Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maadzixx23

Menu 8 miesiecznego dziecka-pytanie

Polecane posty

to może rób placki z mlekiem albo poszukaj innych przepisów żeby to mleko gdzieś wcisnąć, kurcze bo to niezdrowo jest :( a w jaki sposób przestał być na butli? dziwi mnie to bo mój ma prawie rok i 2 razy dziennie wciaga bultę

Gość Maadzixx23
FRANKA Z WARSZAWY To tylko pogratulować:)

nie wiem czy gratulować bo z reguły ludzie roczne dzieci karmią tym co sami jedzą i robią ze mnie wariatkę ;) ale mi z tym dobrze ;) jestem dorosła i sama świadomie mogę się obżerać niezdrowym jedzeniem ale dziecku mojemu byle czego nie dam ;) dlatego jedzenie konsultuję zawsze z pediatrą, alergologiem i ze stroną z instytutu żywności i żywienia :)

Franka to że nie pije mleka znaczy że go nie potrzebuje. Z chęcią zajada jogurty i myślę że to mu wystarcza. Tak twierdzi moja pediatra. Mleko modyfikowane odrzucał, a chyba przeszliśmy przez wszystkie dostępne na rynku, łącznie z tymi na receptę. Widać taki przypadek...

tak jak pisałam jestem osobą przewrażliwioną, jeśli Tobie to nie przeszkadza to ok :) jak by mój taki numer wyciął to bym na uszach stawała żeby jadł ;) uciekam spać :) miłej nocy

Gość Maadzixx23
Franka Każda mama chce najlepiej dla swojego dzieckabi tak jak oiszesz,najważniejsze abys ty sie z tym dobrze czuła,na mnie znajomi patrzą jak na wariatkę bo kupuję mmałemu mineralna wode ,dla innych to strata pieniedzy ale ja synka nie bedę poić kranówką.

A tak trochę z innej beczki, to śmiać mi się chce jak to nawiedzone mamuśki nie dają dziecku do 7-8 miesięcy nic innego niż mleko, a po roku to wszystko z grubej rury...słone i słodkie a najlepiej jeszcze mc donalda

Gość Maadzixx23
Franka wbrew pozorom ja też robiłam wszystko aby mój synek pił mleko,kupowałam nawet kozie modyfikowane ,60 zł za puszke i nic, wstawałam w nocy i próbowałam przez sen i też to nie przeszło

u mnie tak samo wszelkie próby podania mleka modyfikowanego zakończone krzykiem.... nawet przez sen

Gość Maadzixx23
taak, pulchny 3 latek w mc donaldzie a matka jeszcze się cieszy jaki dziecko ma apetyt:(