Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszka18001

Który wózek: ZEKIWA czy EasyGo?

Polecane posty

Gość agnieszka18001

Witam! Jestem w 35 tc. Najwyższy czas na zakup jakiejś bryki dla maleństwa.. Podobają mi się te nowoczesne stelaże, więc od razu pisze, że koniecznie musi być tego typu :) Pytanie dotyczy dwóch wózeczków... nie wiem który wybrać. 1. Wózek marki ZEKIWA kolor czarno biały. (inne są straszne). Dwa koła pompowane. http://allegro.pl/item1149355964_wozek_dziec_spider_alu_z_fotelikiem_firmy_zekiwa.html czy 2. wózek easyGo, kolor czarno zielony, ale 4 kółka chyba piankowe.. nie wiem co to jest.. http://allegro.pl/item1151509861_wozek_easygo_gt_4_0_sklep_smile.html Proszę, doradźcie.. Z góry dziękuje :)

Gość monika13333
Nie wiem. Ani jeden mi sie nie podoba.

Gość juoihjk
żaden.

Gość asia19870
Ten zielony fajny :) I nie będzie sie tak brudzić jak jasny.. A kółka zawsze można zmienić.. Pozdrawiam

Gość przyszlamamaa.
Mi się bardziej podoba ten biały, taki klasyczny i elegancki. Gdyby nie to, że już zakupilismhy wózek, pewnie zastanowiłabym się nad tym. Zielony też ładny, ale nie przekonuje mnie za bardzo

Gość nicola1838
zdecydowanie biały.

Pod względem praktycznym to myślę że żaden nie jest dobry bo mają bardzo małe spacerówki

Gość łojojojo
straszne sa te wozki...ten stelaz to ło jezuuuuuu...wyglada jakby ci go jakis spawacz pospawal z przypadkowych elementow.... chyba nie widzialas wozka z nowoczesnym, zgrabnym stelazem.....

Gość bbbbbbbbbjjjjjjjjjjjj
mialam quinny i nie polecam, szczerze, jezeli juz to polecam wozek bugaboo cameleon...

Gość agnieszka18001
No ale podobają mi się oba i uważam, że te stelaże też są świetne. Chodzi mi tylko o rade co do koloru i ewentualnie kółek. Quinny nie na moją kieszeń, a poza tym to wózek typu "kubełkowego" co i tak mi nie odpowiada, bo nie chce przekładać całego wózka, żeby zmienić wysokość oparcia... Mój mąż niemalże zakochał sie w tym zielonym, więc chyba tak zostanie :)

Gość mmimii
Polecam maclaren mx3

Gość łojojojo
no to jesli z tych dwoch to zdecydowanie ten bialo czarny, swietnie wygladaja wozki w polaczeniu tych dwoch kolorow...no i kola..pompowane to podstawa...wiem co mowie, bo zmienilam wozek z takiego z pompowanymi na lzejszy z piankowymi i szkoda gadac...nie ma porownania... zielony jest taki pospolity ze na moj gust odpada...co drugi wozek na miescie to zielony:O pozdrowienia i zdrowka dla Ciebie i maluszka:)

Gość mamamamama
zielony