Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

didi_86

jakie mleko ??

Polecane posty

jakie mleko modyfikowane najlepiej podawać dziecku ?? chodzi mi o mleko od pierwszego dnia życia . w szpitalu mała dostawała nan ale po nim ma dość rzadkie kupki

dziękuję :) ja swojej też dałam bebiko , ale nie byłam pewna czy dobre wybrałam , zastanawiam się tylko czy problemy z robiebiem kupy ma teraz ze względu na zmianę mleka , czy coś jest nie tak ??

Ja przy starszym synku miałam NAN a młodszego karmię nadal piersią

Gość qqlecka
a ja mam takie pytanie teoretyczne - mozna podawac mleko cyckowe i mleko modyfikowane na zmianę? Można je ze soba mieszać?

Gość jaka sobie mama
można podawać na zmianę szczególnie kiedy własnego mleka jest nie za dużo-ja tak miałam i musiałam małą dokarmiać :) ja zkolei podaję bebilon :)

Gość jaka sobie mama
można podawać na zmianę szczególnie kiedy własnego mleka jest nie za dużo-ja tak miałam i musiałam małą dokarmiać :) ja zkolei podaję bebilon :)

powiedzcie mi jeszcze jak skutecznie zatrzymać laktację ?? na początku miałam mleka pod dostatkiem , teraz mała nie ssie w ogóle i niestety ilość mleka jest malutka , ale wciąż odrobinka jest i wiecznie jestem mokra od niego . chciałabym przejść na karmienie tylko butelką , bo laktatorem jestem w stanie ściągnąć max 110 ml dziennie .