po swiecie , nie tak sie załatwia sprawy nie tak !!! zniszczyles jej zycie i jeszcze nie masz pojecia , ze to zrobiłeś egoisto jeden

Gość kanał
ale prowo. ale kanał

Gość ale dno, że też ziemia takich
nosi

Gość arturek25
wy nic nie rozumiecie...........to bylo od nas silniejsze !! nikt z was tego nie zrozumie jak nie doswiadczy !! czy wiedzieli byscie jak smakuje czekolada jesli byscie jej nie skosztowali ?? NIEEE wiec nie oceniajce nas za to co nas polaczylo

Gość arturek25
a tak ogulem to mam 25 lat, ona 30 a jej maz 34

Gość kanał
Jakaż to czysta polszcyzna po polskiemu. Wenezuela, brazyliana prosto z Boolllyywooduuuuuuuuu>!!!!!! Ale kanał

Gość arturek25
co mam zrobic................????????