Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tiramisu25

Co sądzicie o imieniu KAROLINA? Chcę tak nazwać swoje dziecko...

Polecane posty

Gość gość
ja juz od dawna wiem ze jak bede miec coreczke,to bedzie miala na imie MILENKA :)

Gość gość
karolina??? skrzywdzisz dziecko!

Gość gość
Charlotte w języku franc to wcale nie jest Karolina! Oni mają dwa osbobne imiona: Caroline i Charlotte. Wez na przykład ród książecy z Monaki. Tam jest princesse caroline i jej córka ma na imie charlotte. nie plec bzdur.

Gość gość
karolinka- moja córka ma tak na imię, wg mnie śliczne

Gość gość
w imieniu Karolina jest wdzięk i krynolina i wsztstko to co w świecie, potrzebne jest kobiecie. Bardzo ładne imię. moja córka tak ma na imię. ładna, inteligentna. wykształcona.Wołamy Inka.

Gość gość
głupie imię, Karoliny zazwyczaj sa ładnymi dziećmi ale potem są brzydkie . Nieciekawe imię. oklepane do tego

Gość gość
Karolina to bardzo piękne i dostojne imię. Jest coraz większy "popyt" na to imie teraz :)

Gość gość
ja nigdy nie lubiłam tego imienia bo jak ktoś woła na mnie karolcia albo karola to mnie trafia:P a jak mówi karolinka to czuję się jak dziecko:P

Gość gość
Wszystkie Karoliny to wspaniałe dziewczyny. Nie spotkałam się z tym, by komuś się moje imię się nie podobało :) Ja tam bardzo je lubię i uwarzam, że większość Karolinek jest bardzo upartych, wrażliwych, miłych i mondrych. Jak dla mnie wspaniałe imię nie chciałabym za żadne skarby nazywać się inaczej :) Pozdrawiam Karo

Gość gość
W bloku mieszkają dwie Karoliny.Jedna po sześcdziesiątce, druga żyje na karte rowerową z facetem.Obie jakieś nierozgarniete są.

Gość gość
Typowo Ślunskie imie:D skrótowo mowi się Karola.Okropność!

Gość gość
Ja mam córkę Karolinę i nie zmieniałbym jej imienia nigdy, pasuje do niej i co najważniejsze jej samej się podoba ;-) Jak dla mnie bardzo ładne imię :-)