Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 And偶ela Det

W oczekiwaniu na smsa ;)

Polecane posty

Go艣膰 And偶ela Det

Kt贸ra z Was by艂a na pierwszej randce, spotkaniu, widzia艂a si臋 ze swym lubym i teraz oczekuje a偶 ten wyrazi zainteresowanie poprzez cho膰by durnego smsa ?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 chicaguapa
a ile juz tak czekasz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jagodaaa24
ja czekam ale3 na smsa ad przyjaciela:owys艂a艂am mu rano a on do tej pory nie odpisa艂.jak mnie to wkurwia.jest na jakims szkoleniu,ale chyba chwilke na smsa ma.ehh

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jagodaaa24
ja czekam ale3 na smsa ad przyjaciela:owys艂a艂am mu rano a on do tej pory nie odpisa艂.jak mnie to wkurwia.jest na jakims szkoleniu,ale chyba chwilke na smsa ma.ehh

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anna karenina
Ja tak mam, napisa艂 od razu, jak dotar艂am i wgle.. Pisali艣my 3 dni, a偶 nagle bach kontakt si臋 urwa艂. Nie mam poj臋cia czemu, tak nagle...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jesli chodzi o mnie
to ja dosta艂am wiadomo艣膰 na gg, zaraz po tym jak wr贸ci艂 do domu;) ale wczesniejszy tak nie robi艂, wzi膮l mnie na przetrzymanie - g艂upota:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jesli chodzi o mnie
to ja dosta艂am wiadomo艣膰 na gg, zaraz po tym jak wr贸ci艂 do domu;) ale wczesniejszy tak nie robi艂, wzi膮l mnie na przetrzymanie - g艂upota:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 koralowa dama 12222
Ja tak mia艂am, odezwa艂 si臋 od razu po spotkaniu, pyta艂 si臋 jak dotar艂am i wgle, pisali艣my przez 3 dni, nagle przesta艂 pisa膰 wgle... Tak nagle, nie mam poj臋cia dlaczego. Gdyby od razu mnie ola艂, ale tak...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jesli chodzi o mnie
sorry za 3 wiadomo艣ci:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 koralowa dama 12222
je艣li chodzi o mnie. A ile czasu Ci臋 tak przetrzyma艂?! :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jesli chodzi o mnie
par臋 dni, ju偶 nawet nie pami臋tam ile...ale ju偶 zd膮zy艂am stwierdzic, ze dupek z niego i nie b臋d臋 o nim wcale my艣le膰...a偶 napisa艂;) jakby nigdy nic:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jesli chodzi o mnie
za to jeszcze inny po randce odezwa艂 si臋, ja odpowiedzialam, potem on juz nie odpowiedzia艂....i dopiero po jakims miesi膮cu czy mam czas:O ola艂am palanta :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 koralowa dama 12222
ja wczoraj tak stwierdzi艂am tak o "swoim", ale nie jest tak 艂atwo.. Jeszcze akurat tak wypad艂o, 偶e nie mam nic do roboty, to ca艂y czas mi to w g艂owie siedzi. Wczoraj go "wykln臋艂am", ale chcia艂abym, 偶eby jednak napisa艂.. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jesli chodzi o mnie
ile ju偶 czekasz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jesli chodzi o mnie
moze jeszcze napisze, ale nie czekaj nie wiadomo ile czasu ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 koralowa dama 12222
2 dni i mam do艣膰, co艣 mnie z nim wci膮gn臋艂o, jak si臋 nie odezwie b臋dzie problem :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 thethingsyousaid
mnie sie nigdy nie zdarzylo tak, zebym po pierwszym spotkaniu czekala iles tam na odezw ze strony faceta... zawsze odzywali sie tel/sms/gg zaraz po powrocie do domu. i do poznych godzin jak bylo mozliwosc gadalismy... jesli ja uznawalam, ze chce to dalej ciagnac... :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jesli chodzi o mnie
to jeszcze nie jest zle, ale ja osobi艣cie uwa偶am, ze takie gierki sa nie na miejscu :O po co przeci膮ga膰 odezwanie si臋? skoro by艂 na spotkaniu, to jest zainteresowany...w膮tpi臋, by podczas spotkania zmieni艂 zdanie ;) mo偶e si臋 wstydzi;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 degrengolada z polew膮
Pokr臋cone jeste艣cie kobiety ;) Czekacie wpatruj膮c si臋 w kom贸rke nie wiadomo ile czasu zamiast samej si臋 odezwa膰. Chyba tylko po to, 偶eby potem m贸c narzekac na kafeterii, 偶e faceci to nieczu艂e 艣winie :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jesli chodzi o mnie
thethingsyousaid - widocznie trafia艂as na ludzi, ktorzy nie trac膮 czasu. i bardzo dobrze... ja w 偶yciu mia艂am r贸偶nie, ale powiem szczerze, 偶e tylko ten jeden raz zaakceptowa艂am takie czekanie:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 koralowa dama 12222
Ale on by艂 ewidentnie mn膮 zainteresowany, potem m贸wi艂 o tym ju偶 otwarcie, a tu nagle bach i si臋 nie odzywa. Nie mam poj臋cia czemu, bo jak bym mu nie podpasowa艂a od razu to rozumiem...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 koralowa dama 12222
A wysz艂o co艣 z tego czekania? :) Te偶 nigdy nie czeka艂am i nie zamierza艂am czeka膰, wgle nie nale偶e do kochliwych, a tu taki surprise :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jesli chodzi o mnie
ja si臋 pierwsza nie odzywam i ju偶. a, 偶e pokr臋cona jestem to ju偶 inna sprawa, zycie jest ca艂kiem ciekawe dzi臋ki temu :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jesli chodzi o mnie
no tak tak, to ten, kt贸ry si臋 odezwa艂 po paru dniach;) potem byli艣my w zwi膮zku:P ale wcale nie wkr臋ci艂am si臋,bo musia艂am czeka膰 na odzew [wiadomo艣膰 dla chlopak贸w, ktorzy my艣l膮, ze to jest sposob na babk臋]...ogolnie to i tak d艂ugo zwi膮zek nie potrwa艂, par臋 miesi臋cy :O:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 djsf
A moze tak zaufac temu facetowi? Nie przyspieszac niczego na sile i zobaczyc co przyniesie los? W miedzy czasie zajac sie soba i byc szczesliwa? Co o tym sadzicie? Facet mowi, ze mu zalezy i nie odzywa sie, podejrzane czy moze normalne? Jaka intensywnosc odzywania sie na poczatku znajomosci, jeszcze jest w normie? Moze plec meska sie wypowie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 koralowa dama 12222
Spos贸b, 偶eby j膮 straci膰 chyba, mnie urzek艂 od razu, a je偶eli teraz pr贸buje mnie wzi膮艣膰 na przetrzymanie to sobie zdecydowanie grabi.. ;/

Udost臋pnij ten post