Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 28latka zalamana

kolejny facet mnie zostawil z powodu........

Polecane posty

Gość 28latka zalamana

dziewictwa:( i mam juz dosc czy to az taka przeszkoda ze kazdy ucieka? ?? a co ze mna czuje sie jak debilka:(

Gość podsumujmy to wreszcie
a ja myślałam, że dziwictwo kręci facetów, nie jest tak? wolą "pewne"/doświadczone kobiety?

Gość chetnie was wezme
te co polykaja maja glownie wziecie :P

swiete slowa te co polykaja przoduja.. mloda dziewica to inna bajka niz 28 letnia dziewica Co z toba nie tak? nie masz potrzeby nadziac sie na dzide Nigdy nie marzylas rozpoczac dnia od kutasa w buzi? he :)

Gość dzika paprotka
jak masz z tym problem to słyszałam, iż ginekolog może to zrobić na życzenie pacjentki, czy to prawda, tego nie wiem...

A co jest tego powodem, ze jeszcze jestes dziewicą? Nie martw sie, jak rozstawalem sie ze swoją dlugoletnią sympatia, to przez 5 miesiecy bylem jeszcze z inną, tez dziewica ale w tej chwili 27 letnią. Porazka.

A co jest tego powodem, ze jeszcze jestes dziewicą? Nie martw sie, jak rozstawalem sie ze swoją dlugoletnią sympatia, to przez 5 miesiecy bylem jeszcze z inną, tez dziewica ale w tej chwili 27 letnią. Porazka.

Gość auauayaauayau
hej, witaj w klubie. po jakim czasie mu pwoiedzials?

moze i kręci ale 28 letnia?? kazdy facet by sie przestraszył..widocznie nikt wczesniej nie miał ochoty cie przelecieć

No 28 lat to już przegięcie. Fajnie jest mieć dziewice, ale jak jest młoda i potem jest z nią seks!! A ty masz 28 lat i mając chłopaka i tak nic nie było. Ja bym też sobie odpuścił na jego miejscu

28 lat i dziewica ja bym wiał od CIebie i to szybko.....

Powiem Ci szcerze, ze jej nei zostawilem dlatego ze byla dziwica w wieku 26 lat, ale dlatego, ze filozofowala i wiedziala wiecej nt zwiazkow niz nie jeden ruchacz, a dluzej niz 2 miesiaice faceta nie miala. Kazdy od niej uciekal, albo ona go zostawiala. Duzo ich nie miala. Ze mna rekord, ja 5 msiecy, ale i tak nic nie zaruchalem, wiec wkladam to miedzy ksiazki. Jak sie odezwalem w jej towarzystwie pierwszy, to mialem wyklad pozniej, ze jak sie nikt mnie o nic nie pyta, to sie nie powinienem odzywac niepytany, bo to tylko zle o mnei swiadczy i o moim zlym wychowaniu. Jak chcialem dodac jej kuzynke do znajomych na NK (spedzilismy we 3ke caly weekend), to mnie nie dodala, bo stwierdzila, ze ta jej kuzynka nie jest moja znajomą i to samo stwierdzila mowic mojej ex, ta jej kuzynka, ze tez nie jestem jej znajomym. Dziwolągi. Od tego zwiazku patrze na dziewice jak na trędowate.

KSW, nie w jej dziewictwie doszukuj się tu problemu- z tego co piszesz, dziewczyna była delikatnie mówiąc porąbana, a dziewictwo było najwyraźniej tego skutkiem a nie przyczyną.

Gość dziewictwo_dziewictwo
w tym wieku to chroniczny brak okazji

Dziewica + zryte zachowanie = Wieczna dziewica.

Widocznie trafiasz na niezłych złamasów :/ szukaj dalej i niczym się nie przejmuj, w końcu trafisz na jakiegoś który potrafi to uszanować ;)