Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadamadr

Wszyscy nieszczęśliwie zakochani - łączmy się:)

Polecane posty

Gość gaamoń
hm...w sumie... najważniejsze to sama chęć do powiedzeia ;p a potem z górki ;)

Gość nadamadr
Oczywiście czekamy że podzielisz się z nami czy zebrałaś się w końcu na odwagę:)

Gość nadamadr
gaamoń.... i jak p spotkaniu..??:)

Gość qukikis
podobają mi się nieosiągalni faceci, którzy traktują mnie jak koleżankę, albo całkowicie zlewają..a ja non stop wymyślam jakieś wymówki dot. ich zachowania:/ a normalni faceci, którzy są mną zainteresowani, zostają przeze mnie odrzuceni :( nie wiem chyba lubię ryzyko i niepewność

Gość za mało napisałes o
:(

Gość nadamadr
'dlaczego kochamy tych którzy nas olewają.? - dlaczego olewamy tych którzy nas kochają.?' Widocznie nie tylko faceci lubią zdobywać:)

Gość gaamoń
uwaga ;p w piątek powinnam już wam napisać finał rozmowy z nim ;)

Gość gaamoń
rozmowa to było dobre posunięcie - wracamy do siebie, stopniowo i jakby od nowa ale zawsze! ;p

Gość W zwiazku,a juz nie daje rade
czy moge dolaczyc?

Gość często mamy tylko ,marzenia
:(🖐️

Gość największy problem
bylam z facetem, ale miał dla mnie czas raz na 2 tygodnie, więc z nim zerwałam. czasem odwiedzam go w pracy i zawsze się bardzo cieszy, traktuje mnie wtedy jak swoją dziewczynę, czule mówi, zawsze o spotkanku... i chociaż widać po mnie na pewno, że chcę z nim być i on też sprawia takie wrażenie, to ma mnie w d*pie :( zawsze rozumiałam wszystkich moich facetów, kolegów, a on jest zupełnie inny...

Gość Angellllllla
A ja już od 7 lat kocham faceta który wogóle mnie nie widzi:D olał totalnie, przez 6 lat nie potrafiłam się z tym pogodzić, mamy dziecko, wspaniałą córeczkę a on ożenił się z inną w lipcu tego roku i po tym fakcie postanowiłam się wyleczyć z niego i wiecie co wam powiem? W końcu jestem szczęśliwa na mojej drodze pojawił się wspaniały facet, do którego moje dziecko chce mówić i mówi "tato", który do mnie mówi "kocham cię". który mnie docenia więc wszyscy niszczęśliwie zakochani weźcie sobie do serca pewną myśl (nie wiem czyja to myśl ale mnie pomogła) "Prawdziwe szczęscie wielkim cierpieniem trzeba okupić";) za każdym razem kiedy było mi pieklielnie źle powtarzałam sobie te slowa aż w końcu nadchodziła ulga.Uszy do góry kochani, a tych którzy was nie widzą najzwyczajniej olejcie. To wam wyjdzie na zdrowie;)