Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xZalamanax:(

Zalamana :((((((((

Polecane posty

Gość xZalamanax:(

Jestem z chlopakiem od okolo roku. Na poczatku wszystko bylo normalnie jak w bajce... do czasu kiedy jego przyjaciolka przeprowadzila sie z rodzicami do niego wszystko zaczelo sie sypac:( Moja chora zazdrosc:( Ona teraz mnie nie nawidzi a moj chlopak sie na mnie zawiodl:( Dzwonie do niego a on poprostu rozmawia ze mna jak z kolezanka:( Boje sie ze to juz koniec:( Na dodatek mam szlaban na tydzien :( Ale chce uciec z domu aby sie tylko z nim zobaczyc:( kocham go bardzo i nie chce go stracic:( Juz nie mowi tak czesto ze mnie kocham , nie mowi ze teskni , nie dzwoni, :( pomocy bo nie wiem jak mam sobie z tym poradzic:( a nie mam osoby z ktora mogla bym o tym porozmawiac :( Co mam robic? :( xzalamanax:(

Gość fbgvnxzxf
skoro masz szlaban tzn ze jestes mlode dziecko jestes, daj spokoj, przjedzie ci :P

Gość Gałkaloda
Bierz rodziców i się do niego przeprowadzaj :0

Gość plpl
jak kocha to zadzwoni ... jak nie to tzeba bedzie sie odkochac ...

Gość Vikiii454
Do jego miejscowości się przeprowadziła, tak? Jak długo jesteście razem i ile macie lat? Rozmawiałaś z nim na ten temat?

Gość xzalamanax
Nie jestem male dziecko mam17 lat wiem co to jest milosc i duzo z nim przeszlam to nie jest taki proste sie odkochac !! Ucieklam w poniedzialek pojechalam do niego, pogadalam z nim i on nie jest pewny czy mnie kocharaz mowi ze tak a raz nie .. wiec ja poprostu jestem zalamana i nie wiem co robic :( dzisiaj dzwonilam do niego jak pytalam sie czy mnie kocha to tylko powiedzial yhym ... :( pozniej dzwonilam to byl na fazie .. i powiedzial ze mam zadzwonic pozniej pozniej kiedy zadzwonilam to jegpo kolega odebral i mowil ze on poszedl na gore z jakas laska .. ja sie rozlonczylam :( kurwa nie wiem co mam robic...wszystko przypomina mi jego :( tylko szkoda ze on nie potrafi mi powiedziec prosto w twarz ':( pojade do niego jak szlaban mi sie skonczy tzn w niedziele bd u niego ... nie wiem jak to bd .. bede musiala sie pogodzic z najgorszym:( pomocy co mam robic :(

Gość xzalamanax
on nie dzwoni :( tylko jakja dzwonie nie ma czasu ze mna pogadac tylko ciagle slysze... zadzwon pozniej, zadzwon za chwile....;( nie wiem co mam myslec :( mam taki mysli ze huj nawet nie mam przyjaciolki zeby z kims pogadac:( ogulnie mieszkamy za granica wiec nikomu nieda sie tu zaufac (:

Gość takaprawfda
wez sie nie ponizaj, zaakceptuj ze to koniec. zakochal sie w tej drugiej. krew nie woda. a tym bardziej po alkohol ito jeszcze u niedojrzałego samca. Wyciagnij wnioski na przyszlosc, moze za bardzo go cisnelas czepialas sie klocilas, a ta druga byla miła. mial cie poprostu dosc a ona skrzetnie wykorzystala nadazajaca sie okazje?

Gość xzalamanax
Tak klocilismy sie codziennie , nawet pare razy zrywalismy i po chwili wracalismy do siebie , jestem taka zaxzdrosna o niego , wydaje mi sie ze to moja wina wiem ze jestem glupia ale prosilam go oto zebysmy dali sobie ostatnia szanse ;( kocham go i bez niego zyc nie moge :(

Gość xzalamanax
prosze pomozcie ! :(

Gość takaprawfda
ej on cie zdradza, nie przeszkadza ci to ? jak on ma cie szanowac skoro ty sama sie nie szanujesz, on ci pluje w twarza ty udajesz ze deszcz pada.

Gość xzalamanax
Przeszkadza i bardzo boli :( Ale jednak chce aby on mi o tym powiedzial :( kocham go jooj boje sie :(

Gość takaprawfda
widzialas kiedys faceta co sie przyznaje do zdrady? otrzasnij sie bo pleciesz.

Gość xzalamanax
Boje sie ze nie znajde drugego takiego :( czuje ze to moja wina :( boje sie ze sie zalamie ... juz jestem :(

Gość xzalamanax
pogadam z nim w niedziele ale nie wiem co z tego wyjdzie:( a jak zapyta sie o przyjazn bo juz zapytal mnie raz ...co mam odpowiedziec jak sie zachowac?

Daj sobie spokój dziewczyno,nie ma sensu.Tylko Ci się wydaje że nie dasz rady bez niego,a sobie poradzisz-mówię Ci:) Będzie ciężko ,ale przejdzie i będziesz dumna z siebie i znajdziesz kogoś nowego,kto będzie Ci wierny i nie będzie musiał się zastanawiać czy Cię kocha czy nie:)

Gość takaprawfda
zdradził cię bo mysli penisem nie glowa a koro teraz nie łka na kolanach wpatrzony w ciebie jak w obrazek, to znaczy ze ..... mu nie zalezy. Gdyby miu zalezalo probowalby sie z toba skontaktowac. Powiedz mu wtedy ze w du*ie masz jego przyjazn. To nie jest tak ze jak para sie kloci to idzie sie zdradzac na lewo i prawo. Tak sie nie dzieje. Jetses za miękka, wiem ze jest ci trudno, ale jak teraz nie nauczysz sie szanowac siebie jako czlowieka i kobiety to kazdy nasteopny facet bedzie toba pomiatał.

Gość xzalamanax
PaniZelkowa... Dziekuje za wsparcie :) Ale z jednej storny wydaje mi sie ze to przezemnie ... alee zastanawiam sie po co zdradza jak mogl by powiedziec i sam od siebie zapytac czy damy sobie ostatnia szanse ... teraz nie wiem czy naprawde mnie kocha(:

Gość xzalamanax
takaprawfda... Dziekuje ci bardzobo niemoge przyjaznic sie z kims kogo kocham a po za tym nie jestem zadnym przedmiotem zeby on traktowal mnie jak zabawke ... dziekuje wam :)