Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafe prześmiewca

W paradzie zorganizowanej przez Młodzież Wszechpolską uczestniczyło 20 tyś. osób

Polecane posty

Gość kafe prześmiewca

Dla porównania w tym samym mieście i o tej samej porze, w rozreklamowanej przez media paradzie pedałów "europride 2010" uczestniczyło "całe" 8 tyś osób... Czyżby homopropagandziści mieli problemy z autopromocją wśród bananowej młodzieży? :classic_cool:

Gość klarisaaa
jebac pedalow.

Gość ale jajkas
8 tys z tego 4,5 tys z zagranicy no i posel Kalisz on zajmuje miejsce na platformie za 3 pedałow

Gość klarisaaa
jebac pedalow.

Gość mam pytanie do pana
czy Młodzież Wszechpolska proszę pana to coś takiego jak Hitlerjugend?

Gość goj paradny
bo polaczki to brudne zacofane oszołomy , homofoby, hemoroidofoby, antysemici i ksenofoby yebać polaczków

Gość ale jajkas

Gość kafe prześmiewca
Ale proszę Pani, spadkobierczynią tradycji Hitlerjudend są organizacje homosi, które reprezentują ten sposób propagandy, prania mózgu młodym ludziom i niszczenia wszelkich osób im niechętnych. HEIL GAY 🖐️

Gość kafe prześmiewca
Ale proszę Pani, spadkobierczynią tradycji Hitlerjudend są organizacje homosi, które reprezentują ten sposób propagandy, prania mózgu młodym ludziom i niszczenia wszelkich osób im niechętnych. HEIL GAY 🖐️

Gość mam pytanie do pana
ale proszę pana w szkole pani od historii mówiła nam o braku tolerancji Hitlera/podobnie jak i Stalina/ również do homoseksualistów więc teoria pana jest z palca wyssana

Gość kafe prześmiewca
Ależ psze Pani, największą nietolerancją wykazują się wojujący homosie z tą różnicą, że oni próbują niczym w świecie orwella nadawać pierwotnym znaczeniom słów ich przeciwności.

Gość mam pytanie do pana
proszę Pana świat Orwella jest postrzegany w zależności od naszego miejsca zamieszkania dam Panu przykład z życia swojego ubogiego poznałam kiedyś pewnego pana z Senegalu i on mi mówił że Folwark zwierzęcy był u nich lekturą s-f w wieku 12lat ja ową książkę posiadam przemyconą w dawnych latach z Paryża homosie były są i będą trzeba im choćby z racji tego widzenia przez Pana że jesteśmy z rasy wyższej należy przyznać miejsce w społeczeństwie godne miejsce niestety mama karze mi już iść spać więc kończę tę rozmowę ze smutkiem bo tyle jeszcze myśli się nasuwa życzę dobrej nocy i dziękuję za chwilę mi tu poświęconą może do następnego razu dobranoc