Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andżela Det

W oczekiwaniu na smsa ;)

Polecane posty

Gość Andżela Det

Która z Was była na pierwszej randce, spotkaniu, widziała się ze swym lubym i teraz oczekuje aż ten wyrazi zainteresowanie poprzez choćby durnego smsa ?

Gość chicaguapa
a ile juz tak czekasz?

Gość jagodaaa24
ja czekam ale3 na smsa ad przyjaciela:owysłałam mu rano a on do tej pory nie odpisał.jak mnie to wkurwia.jest na jakims szkoleniu,ale chyba chwilke na smsa ma.ehh

Gość jagodaaa24
ja czekam ale3 na smsa ad przyjaciela:owysłałam mu rano a on do tej pory nie odpisał.jak mnie to wkurwia.jest na jakims szkoleniu,ale chyba chwilke na smsa ma.ehh

Gość anna karenina
Ja tak mam, napisał od razu, jak dotarłam i wgle.. Pisaliśmy 3 dni, aż nagle bach kontakt się urwał. Nie mam pojęcia czemu, tak nagle...

Gość jesli chodzi o mnie
to ja dostałam wiadomość na gg, zaraz po tym jak wrócił do domu;) ale wczesniejszy tak nie robił, wziąl mnie na przetrzymanie - głupota:P

Gość jesli chodzi o mnie
to ja dostałam wiadomość na gg, zaraz po tym jak wrócił do domu;) ale wczesniejszy tak nie robił, wziąl mnie na przetrzymanie - głupota:P

Gość koralowa dama 12222
Ja tak miałam, odezwał się od razu po spotkaniu, pytał się jak dotarłam i wgle, pisaliśmy przez 3 dni, nagle przestał pisać wgle... Tak nagle, nie mam pojęcia dlaczego. Gdyby od razu mnie olał, ale tak...

Gość jesli chodzi o mnie
sorry za 3 wiadomości:O

Gość koralowa dama 12222
jeśli chodzi o mnie. A ile czasu Cię tak przetrzymał?! :P

Gość jesli chodzi o mnie
parę dni, już nawet nie pamiętam ile...ale już zdązyłam stwierdzic, ze dupek z niego i nie będę o nim wcale myśleć...aż napisał;) jakby nigdy nic:O

Gość jesli chodzi o mnie
za to jeszcze inny po randce odezwał się, ja odpowiedzialam, potem on juz nie odpowiedział....i dopiero po jakims miesiącu czy mam czas:O olałam palanta :O

Gość koralowa dama 12222
ja wczoraj tak stwierdziłam tak o "swoim", ale nie jest tak łatwo.. Jeszcze akurat tak wypadło, że nie mam nic do roboty, to cały czas mi to w głowie siedzi. Wczoraj go "wyklnęłam", ale chciałabym, żeby jednak napisał.. :)

Gość jesli chodzi o mnie
ile już czekasz?

Gość jesli chodzi o mnie
moze jeszcze napisze, ale nie czekaj nie wiadomo ile czasu ...

Gość koralowa dama 12222
2 dni i mam dość, coś mnie z nim wciągnęło, jak się nie odezwie będzie problem :)

Gość thethingsyousaid
mnie sie nigdy nie zdarzylo tak, zebym po pierwszym spotkaniu czekala iles tam na odezw ze strony faceta... zawsze odzywali sie tel/sms/gg zaraz po powrocie do domu. i do poznych godzin jak bylo mozliwosc gadalismy... jesli ja uznawalam, ze chce to dalej ciagnac... :)

Gość jesli chodzi o mnie
to jeszcze nie jest zle, ale ja osobiście uważam, ze takie gierki sa nie na miejscu :O po co przeciągać odezwanie się? skoro był na spotkaniu, to jest zainteresowany...wątpię, by podczas spotkania zmienił zdanie ;) może się wstydzi;)

Gość degrengolada z polewą
Pokręcone jesteście kobiety ;) Czekacie wpatrując się w komórke nie wiadomo ile czasu zamiast samej się odezwać. Chyba tylko po to, żeby potem móc narzekac na kafeterii, że faceci to nieczułe świnie :D

Gość jesli chodzi o mnie
thethingsyousaid - widocznie trafiałas na ludzi, ktorzy nie tracą czasu. i bardzo dobrze... ja w życiu miałam różnie, ale powiem szczerze, że tylko ten jeden raz zaakceptowałam takie czekanie:O

Gość koralowa dama 12222
Ale on był ewidentnie mną zainteresowany, potem mówił o tym już otwarcie, a tu nagle bach i się nie odzywa. Nie mam pojęcia czemu, bo jak bym mu nie podpasowała od razu to rozumiem...

Gość koralowa dama 12222
A wyszło coś z tego czekania? :) Też nigdy nie czekałam i nie zamierzałam czekać, wgle nie należe do kochliwych, a tu taki surprise :P

Gość jesli chodzi o mnie
ja się pierwsza nie odzywam i już. a, że pokręcona jestem to już inna sprawa, zycie jest całkiem ciekawe dzięki temu :classic_cool:

Gość jesli chodzi o mnie
no tak tak, to ten, który się odezwał po paru dniach;) potem byliśmy w związku:P ale wcale nie wkręciłam się,bo musiałam czekać na odzew [wiadomość dla chlopaków, ktorzy myślą, ze to jest sposob na babkę]...ogolnie to i tak długo związek nie potrwał, parę miesięcy :O:P

Gość djsf
A moze tak zaufac temu facetowi? Nie przyspieszac niczego na sile i zobaczyc co przyniesie los? W miedzy czasie zajac sie soba i byc szczesliwa? Co o tym sadzicie? Facet mowi, ze mu zalezy i nie odzywa sie, podejrzane czy moze normalne? Jaka intensywnosc odzywania sie na poczatku znajomosci, jeszcze jest w normie? Moze plec meska sie wypowie?

Gość koralowa dama 12222
Sposób, żeby ją stracić chyba, mnie urzekł od razu, a jeżeli teraz próbuje mnie wziąść na przetrzymanie to sobie zdecydowanie grabi.. ;/