Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kacper1985.

DO NISKICH LASEK

Polecane posty

Gość l;kjhgfdfghjklmg
niektorzy lubia brunetki inni blondynki jeszcze inni rude tak samo jest ze wzrostem:)

Gość hfgjh
ja bym powiedziała odwrotnie : małe - sexy, wysokie - piękne :)

Gość autorkatematuuu
ja mam 173cm moje nogi to 84cm:)

Gość do miła jak zawsze
rany boskie, wez wykasuj te zdjecia bo ludzie co je ogladaja koszmary beda miec :D Pewnie myslisz ze jestes super piekna i sexy - nie, jestes tandetna :P

Gość do miła jak zawsze
aha i schudnij sobie albo jak nie cchesz lub nie mozesz to lepiej sobie stanik dopasuj bo na zdjeciu widac ze te przezroczyste ramiaczka wbijaja ci sie w cialo. Bleee nieestetycznie to wyglada.

Gość hahahahah dobre!!!
"plusem niskich lasek jest to, ze moga nosic wysokie obcasy" a ja powiem tak: plusem wysokich kobiet z dlugimi nogami jest to, ze nie musza nosic wysokich obcasow, bo sa wystarczajaco zgrabne ;)

Gość no nie wiem hmmmm
no wlasnie mila jak zawsze to pasztet wole byc niska niz wygladac jak ona :P poza tym co za bezguscie nie naklada sie ramiaczek przezroczystych do takiej bluzki!! pomijam ze takiej bluzki do ogrodu i dzinsowej spodnicy tym bardziej hahaha

plusem wysokich kobiet z dlugimi nogami jest to, ze nie musza nosic wysokich obcasow, bo sa wystarczajaco zgrabne a dupa tam, bo szpilki to coś więcej jak facet w starej koszulce a facet w dobrze skrojonym garniturze

Gość majeczka18:):)
Tjaa jasne :P Nie wydurniaj się bo i tak każdy inteligętny człowiek juz się domyślił że jesteś babą i nie podszywaj się pod faceta bo i tak faceci nie zmienią zdania albo,jesteś za wysoka albo , tłusta świnia i do tego jeszcze zapewne brzydka:P:P Proste że malutkie drobne dziewczyny są bardzo pociągające zwłaszcza że normalni faceci od zawsze mieli instynkt opiekuńczy i takie malutkie dziewczyny są uważane za delikatne kruche i najczęściej bardzo dziewczęce a,FACECI TAKIE WŁAŚNIE WRĘCZ UWIELBIAJĄ!!!!!!!!!!!!!!!:):) Więc nie pierdol że jest inaczej pasztecie!!!!!!!!!!!

No i co? Masz 173 cm i 84 cm noge. Ja mam 155 cm i noge po wewnętrznej stronie 76 cm. To tylko niecałe 10 cm różnicy. A różnica naszego wzrostu to prawie 20 cm :O Nie wiem co tu porównywać. Tak samo możemy porównac sie w pasie, albo różnicy miedzy talią a tyłkiem. :O

"dziewczyna tak do 170 cm jest ok : ) pow 175 cm juz sa wysokie : )" Jak sam jesteś kurduplasty to się tobie nie dziwię.

Nie ma to jak oceniać ludzi po wyglądzie, wzroście, wadze, kolorze włosów, oczu, rozmiarze stanika, stopy, długości penisa :classic_cool: Weźcie sobie kurwa zmierzcie długość jelita grubego i po tym oceniajcie.