Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana życiem

brak perspektyw do życia!!!!!

Polecane posty

Gość załamana życiem

Mam problem nie wiem co mam znim robić.Pracowałam 4 lata u takiego prywaciarza w sklepie spożywczym tyrałałam jak wół cały miesiac za 800zł miesiecznie zwolnił mnie 24 grudnia w wigilie bez podania przyczyny z jego winy bo kierowniczka przyprowadziła na moje miejsce kuzynke po rodzinie.Jest juz 6 miesiac jak nie pracuje szukam pracy miałąm bardzo dużo ofert mieli do mnie dzwonic i umuwic sie na 1 dzien do nowej pracy potem okazało się ze dzwonia po opinie do byłego pracodawcy a on od 6 miesiecy po zwolnieniu robi mi kolo dupy za przeproszeniem wymysla na poczekaniu ze nie poleca i wogóle jakas laska co dalej robi u niego nasłała pip na jego sklep i miał on machloje i byly szef oskarza mnie o to ze ja na niego zadzwonilam a to nie byłam ja.Dostaje bezrobocia jeszcze ostatni miesiac 360zł nie mam z czego życ miałąm tyle ofert roboty a ten robi na paskude poszlam do bylego szefa powiedzial mi tak ZDECHNIESZ Z GŁODU DO KONCA ZYCIA NIE ZNAJDZIESZ ROBOTY BO GDZIE SIE DOWIEM ZE ROBISZ WYWALA CIE ZA TO ZE PIP NASŁAŁAS NA MNIE!! ale to nie ja nasłałam i teraz cierpie nigdzie nie chca mnie przyjac.Bardzo pragłam miec dziecko byc matka i plany poszły daleko bo nie ma pieniążków by dzidziusiowi zapewnić warunki godne by miał co jeśc.Prosze poradzcie co mam robic czy isc do sadu?jakiegos zeby mnie pracodawca nie straszyl od zwolnienia jest 6 miesiecy i straszy mnie dalej nie mam zadnych nagran dowodow

Gość mowi sie kobieto
brak perspektyw na zycie!