Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majkawawa

test ciążowy

Polecane posty

Gość majkawawa

mam do was pytanie. wiem, że jest wiele przypadków, kiedy test ciążowy nie wykrywa ciąży - wynik jest negatywny, mimo, że powinien być pozytywny. ale czy może być na odwrót? to znaczy, czy test może mi pokazać dwie kreski i mnie zestresować, mimo że nie będę jednak w ciązy??

no jakies tam prawdopodobienstwo jest ale niewiekie, najlepiej rano na czczo zrobic test a nawet i 2.

Gość majkawawa
że rano, to słyszałam... ale nie wiem czy go robić, strasznie się stresuję wynikiem

tez czasami tak miałam....a jak juz byl negatywny to skakalam z radosci...wiec lec po test i zrob rano. nie myslac co bedzie potem.

ale po co na czczo?? jedzenie nie ma wplywy na wynik testu ew. pic sie raczej nie powinno zeby mocz nie byl rozcienczony ale to tez nie powinno zmienic wyniku testu. Testy zadko kiedy myla sie w przypadku II kresek najlepiej zrob bete i bedziesz wiedziala na czym stoisz.

czasem jest tak ze pokaze II a mimo to przychodzi @ i po niej kolejny test pokazuje I i ciazy nie ma. Ale nie musi to oznaczac ze test bledny wynik pokazal tylko byla to tzw. ciaza biochemiczna a wiec doszlo do zaplodnienia ale zarodek sie nie zagniezdzil i zostal wydalony podczas miesiaczki. Moja gin mowi ze testy zazwyczaj w kwestii II sie nie myla.

Gość wwsw
ja zrobiłam test kilka dni przed okresem i był pozytywny....a okres i tak się pojawił...ciąży nie było..:(

Gość iiuiioo
ja zrobilam tydzień po stosunku :D ale i tak tylko jedna krecha była :o myslicie ze powinnam zaczekac jeszcze czy zrobic test za jakiś czas i jak myslicie czy wybor testu ma zanczenie??

Gość majkawawa
kurcze, z tego co piszecie to nie ma sensu robić tego testu,skoro może pokazać że ciąży nie ma, kiedy jest, albo że jest, kiedy nie ma. i tak już jestem wystarczająco zestresowana :(

wws i to jest tzw ciaza biochemiczna o ktorej 70% kobiet nawet nie wie dlatego zaleca sie test w dniu spodziewanej @

Najlepiej zrobic beta hcg i sprawa sie wyjasni wynik wiarygodny moze byc 10 dni po ew owulacji