Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Delinka...

I co teraz????????????????????????

Polecane posty

Gość Delinka...

Brałam tabletki antykoncepcyjne od pół roku. Ze względów zdrowotnych musiałam zrobić sobie miesięczną przerwę. Po miesiącu przerwy czekałam na miesiączkę aby zacząć nowe opakowanie. Pojawiło się krwawienie, myślałam, że to miesiączka, więc wzięłam pierwszą tabletkę. Jednak ta moja "miesiączka" okazała się tylko małą plamką. Nic więcej nie poleciało. Teraz nie wiem, czy była to miesiączka czy nie.Dodam, że nigdy nie miałam takich krwawień bez przyczyny. Biore dalej tabletki, bo nie wiem co robić dalej. Co o tym sądzicie???

Gość Delinka...
jeszcze chciałam się zapyta tak z ciekawosci co to jest łechtaczka i czy wszystkie kobiety maja w cipce łechtaczkę ?

Gość Delinka...
hej no odpowiedzcie

Nie robi się przerwy od tabletek anty na miesiąc, jak już to conajmniej 3 i w ogóle powinnaś skonsultować ją z lekarzem ginekologiem najpierw. Jeśli to nie był prawdziwy okres to prawdopodobnie nie jestes teraz zabezpieczona przed ciążą. A takie plamienie mogło byc wynikiem odstawienia tabletek bo organizm nie zdążył jeszcze wrócić do siebie. Myślę, że najrozsądniej będzie zasięgnąć porady ginekologa w tej sprawie, a opakowanie powinnaś chyba dokończyć.