Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niskopulsowababa

LUDZIE MA KTOŚ TAK!!!

Polecane posty

Gość niskopulsowababa

WITAM!!! Może ma ktoś z Was taki problem jak ja? Mam wade zastawki tzw Zespół Barlowa,który według lekarzy (niektórych) nie jest wadą,a jednak potrafi uprzykrzyć życie 😭 Przy takim załamaniu pogody,jak np ostatnio odczuwam: przyśpieszone bicie serca,wysokie i niskie ciśnienie na przemian,kołatanie serca,uczucie pustki w sercu,bóle w klatce piersiowej,zawroty głowy,wrażenie jakby serce robiło fikołki (tego nie znoszę) i ogólnie jestem osłabiona i rozbita. Jeżeli mam cisnienie wysokie np 144/90 to puls 43,jeżeli cisnienie niskie 98/70 to puls 98. czy ktoś z Was ma takie dolegliwości i wypadanie płatka? Jak sobie z tym radzicie ??

Gość rycerzbimbajło
leki bierz, propranolol pomaga i uregulowany tryb życia :)

mam podobne objawy ale nie mam wypadania, a zwiotczenie zastawki. objawy-prawie wszystkie, o których piszesz-osłabienie,kołatanie serca, przyspieszone albo baardzo mocne bicie serca, zawroty głowy, ucisk i w ogóle, plus ciemność w oczach. A jak sobie z tym radzę? Nijak... Już przyzwyczaiłam się, że nic nie pomaga i jakoś to toleruje, nie zwracam uwagi.

mam podobne objawy ale nie mam wypadania, a zwiotczenie zastawki. objawy-prawie wszystkie, o których piszesz-osłabienie,kołatanie serca, przyspieszone albo baardzo mocne bicie serca, zawroty głowy, ucisk i w ogóle, plus ciemność w oczach. A jak sobie z tym radzę? Nijak... Już przyzwyczaiłam się, że nic nie pomaga i jakoś to toleruje, nie zwracam uwagi.