Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kukuleczka121212

jaki kolor koszuli do brazowego garnituru?

Polecane posty

Gość kukuleczka121212

jw, a jaki krawat?

Gość podsumujmy to wreszcie
brudny róż lub jasny żółty

Gość califoornia girl
ekriiiiiii

Gość podsumujmy to wreszcie
do blado różowej koszuli krawat śliwkowo-złoty, śliwkowy do żółtej koszuli krawat zielono-złoty, szaro-zielony

Gość kukuleczka121212
taki dosc ciemny, a la gorzka czekolada z połyskiem, garnitur jest z przeszyciami z przodu( nie wiem czy wiecie o co mi chodzi), tez myslalam o rozowej koszuli, a jaki krawat do tej koszuli? a brazowa koszula?

Gość califoornia girl
wiesz ja do brazowego garnituru nie zakladalabym rozowej koszuli:O mowie Ci ekri i krawat brazowy

brazowy krawat do brazowego garnituru i ercu koszuli? a na jaka okazje to ma byc?

Gość kukuleczka121212
a do tej koszuli ecri krawat ma byc ciemniejszy czy jasniejszy od garnituru? bo na pewno w taki sam odcien nie trafie...

Gość kukuleczka121212
a do tej koszuli ecri krawat ma byc ciemniejszy czy jasniejszy od garnituru? bo na pewno w taki sam odcien nie trafie...

Gość llarissa
Chętnie pomogę,jestem stylistką:) Dobrze ktoś powiedział. Koszula najlepiej ecru. Najlepiej gładka. Krawat też ecru, może być w tym samym odcieniu, co koszula lub nieco ciemniejszy, ale nie ciemniejszy niż garnitur. Też gładki lub w delikatne,mało widoczne wzory. Ewentualnie,dla młodszych panow może być także koszula w kolorze łososiowym lub pistacjowym-to zwłaszcza dla kogoś o ciemniejszej karnacji lub opaleniźnie.

Gość kukuleczka121212
dziekuje za rady:) idziemy z tata na wesele mojej kuzynki, tata jest ojcem chrzestnym. czyli koszula i krawat ecri? nie bedzie sie ten krawat z koszula zlewal?

Gość kukuleczka121212
dziekuje za rady:) idziemy z tata na wesele mojej kuzynki, tata jest ojcem chrzestnym. czyli koszula i krawat ecri? nie bedzie sie ten krawat z koszula zlewal?

ja bym klasycznie dala biala koszule a krawat w jakims soczystym kolorze brazowy garnitur ecru koszula i taki sam krawat albo brazowy bedzie wygladalo mdlo

Gość llarissa
Takie połączenie samych odcieni jednego koloru dodaje elegancji, subtelności. Nie zlewa się:) Ewentualnie, jeśli tata będzie niezadowolony z takiego połączenia to może do koszuli ecru kupić krawat o złotawym odcieniu, np. tego typu http://www.piechocki.com.pl/46-124-thickbox/koszula-meska-wizytowa-ecru-gladka.jpg udanych zakupów i milej zabawy:)

Gość kukuleczka121212
llarissa bardzo dziekuje, pojde twoim sladem:) dziekuje:) a moge miec pytanie odnosnie mojego stroju?

Gość califoornia girl
llarissa- dobrze mowisz:)